Celal Dereli
Cezalı
- 6 Temmuz 2011
- 4.514
- 2
- 288
Yahu bu nasıl sığ bir bakış açısıdır..Milli takım uğruna neden Galatasaray feda edilsin iki takım birden çalıştırıp başarılı olanlar insan değil mi?Adam zaten ne olursa olsun Galatasaray'ı bırakmam diyerek tavrını koydu ama milli takımı da reddetmek istemedi orayı da dipten kurtarmak istedi federasyonun başında kim olursa olsun aynısını yapardı..Fatih Terim'e Galatasaray'a milli takım değil böyle sizin gibi medyanın gazına gelenler komplo teorilerine inananlar vefa göstermeyenler yüzünden zarar görür..Bu oyuna gelenleri gördükçe üzülüyorum sadece halbuki ben bu oyunlara gelmeyecek yıpratma kampanyalarına kanmayacak kadar akıl fikire sahip olduğumuzu düşünüyordum ama yanılmışım malesef..
Senin derin olduğunu düşündüğün bakış açın nedir ? Terim in iki takımı birden çalıştırabilecek kapasitede olduğu mu ? Yani sana kalsa iki takımı birden çalıştıracak ve sen bundan rahatsız olmayacaksın... Milli takımın durumuna göre, sözleşme imzalamayıp Galatasarayı yedekte tutacak, bu da senin hoşuna gidiyor herhalde.
Senin derin bakış açın geniş mezhebinden ibaret. Böyle bir şey asla kabul edilemez. Burası Langaspor değil. Galatasarayın başındaki hoca tüm mesaisini takımına vermelidir... Başkan nezaket gösterip 4 maç için izin vermiş olabilir. 4 maçla biter bu iş. Sonrasını hoca kendi bilir.
Yazdıklarının gerisi iyice masal. Yok asla bırakmam demiş, yok milli takımı dipten kurtarmak istemiş, yok medya gazıymış. Belliki senin aklın fikrin bunlara yetiyor.