Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
6 üstü 1 maçtı diye kestirip atılmamalı bu olay.. bu hale getirenlere gerekenler yapılmalı dingonun ahırı değil burası.. dünyaları alıyosunuz hakkını vereceksiniz beyler... ayıp 104 km koşmuşsunuz madrid zorlamadığı halde 117 km koşmuş buyur burdan yak... eboue o koca poponu kaldıracaksın aldığın paranın hakkını vereceksin....

Burak kaleciyle karşı karşıya pozisyonda gol yapamıyorsa,

Chedhju rakibinin 4 metre arkasında kalıp,adamı kaçırıyorsa,

Dany nasıl pozisyon alınacağını bilmiyorsa,

Eboue havadan gelen topa müdahale edemeyip,ayağında kaçırıp gol yiyorsak,

yani kişisel hatalarla,bireysel sacmalıklarla yeniliyorsak

Kenarda değil Fatih terim;Mancini olsa hava gazı,Mourinho olsa havagazı,Lucescu olsa havagazı onlarda olsa dün geceki maç yine 5 olmaz yine 6 olurdu enaz.....

Hocanın eleştirileceği başka konular var (milli takım olayı ) gibi ama,dünkü maç Fatih terim'in değil beceriksiz futbolcuların bir ürünüdür..........

Burak kaleciyle karşı karşıya pozisyonda gol yapamıyorsa,

Chedhju rakibinin 4 metre arkasında kalıp,adamı kaçırıyorsa,

Dany nasıl pozisyon alınacağını bilmiyorsa,

Eboue havadan gelen topa müdahale edemeyip,ayağında kaçırıp gol yiyorsak,

yani kişisel hatalarla,bireysel sacmalıklarla yeniliyorsak

Kenarda değil Fatih terim;Mancini olsa hava gazı,Mourinho olsa havagazı,Lucescu olsa havagazı onlarda olsa dün geceki maç yine 5 olmaz yine 6 olurdu enaz.....

Hocanın eleştirileceği başka konular var (milli takım olayı ) gibi ama,dünkü maç Fatih terim'in değil beceriksiz futbolcuların bir ürünüdür..........
o da iyiymis

bu adamlari takima ben mi aldirdim bu bir , ikincisi oyle Riza Calimbay gibi basit goller yiyoruz diyerek isin icinden cikilmaz

saha ici organizasyondan hoca sorumlu , sahaya cikardigi dizilim bile ofsayt

Bu adamları takıma sen aldırmadın dostumda,son iki senedir bu oyuncularla şampiyon olurken,şampiyonlar liginde ceyrek finali cıkarken,feneri yenip süper kupayı alırken elinde bayraklarla kasıla kasıla sen cıktın çarşılara,meydanlara 3 sene önce bu takım ligten düşerken bir sene sonra tekrar yüzümüz yerden göğe yükseldi işte bu başarılar yaşanırkende saha içi organizasyonlarını aynı hoca yapıyordu.

Dünkü hezimetin tek nedeni beceriksiz oyunculardır,organizasyonla falan alakası yoktur,gecen sen eaynı dizilişle bu adamları burda 3-2 yendik ama ozaman Fatih terim imaparatordu değilmi?

futbolda kazanan her zaman haklidir diyeceksek evet ama , gecen seneki sampiyonluk tarihimizin belki de en bedava sampiyonlugudur

Schalke'yi elemek disinda aman aman bir basari yok ortada , Real emin ol ihtiyaci olsa bize yedirmezdi o galibiyeti

daha Eskisehir , Bursa deplasmanlarinda bile borumuz otmuyor

aziz yıldırımın fenerdeki durumuna döndü. ne yaparsa yapsın doğru kabul eden bir kesim .

iyi ki bir 6-1 yenildik.. yazdıklarımı iyi oku sonra kız..

çok değil bir sene önce ki şampiyon ligindeki sonuçlar;

1. takım Toplam skor 2. takım 1. maç 2. maç

Bayern Munich 7-0 Barcelona4–03-0

Borussia Dortmund 4–3 Real Madrid4–10–2

hadi bunları geçelim;

Bayern Münih 4 - 0 Juventus2 - 02 - 0

juventus gol dahi atmamamış 2 maçta da...

Milan 2 - 4 Barcelona2-00-4

2-0 dan barcelonanın 4 gol attığı maçta var ?

Real Madrid4–1 Ajax gruptaki ilk maçında 4 yiyor ama city dormurdun olduğu grupta 3. olup uefaya gidiyor.

sizce ajaxsın o grubu bizden daha mı kolaymış ???

burası devler arenası yakaladılar mı barcaya 4 juventusa 4 atıyorlar.. çocuk gibi ağlayıp takımdaki ona buna saldırmanın manası yok.

olabilir. daha önce olmadı mı ? gruptan çıkamasak ilk defa mı çıkamamış olacaz ?

fenerli taraftarlar gibi her b.ka acıtasyon yapıp yönetimi takımı savunalım demiyorum ama abartmayın ve önünüze bakın..........

Kesinlikle artık önümüze bakmalıyız.

+1905

Hoca kendine GEL !!

Yonetimde vs vs kriz felan haberlerini her sene medyamiz koyup duruyor hic bir alakasi yok ..

Fatih Hoca kafasinda Real'i yenmekle mesguldu ..

Ciksana 4-5-1 .. Defansini saglama al ilk yariyi 0-0 kapat .. ikinci yari koy amrabat'i skora gore koy bruma kur baskini .. at bir gol cekil geriye senin neyine defansin kabak gibiyken 4-3-1-2 oynamak .. Ve dany gibi palyancoyu oyuna koymak .. ve yersiz her mac kendini yere atan Eboue'yi her mac banko koymak ...

fatih terimi aziz yıldırıma benzeten birisini görünce yapmak istediğim;

tumblr_lkfx1kl7J81qiuukyo1_500.gif

Aslında olan;

tumblr_ma09q8CyAn1rzhv5ho1_500.gif

konu Fatih Terim olunca iki türlü de dayağımı yemiş oluyorsun yani..

[attachment=3639:ere.jpg]

Ekli dosyalar

• ere.webp
    ere.webp
    21 KB · Görüntüleme: 239
Tamam işte ben de onu söylüyorum. Taktik ve dizilişten ziyade bireysel hataları ve bir gol yiyince hemen çözülme huyumuzu düzeltmemiz gerekiyor. Bunu yapmadan sorunu başka yerlerde aramanın bir faydası yok.

çözülme neden olur biliyor musun? takım oynadığı oyunla kazanacağına ikna olmadığı zaman ve oyuncular verilen direktiflere inançlarını yitirince olur. dünkü maça özel değil ligdeki çoğu maç için tıpkı maçların başında olduğu gibi. ama devre arasında taktik konuşulmayıp hadi oğlum devreye girince takım kendine geliyor geçici bir 45 dakikalığına.

Sneijder ya da Drogba'ya "Kardeşim ben bugün taktik gereği sizden birini kesmek zorundayım, planım çerçevesinde sonradan oyuna alabilirim. O yüzden seni kesiyorum." diyemeyecek biri değil Fatih Terim. Kimseden korkusu yok. Asıl sıkıntı eldeki kadro belliyken, dünya futbol tarihinin en pahalı kadrosuna karşı fazla cürretkâr oynamasıydı. Kimse ama 30 dk. demesin. Evet iyi oynadık, belki bir kumardı. Golü bulabilseydik. Ama çok net olan bir şey var ki bizdeki bu savunma kalitesi ile Real yine bize atacağını atardı bu taktik anlayışla, atabilseydik gol sonrasında da...

Hepimize geçmiş olsun. En çok koyan da şikeden dolayı ŞL'den AL'den men edilmiş camiaların salyalarını akıta akıta gülmeleri, dalga geçmeleri..

Bilinçli eleştirenlere lafım yok şimdiden söyleyeyim.Eğer sene sonu istediğimiz başarıları yakalarsak o sevince ortak olmayı hak etmeyen,buna yüzü olmayan insan dolu olacak!Onlar o zaman geldiğinde kabuğuna çekilecek ve yorum yapacak yüzü kalmayacak.Fatih Hoca bu saygısızlıkları haketmiyor.Ben güveniyorum hocaya sonuna kadar,bu takım toparlanacak.

Bilinçli eleştirenlere lafım yok şimdiden söyleyeyim.Eğer sene sonu istediğimiz başarıları yakalarsak o sevince ortak olmayı hak etmeyen,buna yüzü olmayan insan dolu olacak!Onlar o zaman geldiğinde kabuğuna çekilecek ve yorum yapacak yüzü kalmayacak.Fatih Hoca bu saygısızlıkları haketmiyor.Ben güveniyorum hocaya sonuna kadar,bu takım toparlanacak.

keşke yüzümüz kalmasa,kalırsa da özür dilesek ama zor

hayırdır başkan mı kadroyu kurdu, çalıştırdı, oynattı, taktik verdi? tabiki başkan da iyi ama hocanın futbol bilgisini yerle bir edemezsin. formunda değil o ayrı

bana Terim pekte çaliştirip taktik vermiş gibi gelmedi. Dangul dungul bir şeyler yapmaya çalişiyorlar.

Anlamadığım bu başlıkta hangi hocayı yorumluyoruz ? Bizimkini mi tüpçününkini mi ?

git

kendine sövdürmeden

git

git

mevsimi kışa çevirmeden

git

git

7 yemeden

git

git

kişiligini belli etmeden

git

git

milli takıma

git

git

Beyler bir kaç viski yuvarladım ve aşağıdaki klibi izledim.. Kızıyoruz mızıyoruz ama Allah Fatih Terim'i başımızdan eksik etmesin yine de.. Kısa zamanda toparlayıp alayına akıcaz yine inşallah..

[media]https://www.youtube.com/watch?v=uAjC7V1Tstk[/media]

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt