Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hayır anlamıyorum ki senin ne karın ağrın var da milli takımı seçtin, neyi ispatlamaya çalışıyorsun derdin ne abicim senin? Tanrı olduğunu falan mı ispatlamaya çalışıyorsun, eğer öyleysen zaten sonun firavuna benzeyecek belli oldu dün o.

Takım tıkır tıkır, en sorunsuz kulüp biziz. Maddi yönden gelişim 10 numara, tribünler tıklım tıklım. Kombineler peynir ekmek gibi gidiyor. Hedefler çok yüksek, Nany gibi adamlarla falan görüşülüyor.

Taraftarın ve camianın beklentisi yüksek, öyle bi hale gelmişiz ki çeyrek final oynayıp elensek çoğu kişi dudak bükecek. Diğer rakip takımlar büyük tökezleme yaşıyor ve senin en az 5 sene lige ambargo koyma şansın var, onlar bile 1. favori olarak seni gösteriyor.

Sen bu şartlarda gidip ayağına sıkıyosun kafayı yiyeceğim nedir bunun sebebi? Sen bi kere kendi takımına konsantre olamamışsın ki takımı, oyuncuları nasıl hazırlayacaksın? Saha içinde kimse ne oynadığını, ne yapacağını bilmiyor. Kimin naptığı belli değil, yaptığımız defans defans değil. Duran top organizasyonumuz yok hiç bişey yok ya. Hani takım adına şu olumluydu diyebileceğim tek bişey yok. Takımın, oyuncuların üzerine düşmediğin, onlarla yeterince ilgilenmediğin o kadar belli ki.

Lütfen bırak, bu tribünler bas bas Terim istifa diye bağırmadan bırak git, Dünya kupasında milli takımınla başarılar diliyorum sana

Mac bitmis, takimin moralleri 0 olmus, bu adam yeni yeni hamle yapiyor. Aceba Gökhan Gönül'ü mi ariyordu?

En çok üzüldüğüm şey teknik taktikten ziyade takımın kafasında maçı bitirmesi.Real Madrid´e yenilebilirsin,ayıp birşey yok burada.Ama takım karakter koymalı,sadece skor odaklı oynamamalı.Hani "Kaybedince bile gurur duyulacak takım"Hoca?

Daha hiç eleştirmedim kendisini ama. Dünkü ilk 11 görünce herkes anladı zaten yenileceğimizi bilerek yapıcağını sanmıyorum ama niye böyle yaptığınada anlam veremiyorum.

Antalyaya karşı çift forvet çıkıyosun maç 1-1 aynı çift forvetle real madride karşı çıkıyosun tamamen egoyla alakalı birşey sanırım bu.

Hadi hepsini geçtim 2-0 dan sonra takımın oyundan düşmesi ? Oyuncularından hocaya inancının kalmadığının göstergesidir bence..

Hocam bak;Dün geceki hezimet bağıra bağıra geliyorum dedi. Kimyanı bozdular,takım ve taraftarın kimyasını bozdun. Tamam hükümet baskı yaptı milli takım için. Bunlar anlaşılamayacak şey değil. O zaman istifa edip milli takımın başına geçseydin? En azından dünkü tabloyu ne sen ne bizler boynu bükük izlerdik. Hadi ben kendimi ve tv karşısında ki renktaşlarımızı geçtim. Ee 55000 kişi ne olacak.? Millet işini gücünü bıraktı,yurt dışından geldi be..

Dün gece fabrikada iken gelen fenerbahçeli Terim 6 yemeye alışkındır diyorlar. Malzeme konusu olduk hocam. Aslanlar gibi kadromuz var. Yeter artık şu egolarından vazgeç.. Burak.. Dün gece ilk yarıda sneijder'in pozisyonunu değerlendiremeyince tv ekranında buldum kendimi. Yahu bu adamdan hiç birşey olmuyor..

Gözünü seveyim ya bizi seç ya A millileri.. Biz isek takıma kendini ver. Milliler ise oraya kendini ver.. Depresyona soktun bizi be imparator..

4-3-1-2 sistemi Galatasaray'a daha fazla zarar vermeden vazgeçmelisin artık.

2000'deki takım değil bu, orta sahanda Piranaların (Emre-Okan-Suat) yok, elinde bir HAGI yok, ileride ortalama bir orta saha oyuncusundan daha fazla koşan ve kaliteli pres yapabilen Hakan Şükür'ün yok! Israr etmemeli.

4-4-2'den vazgeçmem diyorsan Sneijder'i yollamalısın tribüne, ya da Drogba veya Burak'tan vazgeçip tek forvete dönmelisin hocam, bunun başka yolu yok.

Ulan Demirorenle kol kola girip,yanak yanaga opusen adamin isi rast gider mi hic. Terimin gerecekten kafasi calismiyormus

Daha once de yazdim ulan bir macta da diyelim ki helal olsun nasil cozmus rakibi adamlari nasil da kitledi. Yok abi boyle birsey. Rakibi okuyamaz, cozemez, rakibe ozel taktik gelistiremez. Adamin kariyerinde yok boyle bir durum. Anca kafasinda bir sablon vardir oniu uygular. Antalyaya da ayni sablon ve takimla cikar reale de. Ben onlem almam kendi oyunumu oynarim. He oynatirlar sana oyununu. Ya gerekiyorsa Baltayla Rierayi onlu arkali oynatirsin, istersen 5li defans 10lu orta saha oynarsin ama birseyler yaparsin ya. Yok iste oyle bir zihniyet yok. Ulan lucescu neydi be. Adam gunlerce calisir, rakipleri cozer sonra da sahada adamlara adim attirmazdi. Ha bu planlarin tutar tutmaz o ayri ama en azindan bir planin olsun. Biz saldim cayira hadi oyna.

rakibi çözmeye gerek mi var kardeşim. karşındaki takım real madrid. sanki akhisarla oynuyorsun 3lü forvet vs. real madrid'in en etkili olduğu silahı kanatlar yani bunada önlem almazsan 6'da yersin 8'de.

Fatih Terim bunları bu sezon başında yaptıklarıyla misli misli haetti, Yıldırım Demirören'le öpüşüp koklaştıktan sonra Allah'ın bile zoruna gitmiştir ne nankör bir kulum var diye böyle.

Arkdaş ben affedemiyorum tamammı biz bu adam için Yıldırım Demirören'den nefret ettik o da gitti söylediği süzün tabiri cazise tükürdüğü kurumadan onunla kucaklaştı, Erman'ı onu satan adam olan Aydın'a tercih etti, ne denilebilir ki??

Ben burda Fatih Terim sistem adamı değil gazla harra hürre oynatıyor dediğimde bana bazıları''nankör köpek'' dediler, dün akşam ne demek istediğimi anlamşılardır, sen 3.yılına girmişsin takımla milyonlarca para saçmışsın ortalığa defansını ebue dışında otutramamışın, sağ ve sol kanadın hiç oturtamamışın, sneijder gibi adamı kullanamıyorsuni daha ne bekliyorsunuz zaten perşembe'nin gelişi çarşamba'dan bellidir, Alın size Fatih Terim 2.kez rezil etti bizi!!

Galatasaray'a şu 1.5 ay içinde verdiğin zarar milli takımından çıksın başka bi şey demiyorum.1.5 ay önce efsaneyken şimdi şikecilere hizmet eden basit bi elemandan farkın yok gözümde

Muslera

Sabri-Gökhan-Ceyhun-Riera

Melo-Selcuk

Amrabat-Sneijder-Bruma

Umut Bulut

11'i bekliyorum hocadan.

Muslera

Eboue-Dany-Semih-Hakan

Hamit-Melo-Selçuk

Sneijder

Umut-Burak

11'i bekliyorum hocadan.

surekli 6 yedirerek bize bir sey anlatmaya calisiyor sanirim , ekin tarlalari cizen uzaylilar gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt