Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hoca taktigi 442 yapip go on holiday yapti bravo hoca aklinda sadece komisyon vardi simdi onun yanina m takim da eklendi heralde sira bize gelir 5. geri donusunde

akşama muhtemel bir olumsuz sonuçta buralar yangın yeri olur.hocayı gönderen mi dersin, zaten gazla oynatıyor yeaa diyen mi.hepsi gırla gider.

akşama muhtemel bir olumsuz sonuçta buralar yangın yeri olur.hocayı gönderen mi dersin, zaten gazla oynatıyor yeaa diyen mi.hepsi gırla gider.

Valla daha Bursa'yı Antalya'yı Eskişehir'i bırak yenmeyi zorlayamadığı bir taktik ile kalkıp Madrid'i yenmeye çalışırsa ve sonucunda gelecek hüsranın sorumlusu taraftar değil hoca olacak olsa gerek.

Valla daha Bursa'yı Antalya'yı Eskişehir'i bırak yenmeyi zorlayamadığı bir taktik ile kalkıp Madrid'i yenmeye çalışırsa ve sonucunda gelecek hüsranın sorumlusu taraftar değil hoca olacak olsa gerek.

evet katılıyorum, 4-3-1-2 ile çıkarsa ben de eleştiririm ama bıraksın gitsin, gazla oynatıyor demekle eleştirmek arasında fark var.

Teknik ekibin değişmesini istiyorum, bikaç gündür bun doğrultuda yazılar yazıyorum ama içten içe Fatih Terim'in başarılı olmasını istiyorum...

Hocanın çoğu TD de olmayan futbolcularını etkileme gücü var bunu biliyoruz hem de çok var. ama kabul edelim sahada gördüğümüz takım taktik açıdan zayıf, oyun felsefemiz belli olmuyor, oyuncular arasında organizasyonel sıkıntılar var. yani makine düzgün işlemiyor. Bunları derken Hocanın taktik bilgisine söz etmiyorum hepimizden tabi ki fersah fersah ötede ama bilmek var, uygula"t"mak var. bu konuda sıkıntılıyız.

bir de madem oyun felsefemiz oturmuyor, her maç farklı oynuyoruz, neden tüm hafta rakibi sıkı analiz yapacak taktisyenlerimiz olmasın? Terim'e raporlar verilsin gerekirse takımın çalışmasına müdahil olsunlar... ve takım çoüğunlukla akibe göre çalışsın. lucenin sırrı buymuş duyduğumuz kadarıyla.

Terim iyi bir Galatasaray'lı gibi davranıp, milli takım meselesini lehimize çevirmeliydi. Tüpçüye karşı koz olarak kullanabilirdi. Ama o Galatasaray'a karşı koz olarak kullanmayi seçti.

Fatih Terim in bir çok hatasını söyleyebilirim, ama hatadır sonuçta. Fakat milli takim meselesinde bize verdigi zarar hatadan öte, kabul edilemez.

açıkcası ben olumsuz bir sonuç alacağımızı düşünmüyorum (hatta nedense içimde saçma sapan bir rahatlık var yeneceğimiz konusunda.İnşallah yanılmıyorumdur).şimdi gelelim en can alıcı noktaya.şayet akşam beklentim doğrultusunda bir sonuç çıkar ve ŞL ye 3 puanla başlarsak acaba bunu demek için yanıp tutuşan taraftarlarımız (!) o zaman nasıl bir eleştiri getirecekler merak ediyorum.sanırım o zaman da saçma sapan giydirebilmek için 4 gözle hafta sonu oynanacak olan beşiktaş maçını bekleyeceklerdir.

4-3-1-2 sisteminden vazgeç hoca bu senin sonun olacak. hele madride asla.

kesinlikle sana katılıyorum bu konuda.bu takım bu oyuncularla 4-3-1-2 oynayamaz.illa 4-4-2 oynanacaksa ya sneijder yada Selçuk İnan yedekte oturacak o zaman.ayrıca ileride de drogbanın yanına umut olmalı.yoksa aynı anda drogba,burak,Selçuk ve Sneijder'in olması kimse kusura bakmasın ama lükstür (hele ki ŞL de lüks oğlu lükstür).o nedenle bence artık takım 4-5-1 dönmeli.orta sahayı daha kalabalık tutup ileride baskı yapan takım kimliğimize dönek zorundayız aynı ilk sene olduğu gibi.

bu inatla,bu güvensizlikle olmaz. sen misin 4-4-2 yi sahaya süren,20 dk da 3 tane ye de gör bakalım ne oluyo

kesinlikle sana katılıyorum bu konuda.bu takım bu oyuncularla 4-3-1-2 oynayamaz.illa 4-4-2 oynanacaksa ya sneijder yada Selçuk İnan yedekte oturacak o zaman.ayrıca ileride de drogbanın yanına umut olmalı.yoksa aynı anda drogba,burak,Selçuk ve Sneijder'in olması kimse kusura bakmasın ama lükstür (hele ki ŞL de lüks oğlu lükstür).o nedenle bence artık takım 4-5-1 dönmeli.orta sahayı daha kalabalık tutup ileride baskı yapan takım kimliğimize dönek zorundayız aynı ilk sene olduğu gibi.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Melo Selçuk

Burak Sneijder Bruma

Drogba

Burak sağ açık oynamayı öğrenebilse aslında ideal kadromuz bu.

Muslera

Eboue Semih Chedjou Riera

Melo Selçuk

Burak Sneijder Bruma

Drogba

Burak sağ açık oynamayı öğrenebilse aslında ideal kadromuz bu.

senin söylediğin ideal gibi gözüküyor aslında ama Yiğit Allah aşkına hücum presi %20 bile yapmayan burak nasıl kanatta git gel yapacak? burak kanat oynamayı öğrenmesin,burak ileride pres yapıp takımı rahatlatmayı öğrensin bence.hem daha kolay hemde yapabilme ihtimali çok daha yüksek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt