Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu söylediğininin mantıklı bir tarafı yok. Önceden hoca müthiş motive ediyordu takımı. Ama milli takıma gidip gelince vazgeçti motive etmekten.

Dany-Chedjou ikilisini oynatması hataydı bana göre. Onun dışında Eboue motive edilmedi diye mi yapıyor her seferinde aynı işi?

Etmiyor demiyorum edemiyor. 2 takıma veremiyor kendini tanrı değil bu adam, insan. Milli takıma geçtiğinden beri kendi takımının sorunlarıyla net ilgilenmiyor. Nerden görüyorsun diyeceksin, onu da söylim. Bir hafta kötü giden aynı hataları devam ettiriyor. İğne ucu kadar gelişme olmuyor kimsede. Başında hoca olmayan takım böyle olur diyecem onu bile diyemiyorum.

Biz tek forvet oynasın derken, defansa 1 aydır oynamayan Dany'i, Riera'yı koysun demiyorduk, veya tek forvette Burak oynasın demiyorduk. Ha ama şunu rahatlıkla söylerim, en iyi oyuncuları da koysan bu çift forvet düzeni artık işlemez. Ama doğru adamları koyarsan tek forvet düzeninde mutlaka iş yaparsın. Emirates Cup'ta ve Süper Kupa maçından sonra herkesin ağzının suyu akıyordu hatırlatırım. Ayrıca senin takımın 1 gol yiyince çöküyor, sistem mistem hak getire. Ne motivasyon kalmış ne birşey. Adaletsizlik almış başını gidiyor. E bu durumda kimi eleştiricez?

Kim eleştirme diyor ki? Ama eleştiri mantıklı ise geçerlidir. Doğru yanlış ne yaptığına bakmadan eleştirmek, eleştiri değil saldırı bana göre.

Drogba sakatlanmasa Burak tek forvet oynamazdı herhalde. Yani buradan bile eleştiri getirmeye pes doğrusu.

Dany tercihi hatalıydı bence de. Ama onun dışındaki hataları kimse sadece motivasyonla açıklayamaz.

Etmiyor demiyorum edemiyor. 2 takıma veremiyor kendini tanrı değil bu adam, insan. Milli takıma geçtiğinden beri kendi takımının sorunlarıyla net ilgilenmiyor. Nerden görüyorsun diyeceksin, onu da söylim. Bir hafta kötü giden aynı hataları devam ettiriyor. İğne ucu kadar gelişme olmuyor kimsede. Başında hoca olmayan takım böyle olur diyecem onu bile diyemiyorum.

2 takım olayı değil bu durum, birbirimizi kandırmayalım. Bu başlıkta hocayı eleştirenlerin tamamı, sen de dahil, geçen sene de grupta 2'de 0'la başlayınca kıyasıya eleştiriyordu hocayı. Çeyrek final ve ligde şampiyonluk gelince ortalıkta kimse kalmadı tabii.

Olay milli takım olayı değil. Hocayı istemeyen bir grup hep vardı. Fırsatını bulunca değerlendiriyorlar işte. Olay bu.

İsteyen istediğini desin, zaten ben ondan çok bildiğimi iddia etmiyorum ama sahada görünen şu ki hoca 2 yıldır takıma ne oynatıyor kendisi dahi bilmiyor korner duran top organizasyonu yok, kanatsız oynuyoruz en çok parayı transferde kanatlara veriyoruz sonra Riera ile Madrid'i yenmeye çalışıyoruz vs vs bir sürü saçmalığı var hocanın sayabileceğim istediği kadar iyi olsun futbol detaylar oyunudur ve hoca bu detayların bir çoğunu görmezden geliyor.

Manevi evlatlarınıda ekleyeyim bari; Aydın Emre Ç. Hamit bu adamların özel torpili olduğu açık hoca giderse akabinde gelecek isim mecbur kalmadığı sürece bunların yüzüne bakmaz.

Kim eleştirme diyor ki? Ama eleştiri mantıklı ise geçerlidir. Doğru yanlış ne yaptığına bakmadan eleştirmek, eleştiri değil saldırı bana göre.

Drogba sakatlanmasa Burak tek forvet oynamazdı herhalde. Yani buradan bile eleştiri getirmeye pes doğrusu.

Dany tercihi hatalıydı bence de. Ama onun dışındaki hataları kimse sadece motivasyonla açıklayamaz.

Ya Drogba sakatlanmasa diyene kadar direk maça Drogba ile tek forvet başlayamaz mıydı? Ayrıca artık tek forvet oynatsa da birşey olmaz çünkü takım kafa olarak dağılmış durumda. Şu saatten sonra sen Hakan Balta'ya ve Semih'e güvenmediğini iyice belli ettin, bu adamlardan nasıl randıman almayı bekliyorsun?

Sizin mantığınıza göre 2 sene önce Hagi'nin hiçbir suçu yokmuş demek ki, adamı boşuna yerden yere vurmuşuz. Onun zamanında da öyle organize goller yemiyorduk, çoğu bireysel hataydı. Zapata'lar, Servet'ler, Ali Turan'lar golleri yedirip duruyordu bize, o zaman onu da boşuna gönderdik. Eleştirinin mantığı belli, bu takım ilerisi için ışık vermiyor, ha sen görüyorsan bilemem. Bu takımın enkazı kaldıracak bir yapısı yok, çünkü en başta adalet sistemi çöktü bu takımda. Yavaş yavaş ıslıklamalarda başladı, sonu hiç iyi görünmüyor.

Bu takımı lig sekizincisi olarak alıp 2 sene üst üste şampiyon yapanda, şampiyonlar liginde çeyrek final yaptıranda 2 senedir alınmadık kupa bırakmayanda Fatih Terim'dir. Nankörlük yapmayın herkesin zaman zaman hataları olur olacaktır da bu takım ilk defa kaybetmedi son defada kaybetmeyecek. Belki hezimet morallerimizi bozmuş olabilir ama hemen Fatih Terim'in kellesini istemek yakışmaz bizlere.

Allah Kerim, Fatih Terim!

Ya Drogba sakatlanmasa diyene kadar direk maça Drogba ile tek forvet başlayamaz mıydı? Ayrıca artık tek forvet oynatsa da birşey olmaz çünkü takım kafa olarak dağılmış durumda. Şu saatten sonra sen Hakan Balta'ya ve Semih'e güvenmediğini iyice belli ettin, bu adamlardan nasıl randıman almayı bekliyorsun?

Sizin mantığınıza göre 2 sene önce Hagi'nin hiçbir suçu yokmuş demek ki, adamı boşuna yerden yere vurmuşuz. Onun zamanında da öyle organize goller yemiyorduk, çoğu bireysel hataydı. Zapata'lar, Servet'ler, Ali Turan'lar golleri yedirip duruyordu bize, o zaman onu da boşuna gönderdik. Eleştirinin mantığı belli, bu takım ilerisi için ışık vermiyor, ha sen görüyorsan bilemem. Bu takımın enkazı kaldıracak bir yapısı yok, çünkü en başta adalet sistemi çöktü bu takımda. Yavaş yavaş ıslıklamalarda başladı, sonu hiç iyi görünmüyor.

Tek forvet Drogba çıksak golü yiyince yine çözülmeyecek miydi takım? Dün olay sistemden ziyade takımın bir gol yiyince dağılıp gitmesiydi. Semih'in hafif sakatlığı varmış sanırım. Yoksa Dany başlamazdı zaten.

Hagi'nin hiçbir başarısı olmamasına rağmen yeterince arkasında durduk. Fatih Terim'in kredisiyle Hagi'nin kredisi bir mi? Hocanın bu sezon başarısız olsa bile seneye devam edecek kredisi mevcuttur.

Islıklanma olayına gelirsek. Dürüstçe cevap ver, diyelim hoca gitti yerine başkası geldi. 2-3 kötü sonuçtan sonra forumda yine aynı ortam olmayacak mı? Yani tüm olay hocanın gitmesiyse hemen gönderelim tabii.

Maç 0-3 oluyor savunma halen daha deli gibi bomboş. Maçın farka gideceği gün gibi ortadayken insan rezaleti önlemek için hiç mi önlem almaz? Futbol sadece hücum mudur? Aldığımız tüm rezalet yenilgiler hocanın döneminde yaşanmış maşallah. Çünkü hiç kapanmak bilmiyor. Umarım gereken dersleri almıştır hoca.

Bu takımı lig sekizincisi olarak alıp 2 sene üst üste şampiyon yapanda, şampiyonlar liginde çeyrek final yaptıranda 2 senedir alınmadık kupa bırakmayanda Fatih Terim'dir. Nankörlük yapmayın herkesin zaman zaman hataları olur olacaktır da bu takım ilk defa kaybetmedi son defada kaybetmeyecek. Belki hezimet morallerimizi bozmuş olabilir ama hemen Fatih Terim'in kellesini istemek yakışmaz bizlere.

Allah Kerim, Fatih Terim!

Öyle ama o gaz da bitti suanda gaz tehlikeli bi hal almaya basladi ve TNT görevi görüyor.

Bireysel hatalardan gol yedik demek futbolda günümüzdeki en büyük avunmadır. Kurumsal hatadan gol yenecek değil ya, bir birey hata yapacak ve gol olacak. Hata sayısı da doğrudan kadro kalitesi ve taktik disiplinle alakalıdır.

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Tek forvet Drogba çıksak golü yiyince yine çözülmeyecek miydi takım? Dün olay sistemden ziyade takımın bir gol yiyince dağılıp gitmesiydi. Semih'in hafif sakatlığı varmış sanırım. Yoksa Dany başlamazdı zaten.

Hagi'nin hiçbir başarısı olmamasına rağmen yeterince arkasında durduk. Fatih Terim'in kredisiyle Hagi'nin kredisi bir mi? Hocanın bu sezon başarısız olsa bile seneye devam edecek kredisi mevcuttur.

Islıklanma olayına gelirsek. Dürüstçe cevap ver, diyelim hoca gitti yerine başkası geldi. 2-3 kötü sonuçtan sonra forumda yine aynı ortam olmayacak mı? Yani tüm olay hocanın gitmesiyse hemen gönderelim tabii.

Eğer ki belli bir sistem içerisinde oynasaydık (ve tabii ki doğru oyuncularla), yediğimiz tek golden sonra moral bozulsa bile bu kadar oyundan kopmayacaktık. En azından yenilsek bile bu şekilde helva gibi dağılmazdık onu söyleyim sana.

Ayrıca Hagi'nin tabii ki kredisi Terim ile bir değil ama o sezon ki şartlarla bu sezon ki şartlar kıyaslanamaz bile. Bunu da belirteyim. Ha ben Hagi suçsuzdur demiyorum yanlış da anlaşılmasın, ama o zamanın şartlarına göre konuşuyorum.

Ve son soruna dürüstçe cevap vereyim hiç de gocunmadan. Terim'in gitmesi sorunları yüzde yüz çözecek diye bir kaide yok, ama kalırsa da bu sorunlar artarak devam edecek. Bazı riskleri göze almadan düzelemezsin. Terim kısa vadede takıma 2 şampiyonluk aldırdı ama 2 senedir uzun vade adına ışık vermiyor. Ayrıca bu takımın başka bir hocanın elinde bile olsa bundan daha kötü oynama şansı var mı? Bunu da ben sana sorayım.

Baskan 9659485943 kere dedi ben futboldan anlamiyorum diye. Yabanci siniri olmasina ragmen Cedu'yu falan Aysal mi aldirdi takima? Yabanci siniri olmasina ragmen Carlinhos diye bir malin pesinden Aysal mi kosun dedi 1 sene boyunca. Adam futboldan anlamiyor, Terim ne diyorsa o yapiliyor. Teknik ekibin takim planlamasi nasilsa yönetim ona göre hareket ediyor.

Maç 0-3 oluyor savunma halen daha deli gibi bomboş. Maçın farka gideceği gün gibi ortadayken insan rezaleti önlemek için hiç mi önlem almaz? Futbol sadece hücum mudur? Aldığımız tüm rezalet yenilgiler hocanın döneminde yaşanmış maşallah. Çünkü hiç kapanmak bilmiyor. Umarım gereken dersleri almıştır hoca.

Ya maç 0-3 oldu en başta hoca yaslandı arkasına maçı izlemeye başladı. Ondan sonra da takımdan karakter bekliyor. Sen bile kenarda havlu atmışken takımdan nasıl bir reaksiyon bekliyorsun ki? İmam öyle yaparsa cemaat de böyle yapar.

Galatasaray KUKLA DEĞİLDİR.

Sözleşmeyi imzalamak için Ekim'deki final maçlarını beklediğini bütün herkes anladı. (Estonya-Hollanda)

Bir değerin varsa değerini bil, itibarın kalmaz.

-Tapatalk-

Baskan 9659485943 kere dedi ben futboldan anlamiyorum diye. Yabanci siniri olmasina ragmen Cedu'yu falan Aysal mi aldirdi takima? Yabanci siniri olmasina ragmen Carlinhos diye bir malin pesinden Aysal mi kosun dedi 1 sene boyunca. Adam futboldan anlamiyor, Terim ne diyorsa o yapiliyor. Teknik ekibin takim planlamasi nasilsa yönetim ona göre hareket ediyor.

Sen bunları söyleyince birilerinin hoşuna gitmeyebilir.

Hoca Hollanda ya elenince mi imzalayacaksin ?

2. Planin biz miyiz ?

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

2 takım olayı değil bu durum, birbirimizi kandırmayalım. Bu başlıkta hocayı eleştirenlerin tamamı, sen de dahil, geçen sene de grupta 2'de 0'la başlayınca kıyasıya eleştiriyordu hocayı. Çeyrek final ve ligde şampiyonluk gelince ortalıkta kimse kalmadı tabii.

Olay milli takım olayı değil. Hocayı istemeyen bir grup hep vardı. Fırsatını bulunca değerlendiriyorlar işte. Olay bu.

Hayır bunu göremiyorsun işte. Hocaya geçen sene bi kaç kere kızgınlık haricinde hiç eleştirmedim. CL maçlarında her puan kaybında yönetimi yerden yere vurdum. Bu sene hocanın bu şekilde eleştirilmesinin tek sebebi ne alınan 3 beraberlik nede farklı yenilgi.

İnsanların Galatasaray'ı idare edilir takım durumuna düşürülmesi çıldırttı olan bu. Terim'in boyunu aşan işler için Galatasaray'ın istikbalini tehlikeye atması kendisine verilen desteğin erimesine yol açtı. Hakatten de öyle, takım dingonun ahırı durumunda. Form düşüklüğü, takım içi belirsizlik vs vs bi ton şey sayarım da yoruldum artık sayıp durmaktan.

Senin hocayı korumak uğruna gözlerin kör olmuş, göremiyorsun bazı şeyleri daha da doğrusu görmek istemiyorsun. 5-6 ay öncesine kadar burda başta celal dereli ve 3-5 kişi haricinde herkes sevgi gösterileri yaparken niye millet bugün çıldırmış durumda bi düşün istersen. Kuru kuruya siz taraftar değilsiniz, nankörsünüz falan filansınız demekle olmuyor bu işler.

Hayatinda hicbir zaman sistem hocasi olamadi.Basarilar sagladi,cok guzel oyunlar izledik ama dun gorduk ki takimin ne hucum da ne savunma da bi karakteri yok.Shaktar,Benfica,Porto v.b gibi bi takim olmamiz lazim bizim gunluk basarilar degil uzun yillar istikrarli bi sistem takimi olmanin pesinde kosmaliyiz.Terim ile Avrupanin ilk 10 takimi arasina girme hedefi imkansiz cunku devamlilik saglayan bi futbol karakteri hic olmadi Terim'in ,Hagi'li donemi ayri tutuyorum cunku Hagi tek basina bi sistem zaten.

Sene sonu basarili veya basarisiz yollarimiz ayrilmali.Sistem sahibi oyun karakterinden vazgecmeyen bi Hoca ile anlasmaliyiz..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt