Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjk maçına umarım bu 11'le başlar

831953_Galatasaray_SK.jpg

Son maçta taktiksel olarak eleştireceğim pek bir şey yok ama motivasyon olarak sınıfta kaldı bu çok net. Real Madrid karşısında gayet iyi oynarken 1 gol yiyen takımın bu kadar bozguna uğraması olacak iş değil. Milli görevde(!) olduğu süreyi takımla geçirse belki iki maçtan da istediğimiz skorlarla ayrılabilecektik.

Son maçta taktiksel olarak eleştireceğim pek bir şey yok ama motivasyon olarak sınıfta kaldı bu çok net. Real Madrid karşısında gayet iyi oynarken 1 gol yiyen takımın bu kadar bozguna uğraması olacak iş değil. Milli görevde(!) olduğu süreyi takımla geçirse belki iki maçtan da istediğimiz skorlarla ayrılabilecektik.

.

+1905

Defansif oynamayi, geride bekleyip kontratakla gol atmaya calismayi ayip sayiyor ve karsisindaki rakibe bakmaksizin ayni taktikle ofansif oynatarak kevgire cevrilmemize goz yumuyor. Lutfen artik bu zihniyet degissin defansif oynamak ya da olculu oynamak ayip degil Real Madrid gibi kuvvetli takimlar karsisinda.

Baskanin heyecanini kaybetmis sozu son iki sezon icin dogru bir laf. Gecen yil federasyon, hakem cezalariyla yine bir hirslandi ama bu yil yine takim idare ediyor.

En bastan tereddutleri oldugunu soylemese baskan, imparator evine donuyor gibi laflar etse ilk sene de Sarr, Pinto, Dany, Amrabat gibi oyuncularla doldururdu takimi.

Kendine dusman olarak gordugu birileri varsa hirslaniyor, takimi da elinden geldigince iyi hazirliyor ama herkesin kendisini imparator ilan ettigi durumlarda boyle kotu sonuclar aliyor. Ben biktim artik.

Heynckes fantaziden öteye gidemez adam bayernle devam ederdi, reallede adı çıktı bize niye gelsin, mancini boştaydı en son değil mi?

İşin transfer kısmı için hocayı eleştirmek abesle iştigal.Zira bu sene basketbolda da yapılması gereken ve hocanın istediği 2-3 transfer daha yapılmadı.

Ergin Hoca

İzzet Türkyılmaz-Kenan Sipahi gibi isimleri de istedi almadılar FB Ülker aldı.

Fatih Hoca

Arda Turan'ı çok istedi ve hatta kendi de dediği gibi konuşup gelmeye ikna da etti başkan almadı bugün de sözleşme uzattı ve alınması imkansız hale geldi.

Sol bek dedi hoca almadılar.Sol ön dedi son gün aldılar.3 ay idman yapamadı adam.

Fatih Terim büyük ihtimal Arda'yı 24 verip alın bir tek stoper bana yeter bile demiştir. Harcanacak 5-6 Milyon Euro fazla para çok geldi onlara. Belki hoca Arda için Burak'ı gözden çıkardı ama satıp almayacaklarını anlayınca kendi istememiştir.Böyle olunca Burak'ın motivasyon da yerle bir oldu.Burak böyle olunca doğal olarak en yakın arkadaşı Selçuk'ta dağıldı.

Bravo kim yaptı ise bu kumpası çok zekiymiş. Kendi elleri ile dağıttı takımı. Arkasından Bülent Tulun çıkmazsa bu işin bende bilmiyorum bişey.Allah bilir başkanın evinde planlamışlardır bu planı da.İspatlayamıyorum tabi ama %1'i bile doğru olsa korkunç ama hislerim ve geçmiş bana bunu söyletiyor.Üzerine gelen milli takım ve sermaye arttırımı da tuzu biberi.Söyle Ünal baskan sermaye arttırımı için takas mı ettin Fatih hoca'yI.

şu kadroyu ver yılmaz vurala hikmet karamana yeminle daha iyi oynar.terim beceriksizliğini kanıtladı

İşin transfer kısmı için hocayı eleştirmek abesle iştigal.Zira bu sene basketbolda da yapılması gereken ve hocanın istediği 2-3 transfer daha yapılmadı.

Ergin Hoca

İzzet Türkyılmaz-Kenan Sipahi gibi isimleri de istedi almadılar FB Ülker aldı.

Fatih Hoca

Arda Turan'ı çok istedi ve hatta kendi de dediği gibi konuşup gelmeye ikna da etti başkan almadı bugün de sözleşme uzattı ve alınması imkansız hale geldi.

Sol bek dedi hoca almadılar.Sol ön dedi son gün aldılar.3 ay idman yapamadı adam.

Fatih Terim büyük ihtimal Arda'yı 24 verip alın bir tek stoper bana yeter bile demiştir. Harcanacak 5-6 Milyon Euro fazla para çok geldi onlara. Belki hoca Arda için Burak'ı gözden çıkardı ama satıp almayacaklarını anlayınca kendi istememiştir.Böyle olunca Burak'ın motivasyon da yerle bir oldu.Burak böyle olunca doğal olarak en yakın arkadaşı Selçuk'ta dağıldı.

Bravo kim yaptı ise bu kumpası çok zekiymiş. Kendi elleri ile dağıttı takımı. Arkasından Bülent Tulun çıkmazsa bu işin bende bilmiyorum bişey.Allah bilir başkanın evinde planlamışlardır bu planı da.İspatlayamıyorum tabi ama %1'i bile doğru olsa korkunç ama hislerim ve geçmiş bana bunu söyletiyor.Üzerine gelen milli takım ve sermaye arttırımı da tuzu biberi.Söyle Ünal baskan sermaye arttırımı için takas mı ettin Fatih hoca'yI.

ama senaryo yazmissin arkadas bende o zaman sana derim fatih terimde abdullah avcinin altini oydu bunlarda konusuluyo ortalikta madem komplo teorileri uretcez 7-8 mactir yatan milli oyunculara ne olduysa birden canlandilar ha belki terim yalaka albayrakin kicina basti tekmeyi diye baskana inat takimi sabote ediyodur ne dersin

Baskan 9659485943 kere dedi ben futboldan anlamiyorum diye. Yabanci siniri olmasina ragmen Cedu'yu falan Aysal mi aldirdi takima? Yabanci siniri olmasina ragmen Carlinhos diye bir malin pesinden Aysal mi kosun dedi 1 sene boyunca. Adam futboldan anlamiyor, Terim ne diyorsa o yapiliyor. Teknik ekibin takim planlamasi nasilsa yönetim ona göre hareket ediyor.

Sen teknik adamına maddi anlamda rahatlık verdin mi. 3 kuruşun pazarlığını yapan yöneticiden nasıl oyuncu isteyeceksin.

Şunu anlayın iki tarafından çok ciddi hatası var. Hep lafta Galatasaray sevgisi.

Sizin gibi taraftarlarda başkan fanatikliği yapacak ya.. çünkü gerçeklerden bi habersiniz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt