Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih Terim:"Ben Galatasaray'ı onlar beni bırakmadıkça bırakmam"

Ama hocam sen de çok uğraşıyorsun illa biz bırakalım diye yeter artık ya ayıptır

ANLAŞILDI BU TAKIMA DAHA FAYDALI BİR ELEMAN LAZIM

ARTIK BAZILARI ETKİSİZ ELEMAN OLMAYA BAŞLADI !!!!

Senin bu taktik anlayışınla real bizi döşemelik kumaş gibi katlar.hiç bir zaman iyi taktisyen olamadın milli takımda başarılar.

İyi günde ortaya çıkan taraftarlar gibi kötü günde ortaya çıkan , kötü günü bekleyen taraftarlarda var. Tamda bu başlıktakiler gibi. Evet Fatih Terim egosu yüksek bir adam evet milli takımında başına geçti ama ne olursa olsun bu takım çöp halindeyken uefadan sonra doğru düzgün bir başarısı yok iken geldi takımın 10 yılda toplayamadıgı puanı topladı şampiyonlar liginde. 2 sene üst üste şampiyon olduk zorlanmadan. Bu ne saygısızlıktır. Bencede git sen Fatih Hocam bu taraftar senin değerini sen buralardayken anlamıyor. Galatasaray'a profesyonel t.direktörler yakışır. Bizi Rijkardlar, Eric Geretsler, Skibbeler paklar. O zaman anlaşılır değerin anca.

Bu sezon bir mac bile oynamayan oynasa da malin onde gideni olan Dany'i su macta iyi ki oynattin hocam.

Takımı sabote ediyorsun bunun başka açıklaması yok.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Neyse ya moral bozmayalım, önümüzde çok önemli bir Estonya maçı var.

istifa eder mi ki artık

umarım yani, milli takımıyla imkansızın peşinde koşsun

Ne istifası siz sakamisiniz başkan kovmadan gitmez.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Noldu motivasyonunda sökmedi hoca , 2. yarıya ne güzel başlattın takımı öyle , 2 dk dışarıya çıktım sigara alıp geldim skor 4..

Ne diyeyim ki , motivasyon önemlidir de taktik herşeydir. Savaşa bile taktikle girersin ki biz seni fazla büyüttük , realide bi okadar küçük gördük.

Sayin Terim, buraki da al git.... Gotu boklu futboldan anlamayan taraftar bile goruyor sen gormuyorsun... Yazik lar olsun...

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt