Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elestiri ayri, saygisizlik ve vefasizlik ayri. Fatih Terim´in herkesin gönlünde ayri yeri var. Bundan eminim.

Ama ortada elestirilecek cok sey var, insanlar da elestirir. Bu cok dogal ve hak veriyorum.

Teknik, taktik acidan bircok yanlis yapiliyor bu sene. Gecen sene de islemiyordu bu düzen. Zorlunluluk dedik.

Bu sene daha dengeli daha kaliteli takim bekledik, transfer bile yapmadilar. Yapmadiklari gibi düzeni, huzuru, sinerjiyi de bozdular.

Dolayisiyla, Fatih Terim elestiriliyorsa, ki en dogal haklari, Ünal Aysal´in da en az Fatih Terim kadar elestirilmesi gerektigini düsünüyorum.

Bu durum sadece Fatih Terim´in üstüne yikilamaz. Ne adam gibi yönetim kurabildi, ne transferle ilgilenebildi, hicbirsey beceremedi bu sene.

Hocaya çok yüklenip de moralini bozmayın, estonya-hollanda maçlarını kazandıracak daha :ka10:

Birde yabancı sınırı kalkacakmış gibi hareket ettik.Doğru düzgün yerli takviyeler yapmadık.

Bruma transferine lafım yok.5 yabancılı sistem olsa bile böyle genç bir yeteneğe hayır denmez.

Melo'da uygun fiyata alındı zaten.Inler için 10-13m istenmişti sanırım.Ciddi bir maliyet farkı olduğu için buda normal karşılanabilir.

Fakat mesela kadroda Dany-Chedjou yerine Aykut Demir,Serdar Taşçı ve Ömer Toprak üçlüsünden herhangi ikisi olabilirdi.Kalite olarak daha kötü olabilirler ama en azından her hafta defans kurgusunu değiştirmek zorunda kalmazdık.Özellikle defans hattında kadro istikrarı çok daha önemli.

Şimdi Dany ligde hep tribünde , Chedjou ise 2 haftada bir oynuyor.Cl de bu defansın dağılması çok normal.

Geçen sezon ise Eboue-Semih-Dany-Riera dörtlüsü ligde ve cl de çoğu maçta beraber oynadı.

Birde hazırlık maçlarında Dany-Chedjou ikilisinin ne kadar uyumsuz olduğunu defalarca görmüşken bu kadar önemli bir maçta ikisini beraber oynatması ayrı bir skandal.

O sınır kalkar renktaş. Ünal Aysal bir yerden sağlam duyum almasa transfer yapardı (yerli.)

Kabus gibi insanın gelmiyor hala evimizde yeniliriz ama ezilmek nedir ,sorumlular kesinlikle hesap vermeli isterse bu imparator olsun isterse futbolcular.

Takım yarım saat koştu sonra tükendik resmen bu kadar çağ dışı bir anlayış olamaz ve biz taraftar olarak bunu kesinlikle haketmiyoruz...

bu sene başından beri en buyuk hata HOCADADIR bence...

ancak bu takımda uzun yıllar kalmalıdır....

3. sezondayiz takim hala top oynamiyor , Fener'de Aykut Kocaman-Alex krizi , Besiktas'taki mali kriz vs. bunlar hep sorunlarin uzerini orttu

Schalke maclari haric, soyle mutlu mesut seyrettigim mac sayisi azdir

muslera

sabri-zan-semih-riera

ceyhun-melo

amrabat-selçuk-bruma

drogba

şu kadro ile başla bir kere görelim oyunu o zaman. şino dan bir cacık olmaz adam ruh gibi. eboue çok kırılgan kaç oldu bize gol yediriyor. riera geriden iyi oyun kuruyor oyunu iyi açıyor oynaması lazım. selçuk biraz ilerde oynasın kendine gelsin. isimlere bakıp değilde formlara göre kur şu 11 i bir kere

Ne taktiğimiz var,ne sistemimiz var,Allah a emanet gidiyoruz,47 bin kombine satmısın,peynir ekmek gibi forma vesaire satıyosun,sponsorluk felan filan,koca camianın haleti ruhiyesine bak,sorumlular hesap verecek...

elit td forumuna cagirilinca kendini oyle sanmis olmali, jazakallah.

Baksana Beşiktaş bile 5+0+3'e göre yapılandık. Karar bozulursa çok büyük tepki koyarız diyor :surprised:

abi adamlar haklı kendilerine göre.. o kadar türk oyuncu aldılar. geçen sene neden kabul ettik ettiler.. herkes tamam dedi şimdi itiraz ediliyor ediyoruz..

Maç sonu konuşmaları tipik anadolu takımı hocalarının konuşması gibi.. Efendim 30 dakika yarım pozisyon vermemişiz, sonra bi hata yapınca ölmüşüz bitmişiz, maç kopmuş. Vay be. Biz de Avrupa'nın ilk 10 takımı arasına girmeyi umut ediyorduk ama 1 gol yiyince dükkanı kapatıp gidecek durumdaymışız meğer.

Hani motivasyon ustasıydın noldu? O da mı kalmadı artık? 2 senedir her kötü sonuçtan sonra aynı muhabbet. Pozisyon vermeden gol yedik, çok güzel goller yiyoruz bilmem ne.. Bırak ya. Büyük takım hocası verdiği pozisyonun peşine düşer mi.. Vermişsen verdin, al bak Real Madrid de verdi. Senin takımının 1 sıkımlık canı varmış demek ki.

Bu takımı sistem takımı değil de motivasyon takımı haline çevirirsen, gaz bitince böyle 6'lık yaparlar adamı. Geçen günde söylemiştim şimdi de söyleyeyim. Drogba'nın sözü Terim'den daha çok geçiyor takımda. Bu çok net biçimde ortada artık.

Kantlarında Di maria ve ronaldo olan takıma kanat onlemi almamak dahiceydi hoca.ancak sen yaparsın böyle bir şeyi

Aslolan,asıl olan Galatasaray'dır.

Paso bu sözü duyuyoruz biraz da icraat görelim sayın hoca

Maalesef bunu yapan yok hocanın arkasında.Mübarek kalktıkça kalktı.

Momento mori

Roma generalleri kazandıkları savaşlardan sonra Roma'da zafer turu atarlarken, onların arkasında duran bir kölenin, başlarının üstünde defne dalından bir taç tutararak tekrarladığı birkaç ünlü deyimden en çok bilinenidir, 'momento mori!' 'Ölümlü, fani olduğunu unutma' demektir.

artik olan oldu , Besiktas maci kritik esik

takim ya bu soku atlatacak , ya da ipler kopacak

ama her halukarda yolun sonuna gelindi , ben hafta sonu kazansak dahi hocanin istifa edebilecegini dusunuyorum

'İnsan, sevdiği birini tükenmiş görmek istemez.' (Orhan veli)

Ama maalesef tükendin hoca tükettin kendini.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt