Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
''ben severek taşırım payıma düşen yükü ''de ve çek git hoca..bundan sonrası mucize..biz beşiktaşı yenemeyiz.juveden puan alamayız.çünkü senin o inadın,hataların,milli takımın GSyı mahvetti.git.

ben gitmesini 2 ay önce söylediğimde hain ilan edilmiştim,Alın size Fatih terim öyle gazla olmuyor bu işler 3 yıldır takımda sistem kuramadı, Bilic 1 yıla varamdan gencecik takım yaptı bir sistem yaratmaya çalışıyor Fatih terim ekolü diye bişey varmı, ha söyleyim 6 ekolü var onda ancak!

yaradana yatip kalkip sukredelim ki ilk yarisi 4-0 biten bir mac denk gelmedi , Fatih Terim defans oynatmaz diye korkarim bize 10 tane yedirecek

Milli takım oleeey milli takım oley milli takım oleeey.Tüpçü başkan buraya üçlü çektir tayfaya

Valla bak bjk maçından sonra ver istifani illa baskan beni kovsun diyorsun.

Envoyée depuis mon Samsung Galaxy Note 2 avec Tapatalk 2

Suyun çok ısındı hoca.Takım kötü olabilir kötüde oynuyabilir bu herkesce tabiki eleştirilecek.Ama esas sorun hal ve hareketlerin herkesin çok sinirine dokunmaya başladı artık.

hiç kimse kusura bakmasın ben hala hocanın arkasındayım...rierayi dany ı oynatamıyoruz federasyonun kararı sayesınde...semıh sakat mecburen dany oynadı hakan oynasa nıe riera oynamadı dıceksınız...hoca mı eboueye yere at kendını dedı? o ana kadar gumbur gumbur bı galatasaray vardı gayette ıyı oynuyorduk emınım herkeste begenmıstır..drogba sakatlandı top tutamadık chedjou dany nın hataları da bu sonuc oldu ama dıp yapmamız gerekıyordu bı bakıma ıyı oldu...canımız sagolsun kaybolan bı uc puandır herkes cıkarılacak derslerı cıkarmıstır...fatih terım gelmeden once nerelerde oldugumuzu suan nerelerde oldugumuzu ve galıbıyet beklerken bu hale geldıgımızı unutmayın fenerbahceden cok madrıdle mac yapar olduk...

Hocam sozlesmeli birisin. Yonetimden memnun degilsen istifa edersin. Yada milli takimi kullanarak birileriyle satranc oynamazsin. Unutma takimimiz cok ciddi zarar gormeye basladi bu isten.

IDEOS X5 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

hocam herşeyi geçtimde sneijderin olduğu bir takımda korneri enginin kullanması nedir biz bile fm oynarken takımın ilk korner penaltı serbest atışçısını ayarlayp kaydediyoruz sen neden buna bir çare bulmuyorsun sneijdere sorumluluk ver adam kendini değerli hissetsin güveni gelsin silinmiş yok olmuş bitmiş adam

Varolan Türkiyedir.Bam bam bam ezeceğiz Hollanda ve Estonya'yı :bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak::bayrak:

Su Terimin hal ve hareketlerini gorunce Ben Hagi'ye uzuluyorum simdi.

Zayif baskan yonetiminde,o rezil kadroyla 8. aldi takimi , birileride ayagina gelen Polati reddediyordu o siralar ailem izin vermiyor ayagiyla .Uyanik ya alirmi takimi o halde o kadroyla.Soruncada gel dediler geldim git dediler zipladim hopladim falan filan masal,yerseniz artik...

Başkan yarın bir aysal silin yapmalı takıma.Hocaya oyunculara koymalı postayı..Hoca gitmek istiyorsa derhal bırak demeli.Uyunculara burak felan avrupa diye yırtınıyorlarsa hemen kadro dışı Bırakmalı ve satmalı.Beş apara etmez o yabancıları yine temizlemeli.Özellikle terimin manevi evlatları dany ve amrabatı.

İsimleri alıyorum Hoca kapakları takınca İmparator laflarını görmiyim vefasız hırbolar.Ne zaman 2 sene üst-üste şampiyonluk gördünüz.Bu adam GS

Geçen sene beşinciydik bu sene üçüncu bu bir başarıdır diyen hocalar görmüş bir taraftar olarak ağır saçmalıyorsunuz.Bu adam 6 şampiyonluk yaşatmıştır bu takıma.Avp'de bir numara yükseltmiştir.

Toplam da 13 kupa kazanmıştır.

İsimleri alıyorum Hoca kapakları takınca İmparator laflarını görmiyim vefasız hırbolar.Ne zaman 2 sene üst-üste şampiyonluk gördünüz.Bu adam GS

Geçen sene beşinciydik bu sene üçüncu bu bir başarıdır diyen hocalar görmüş bir taraftar olarak ağır saçmalıyorsunuz.Bu adam 6 şampiyonluk yaşatmıştır bu takıma.Avp'de bir numara yükseltmiştir.

Toplam da 13 kupa kazanmıştır.

Neden hep iyileri yazıyorsun? Tarafsız isen, hezimetleri de yaz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt