Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hurdalık neredemi , 30 trilyonluk amrabat, 30 trilyonluk chedju , 30 trilyonluk riera,35 trilyonluk hamit ,8 trilyonla listeye dahil olan aydın kardeşimizle birlikde say say bitmeyecek bir hurdalık var kardeşim,seneye sil başdan yapılmalı bu yaşlı kadro kimse kendini kandırmasın.

Yaşlı?? Amrabat 26, Chedjou 28 yaşında bu ikisini çıkar

hamiti hiç sayma kötü transfer olarak. alınırken fenere kaptırılmasın diye millet bir tarafını yırttı. Orda fener rekabeti vardı ve böyle çıkacağını kimse bilemezdi.

Riera son dakika Arda kazığı ona birşey diyemem,

Chedjou daha yeni yahu daha ne oynadığı belli değil . 5 maç oynadı oynamadı ve Dany ile olmuyor bu belli.

Emre Çolak, Semih, Aydın, Gökhan(yedek için uygun fiyatlı),Engin(Son şansları bence) ben devre arası bunlardan gidecekleri bekliyorum (Semih hariç).

Benim en büyük hayal kırıklığım Selçuk çok kötü yine nesi var anlamadım.

bu takım 4-3-1-2'yi oynayamıyor hocam her maç denemenin mantığı ne olmuyor işte,bireysel hatalarda eklenince sonuc hezimet

Gitme sakın istifa etme gerçekten istemiyorum. Takımını, kulübünü satan gitmemeli.. KOVULMALI !!!

Yaşlı?? Amrabat 26, Chedjou 28 yaşında bu ikisini çıkar

hamiti hiç sayma kötü transfer olarak. alınırken fenere kaptırılmasın diye millet bir tarafını yırttı. Orda fener rekabeti vardı ve böyle çıkacağını kimse bilemezdi.

Riera son dakika Arda kazığı ona birşey diyemem,

Chedjou daha yeni yahu daha ne oynadığı belli değil . 5 maç oynadı oynamadı ve Dany ile olmuyor bu belli.

Emre Çolak, Semih, Aydın, Gökhan(yedek için uygun fiyatlı),Engin(Son şansları bence) ben devre arası bunlardan gidecekleri bekliyorum (Semih hariç).

Benim en büyük hayal kırıklığım Selçuk çok kötü yine nesi var anlamadım.

güzel kardeşim yaşlı derken herhalde eboue-drogba-melo-riera-gökhan falan filan hiç düşünmüyorsun?? melo bile 30 yaşında değilmi ,dahası sen eldeki işe yarar yerli oyuncuların yaşının farkındamısın ??? bize hala stoper,solbek,sağbek,orta saha ,sağ acık (brumayı sol sayarak) ve seneye mecburen kaliteli forvet oyuncusu lazım derken en az 6 direk oynayacak oyuncu ve bir o kadarda rotasyon oyuncusuna ihtiyacımız olduğunu görmüyormusun??? birde eldeki işe yaramayan bir sürü oyuncuyu hangi maliyetle hangi zararla göndereceğimizin farkındamısın ?? aydın yılmaz gibi bir allahın kulunun almadığı oyuncuya tak diye 8 trilyonluk mukaveleyi yapan adamlardan fazla ümitkar olma kardeşim keza ben ümidimi kesdim ,bu garip halimle 2 yıldır stordan 2 bin liralık ürün aldım ama artık almayacam ,almayacam keza aydına falan filan gitmesin benim param.

Nisan ayındaki 3-2 lik macta çıkan ilk 11imiz

Muslera-Eboue-Semih-G.zan-Riera-Hamit-Selçuk-Melo-Sneider-Umut-Drogba

aslında sistem aynıydı ama o maçta ruh vardı ruh

Milli takım ayağı 10 gün yok ne gerek var ki Antalya maçı varmış,Real maçı varmış takımları çalışmaya eksik yönlerini araştırmaya bu Fatih Terim gerçekten olamaz kendisine ihanet ediyor sanki içine başka bir Ruh girdi başka açıklaması yok bunun bu takımı bu kadar kötü duruma getirmeye kimsenin hakkı yok!! Milli takımı istiyorsa yol yakınken bıraksın...

real madride önlem alacaksın hoca almamak cesaret değil ucuz kahramanlık..

hücum felsefini de danini de ebe(u)eeni de al git hoca..

GSARAY taraftarı en gururu da en utancı da seninle yaşadı..

GSARAY senin için seçenek olmayabilir ama bizim için yaşam biçimi..

basın toplantılarında ne diyeceğini kime nasıl ne şekilde laf sokacağını düşüneceğin kadar takımı taktiği kadro planlamasını düşünseydin utanç skoru yaşamazdık bu gece..

dani+chedju defansını bakkal nuri amca değil sen kurdun çıkıp maçtan sonra bireysel hataymış yakınıyorsun..hikaye anlatıyorsun hoca bu taraftar senin kişisel egoların uğruna utanç yenilgilerinin kahrını çekmek istemiyor artık..

savunacak tarafın olsa en çok biz savunuruz ama yok..şampiyonluk + UEFA kupası şansımız hala varken ama başkanıyla takışan değil takımı için gecesini gündüzüne katacak adam gibi bir hocayla mümkünken istifa et..

özür diliyorsun bir de bu neye benziyor biliyormusun; evlenme hayali kurduğun kız seni piç gibi ortada bırakır başkasıyla evlenirya çıkar sonra özür dilerim vs zırvalar içinden o an bütün sülalesi geçer..neyin özrü hoca neyin özrü???

az başarılı olunca mutlaka bi yerleri kalkan kendini dev aynasında sanan hocamız neyin özrü?

ben şahsım adıma kabul etmiyorum misal..3-0 dan sonra maçın dönmeyeceği barizken hatta drogba çıkmış ilerde top tutamıyorken yapılacak tek şeyin kalabalık bekleyip utanç skoru yaşamamak olamazmıydı?

2-3 yılda bir 5-6 gollü hezimetler yaşamak ve yaşatmak farklı bir psikolojik egonun dışa vurumu mu?

sıkıntı büyük hoca..

sıkıntı çok büyük...!

Fatih Hoca yine aynı şeyleri söylüyor 2 sezondur her kaybedilen maçtan sonra söylediği gibi yarım pozisyon vermeden gol yedik.. İyi diyorsun hocam da bu futbolcular hele tecrübeli dediğimiz Melo, Eboue gibi isimler yapıyor bu hataları nasıl olacak nasıl önlem alacağız?

Milli takım görevini kabul ettiğinden beri diyorum, Fatih Terim'in Galatasaray'daki misyonu bitmiştir. Yakın zamanda Galatasaray'ı bırakıp çok sevdiğin TFFSpor'a "milli duygular"la hizmet edersin artık hoca.

real madride önlem alacaksın hoca almamak cesaret değil ucuz kahramanlık..

hücum felsefini de danini de ebe(u)eeni de al git hoca..

GSARAY taraftarı en gururu da en utancı da seninle yaşadı..

GSARAY senin için seçenek olmayabilir ama bizim için yaşam biçimi..

basın toplantılarında ne diyeceğini kime nasıl ne şekilde laf sokacağını düşüneceğin kadar takımı taktiği kadro planlamasını düşünseydin utanç skoru yaşamazdık bu gece..

dani+chedju defansını bakkal nuri amca değil sen kurdun çıkıp maçtan sonra bireysel hataymış yakınıyorsun..hikaye anlatıyorsun hoca bu taraftar senin kişisel egoların uğruna utanç yenilgilerinin kahrını çekmek istemiyor artık..

savunacak tarafın olsa en çok biz savunuruz ama yok..şampiyonluk + UEFA kupası şansımız hala varken ama başkanıyla takışan değil takımı için gecesini gündüzüne katacak adam gibi bir hocayla mümkünken istifa et..

özür diliyorsun bir de bu neye benziyor biliyormusun; evlenme hayali kurduğun kız seni piç gibi ortada bırakır başkasıyla evlenirya çıkar sonra özür dilerim vs zırvalar içinden o an bütün sülalesi geçer..neyin özrü hoca neyin özrü???

az başarılı olunca mutlaka bi yerleri kalkan kendini dev aynasında sanan hocamız neyin özrü?

ben şahsım adıma kabul etmiyorum misal..3-0 dan sonra maçın dönmeyeceği barizken hatta drogba çıkmış ilerde top tutamıyorken yapılacak tek şeyin kalabalık bekleyip utanç skoru yaşamamak olamazmıydı?

2-3 yılda bir 5-6 gollü hezimetler yaşamak ve yaşatmak farklı bir psikolojik egonun dışa vurumu mu?

sıkıntı büyük hoca..

sıkıntı çok büyük...!

Bence Madrid'e değil Eboue ve Melo'ya önlem alsaydı en kötü berabere kalırdık..

6-0 6-1 nedense hep fatih hoca imzası. itin köpeğin maskarası oluyoruz yanarım ona yanarım şikeciler facede telde götü başı oynuyor senin sayende sağol hocam çok sağol chedjou için amrabat için yiğit için furkan için için için...

Yav her maça aynı taktik çıkılır mı G.Antep Bursa Eskişehir Antalya R.Madrid hepsinde format aynı hiç mi bakmıyosun rakiplerinin maçlarına kasetlerine senin yardımcılar napıyo sen napıosun takımda disiplin yok bu takım sadece 0-0 ken kendi oyununu oynuyo bir gol yeyince hemen panikliyo herkes kendi havasında böyle olmaz hoca yapamıosan ya da yapmak istemiyosan git valla darılmayız gücenmeyiz ama işler daha b.ka sarmadan git

Danimarka gibi bir lig'de sürünen Kopenhag bile, akıllı top oynayarak Juve'den puan aldı. Biz defans yapmasını bilmiyoruz arkadaş. Aynı sorun geçen sene beşiktaş'ta da vardı. Takım savunması yapamıyordular. Ama bu sene Bilic toparlardı bu konuda takımı. Ofansif futbolla bi yere kadar. Fatih hocanın defansif olarakta fazla çalıştırması lazım takımı. Yok ben bu saatten sonra futbol prensipimden vazgeçemem diyorsa, o zaman güle güle.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt