Mert Coşkun İsbir
Tecrübeli Üye
- 29 Temmuz 2010
- 5.201
- 232
- 1.198
balon patladı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ün geceki hezimet bağıra bağıra geliyorum dedi. Kimyanı bozdular,takım ve taraftarın kimyasını bozdun. Tamam hükümet baskı yaptı milli takım için. Bunlar anlaşılamayacak şey değil. O zaman istifa edip milli takımın başına geçseydin? En azından dünkü tabloyu ne sen ne bizler boynu bükük izlerdik. Hadi ben kendimi ve tv karşısında ki renktaşlarımızı geçtim. Ee 55000 kişi ne olacak.? Millet işini gücünü bıraktı,yurt dışından geldi be..kendi ayagina sikti milli takimi secmekle.
Daha once de yazdim ulan bir macta da diyelim ki helal olsun nasil cozmus rakibi adamlari nasil da kitledi. Yok abi boyle birsey. Rakibi okuyamaz, cozemez, rakibe ozel taktik gelistiremez. Adamin kariyerinde yok boyle bir durum. Anca kafasinda bir sablon vardir oniu uygular. Antalyaya da ayni sablon ve takimla cikar reale de. Ben onlem almam kendi oyunumu oynarim. He oynatirlar sana oyununu. Ya gerekiyorsa Baltayla Rierayi onlu arkali oynatirsin, istersen 5li defans 10lu orta saha oynarsin ama birseyler yaparsin ya. Yok iste oyle bir zihniyet yok. Ulan lucescu neydi be. Adam gunlerce calisir, rakipleri cozer sonra da sahada adamlara adim attirmazdi. Ha bu planlarin tutar tutmaz o ayri ama en azindan bir planin olsun. Biz saldim cayira hadi oyna.
büyük hoca ne cesur madritte bile hucüm oynuyo diye yazar bizim medya hocada kendini mourinho sanarispanyadaki maça 3 forvet çıkar artık
surekli 6 yedirerek bize bir sey anlatmaya calisiyor sanirim , ekin tarlalari cizen uzaylilar gibi
federasyonun boyunduruguna giren biriyle istedigim gibi girgir gecerim , hayata siyah -beyaz bakan biri degilimSana Galatasarayli oldugundan beri en güzel Galatasaray ile ilgili ani kim yasatti ?
Bir düsün, sonra burayi terk et, ve kendini as, bi zahmet.