Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sözleşmeyi kabul etmediyse yolları ayırmanın zamanı geldi demektir.Kimsenin tribini afrasını tafrasını çekecek değiliz.

fatih hocam sırf egoların yüzünden klübe ihanetin eşiğindesin. umarım o hatayı yapmazsın hocam. yoksa bu taraftar seni affetmeyecektir bunca başarına rağmen

terimi çok yıprattılar bu süreçte aysal başkan gereksiz yüklendi ama bu son olay ayıp oldu. aklım almıyor ya

acıkcası umrumda bile degil kariyerini düşünebilir

istikbalini düşünebilir ve hak veririm kimse olsa düşünür

ama sürekli taraftara yönelik acıklamaları basit sıradan popülizmmiş anlaşılan

ben sözleşme okumam hemen imzalarım diyip 2 yıl cok yaa vazgeçtim dersen samimiyetine kim inanır

En azından şu işi hemen halletmek istemeleri iyi.Yinede bu olayda iki tarafta masum değil.Madem senin profesyonellik anlayışına ters,niye izin verdin o zaman Tff'yle çalışmasına.F.Terim'in hatası da 2 senedir sürekli Galatasaray'ın altını kazan şu rezil federasyonla çalışması.

bu iş bitmiş beyler. yolu açık olsun. kendi tercihi , milli takımı tercih etti Galatasaray'a.

Giderse 1 sene sonra çok arar bizi ama inanın biz aramayız şu haliyle hocayı.

Şu an bu belirsizlik bariz şekilde takıma da yansıyor,bir an önce netlik kazandırmamız gerek.

Bana kalırsa Başkan bu kadar net zaman konuşuyorsa yedekte beklediği biri vardır gibime geliyor...

Hayırlısı ne ise o olsun Galatasarayımız için...

okudum daha yeni... sok dayim...

2 sene sampiyon olan 2 sene super kupayi alan, sezon basi emirates kupasini alan takimin haline bak..

resmen ic savas...

en büyük terimci bendim.

yakışmadı bu olay hocamıza. artık yolları ayırma vakti geldi. yaptığını aykut kocaman yapmaz ya.

En azından şu işi hemen halletmek istemeleri iyi.Yinede bu olayda iki tarafta masum değil.Madem senin profesyonellik anlayışına ters,niye izin verdin o zaman Tff'yle çalışmasına.F.Terim'in hatası da 2 senedir sürekli Galatasaray'ın altını kazan şu rezil federasyonla çalışması.

Orda bi tuhaflık var hakkaten bence başkan kabul etmek zorunda kaldı çünkü sezonun başında hoca değiştirmeyi falan düşünmesine imkan yok, bide şöyle bakmak lazım eğer ki başkan izin vermiyorum deseydi muhtemelen şuanda bambaşka sorunlarımız vardı

Tarftarin gozunde zaten kredisi kalmadi.

Birde Hollanda maci sonrasi Tupcuden de bir tekme yerse bakalim ne yapacak.

İmzalamayi redettigi sozlesmeyi cok arar.

başkan: hocayla aramızda iletişim sorunları oldu.

telefonlara çıkmama mevzusuda doğru muhtemelen

koca fatih terimin attığı tribe bak.

benzetme yapıcaktım vallahi billahi yakıştıramadım

Eğer ki ayrılırsa ki ben ayrılacağını düşünüyorum, en büyük korkum sırf kendini haklı çıkartmak için sürekli söylemlerde bulunacak bunuda fırsat bilen muhalefet harekete geçecek yine içten karışacaz, en çok çekindiğim şey bu

Fatih Terim "GS beni bırakmadıkça ben GSı bırakmayacağım" demedi mi ? daha ne desin her zaman hizmetinizdeyim diyor.

bu adamın 2014 mayıs ayına kadar sözleşmesi yok mu ? otur haziran ayında yap anlaşmanı.

bu imza attırma acelesi niye ? ne istiyor Ünal Aysal ? Fatih Terimin gitmesini mi istiyor ?

İmparator asla GalataSaraya yanlış hareket yapmaz

başkan şunu iyi bilsin bugün arkasından esen rüzgarı yarın cepheden alırsa sendeler sendeler ve onu ayakta tutabilecek tek şey bu taraftardır. o taraftarda Fatih Terimin tarafında olacaktır.

Hocanın durumuna çok üzülüyorum.Hocanın oynattığı futbolu hiç beğenmiyorum 2 senedir bu böyle her zaman eleştirdim ama galatasaraylılığına laf söyleyemem.Şu anda çok kötü bir duruma düştü yüzünden psikolojisinden belli.Takım en kötü durumundayken 2. gelişinde para yokken futbolulara zor zamanda cebinden para ödediğini biliyorum.Böyle ayrılmamalıydık hocayla.Buna sebep olanlar hocanın karakteri olduğu kadar herkesin bildiği malum kişi de olduğu aşikar.Gerçek Galatasaraylılar bunu unutmamalı.diğer rakip taraftarlardan tek farkı sarı kırmızı olan takımı tutan kişilerden bahsetmiyorum herşeyiyle Galatasaraylı olanlardan bahsediyorum.

Tek mantıklı açıklaması hoca milli takım ile uzun süreli kontrat imzaladı, yoksa ego filan hikaye güvendiği bir şey var..

Arkadaşlar hocaya 1 yıl 1 yıl sözleşme yapmak ne demek? Başarısız olursan rahatlıkla göndeririz demek. Hoca da söyledi "hani 1 yıl 1 yıldı daha iyi motivasyon içindi ne oldu da 2 yıl oldu". Hocanın milli takıma gitme ihtimali doğunca yönetim onu kaybetme korkusuyla sözleşme uzatmak istedi bu da terime koydu. Adam imzalamamakta haklı. Adam açıkça söylüyor ben sözleşmeye bakmam kovulmadıkça da gitmem diye. Dolayısıyla sözleşmenin süresi de önemli değil terim için. Ha şu konuda herkesle hemfikirim. Terim milli takımın başına geçmeyecekti. Bütün motivasyonumuzu bozdu zaten şikeci medya fırsat kolluyordu onların ekmeğine yağ sürdü fatih hoca akıllıca davranmadı. Başkan izin vermemeliydi milli takıma gitmesine.

en büyük terimci bendim.

yakışmadı bu olay hocamıza. artık yolları ayırma vakti geldi. yaptığını aykut kocaman yapmaz ya.

Hocam Galatasarayliyim diyen herkez Fatih hocayi sever, sevmesi de lazim konu o degil. Ama inanin ben gecen sene hocayi tartistigimda bana demedikleri birakmadilar burda. En basdan ego sunun yuzunden gecen sene 34 macin yarisini tribunde izledi. bunlar normal seyler degil. Bir hoca kendi takimini boyle yanliz birakamaz. bu son gelismeler zaten herseyi bitirmistir. Zaten bunlarin olacagi belli. Unal aysal Fatih hocayla calismak istemiyor bu net.

Fatih hocamizin Galatasarayligindan kesinlikle suphe etmiyor ve ondan dolayi seviyorum, ama artik bu is benim gozumde bitmistir. Insallah milli takimda basarili olur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt