Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sen Demirören'in ayağına gidip anlaşma yapıyorsan, Galatasaray başkanıyla da görüşeceksin. Kimse Galatasaray'dan üstün değil tamam ama hiçbir Galatasaray çalışanı da Galatasaray başkanında üstün değil. Orası bir makam, isim değil. Herşeyden önce makama saygın olacak.

imzamı atarım altına.neden alelacele sözleşme uzatmak istiyor başkan ?

fatih hoca da kendisinin kullanıldığını hissediyor.bir insan için önce gururu gelir, sonra diğer şeyler.

Bir ton laf ettiği tüpçünün altına girerken nerdeydi Terim efendinin gururu?? Bıraksın bu edebiyatları da çeksin gitsin artık, görünen o ki sadece gururu bırakmamış yalancılığa da başlamış: "ben sözleşmeleri okumam!" gördül işte.

Galatasaraylılığını sorulamak haddimize değil tabii ki ama hocanın dedikleri ile yaptıkları tutmuyor arkadaş..

Bu süreç taaa ilk sene ki şampiyonluk sonunca konuşucam deyip susmasından beri aynı tas aynı hamam...

Şimdi aklına geliyor sözleşme neden 2 senelik diye?? Bu bahane resmen bunu anlamamak mümkün değil, hocanın garantisi var Dünya Kupasına gitmese bile belli.

Gelecekten haber almasına gerek yok, Fatih Terim'in Galatasaray'da kalması için kağıt parçasına da ihtiyaç yok, bu hala anlaşılamadı.

İlla resmiyete mi dökeceksin, o zaman sezon başında önersene, niye önermiyorsun? 1 yıl kalmış sözleşmesi, sen hak ettiği bu sözleşmeyi milli takıma geçtikten sonra apar topar dayatmaya çalışırsan o da birileri memnun olacak diye imzalamam deme hakkına sahip. Kaldı ki öneri bile basın üzerinden, neymiş hocayla iletişim problemi varmış. Bunu aşacak olan kim başkan değil mi, telefonuna çıkmıyorsa kov elemanını, niye kovamıyor?

Krizi çıkaran da büyüten de, Galatasaray'ın değerlerinden bihaber olan da ortada... Üstüne bu krizin faturasını kabullenme cesareti bile göstermeden başkalarına suç atarak sıyrılmaya çalışıyorlar.

Ama bu masalları genel kurul yutmaz. Fatih Terim Galatasaray için bir teknik direktörden ötesidir, divan kurulu üyesidir, Galatasaray'a hayatını adamış bir isimdir. Bunu kavrayamayan zihniyetin Galatasaray'da uzun süre görev alacağını düşünmek de hayalciliktir.

Galatasarayın değerlerinde başkanının telefonuna çıkmamak diye bişey yoktur diye tahmin ediyorum, illa resmiyetemi dökülecek demişsin kesinlikle katılmıyorum tabi ki resmiyete dökülecek Galatasaray bakkal gibi yönetilemez, benim anlamadığım milli takımla anlaşan ve sözleşme detaylarını paylaşmayan terim iken nasıl bunların sorumlusu başkan oluyor bunu anlayamadım açıkçası, senin teknik direktörün milli takımla anlaşıyor ama sen kulübün başkanı olarak sözleşme detaylarını bilmiyosun ve bunun üzerine hocaya sözleşme öneriyorsun bundan daha doğal ne olabilir ki

Ayrıca evet başkan sözleşme önermek zorunda çünkü medya sazı eline almış vaziyette sürekli milli takım olayını speküle ediyolar bunların ağızlarını kapatmanın ve takımı huzura kavuşturmanın tek yoluda hocanın ya sözleşme imzalaması yada çıkıp net şekilde ne yapacağını açıklamasıydı ama hoca hiçbirini yapmadı bunların

İki senedir demediğini bırakmadığı bir işletmeye imza atmak da gurur örneği sanırım :ka21:

aksine ben hocayı haksız görmüyorum, demirören yarın defolur gider kimsenin umrunda olmaz ama milli takım kalıcıdır.milli takım, başkanlığını demirörenin yaptığı bir kulüp takımı değildir.

Madem ''imparator'' Galatasaraya yanlış yapmaz, atsın ozaman imzayı olsun bitsin, aysal sözleşme teklif etmiş 2 yıllık gitmesini istese niye sözleşme yenilemek istesin FT'yi haklı çıkaracaz diye tuhaf tuhaf mantıklar kuruyosunuz

bir imza ile Fatih Terimin GalataSaraylılığı sorgulanamaz. 2 senede 2 kez şampiyon yapan, çeyrek final yapan İmparator eğer ben gidiyorum derse bu taraftar onu omuzlara alır öyle gönderir.

Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında bilmediğimiz çok şey var ve bu konuda başkanın FT e karşı iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. herşey zamanla ortaya çıkacaktır ve görürsünüz GalataSaray taraftarı %90 olarak Fatih Terimim yanında duracaktır.

aksine ben hocayı haksız görmüyorum, demirören yarın defolur gider kimsenin umrunda olmaz ama milli takım kalıcıdır.milli takım, başkanlığını demirörenin yaptığı bir kulüp takımı değildir.

Tamam bende diyorum ki Demirören de Aysal'da makamı temsil ediyor, eğer gidip Demirören'le görüşüyorsan Aysal'la da görüşeceksin.

Galatasarayın değerlerinde başkanının telefonuna çıkmamak diye bişey yoktur diye tahmin ediyorum, illa resmiyetemi dökülecek demişsin kesinlikle katılmıyorum tabi ki resmiyete dökülecek Galatasaray bakkal gibi yönetilemez, benim anlamadığım milli takımla anlaşan ve sözleşme detaylarını paylaşmayan terim iken nasıl bunların sorumlusu başkan oluyor bunu anlayamadım açıkçası, senin teknik direktörün milli takımla anlaşıyor ama sen kulübün başkanı olarak sözleşme detaylarını bilmiyosun ve bunun üzerine hocaya sözleşme öneriyorsun bundan daha doğal ne olabilir ki

Ayrıca evet başkan sözleşme önermek zorunda çünkü medya sazı eline almış vaziyette sürekli milli takım olayını speküle ediyolar bunların ağızlarını kapatmanın ve takımı huzura kavuşturmanın tek yoluda hocanın ya sözleşme imzalaması yada çıkıp net şekilde ne yapacağını açıklamasıydı ama hoca hiçbirini yapmadı bunların

Anlatamıyorum herhalde. Sözleşmeyi teklif ediyorsan sezon başında edersin, öyle kafana göre nasılsa bizimle hoca acelesi yok deyip, sürekli medyada farklı isimler geçerken sözleşme teklif etmeyi aklına bile getirmiyorsan, milli takım olayı ortaya çıkınca ortaya sözleşme masalını atıyorsan bu da niyetini açıkça belli eder.

bir imza ile Fatih Terimin GalataSaraylılığı sorgulanamaz. 2 senede 2 kez şampiyon yapan, çeyrek final yapan İmparator eğer ben gidiyorum derse bu taraftar onu omuzlara alır öyle gönderir.

Ünal Aysal ve Fatih Terim arasında bilmediğimiz çok şey var ve bu konuda başkanın FT e karşı iyi niyetli olduğunu düşünmüyorum. herşey zamanla ortaya çıkacaktır ve görürsünüz GalataSaray taraftarı %90 olarak Fatih Terimim yanında duracaktır.

Zaman gösterecek renktaş bekleyip görecez ama dediğin oran doğru olsa bile ben %10'luk kesimdeyim

Fatih Terimin GalataSarayla olan sözleşmesi gönüldendir, 1-2 senelik mukavelelerle sınırlandırılamaz.

Sen, seni itibarsızlaştırdığını, haksızlık yaptığını düşündüğün kimselerin ayağına kadar gideceksin (tüm laflarını yalayıp hem de), ama Galatasaray başkanının telefonlarına bile çıkmayacaksın, kameralar önünde trip atıp laf sokacaksın. Sonra da delikanlılık bilmem ne... Yemezler Terim efendi, sen Galatasarayın önünü kesmek isteyenlerin oyununa geldin, egona yenildin her zamanki gibi. Bak işte durduk yere ne işlerle uğraşıyoruz senin yüzünden.

Unal Aysal profesionel "elemanlarla" calismak istiyor, ve Fatih terimin bu eleman katagorisinde yeri yok sanirim.

Hocanin Gs takimina 2 sene once gelmesinin tek sebebi, takimi inkazdan cikartip toparlamasi icindir. Suan aysalin istedigi oldu. Bundan sonra profesionel insanlarla calismak istiyor. ha bu arada Unal Aysal Turkler gibi duygusal bir insan da degildir. Belki bu yuzden de calismamak istiyor

Bu tamamen benim dusuncem

Anlatamıyorum herhalde. Sözleşmeyi teklif ediyorsan sezon başında edersin, öyle kafana göre nasılsa bizimle hoca acelesi yok deyip, sürekli medyada farklı isimler geçerken sözleşme teklif etmeyi aklına bile getirmiyorsan, milli takım olayı ortaya çıkınca ortaya sözleşme masalını atıyorsan bu da niyetini açıkça belli eder.

yoo anlatıyosunda 1 harfine katılmıyorum yazdıklarının renktaş

valla bu taraftarın romantizme,egoya,kibire göstereceği tepki belli. bizler bu kadroyu layıkıyla oynatacak, işine konsantre bir hoca istiyor. fatih hoca bi kere net olmalı bu işte. eğer milli takıma gidecekse buyursun gitsin, ama Galatasarayda kalacaksa bi zahmet sözleşmeyi imzalasın ve artık işine konsantre olsun

Sen, seni itibarsızlaştırdığını, haksızlık yaptığını düşündüğün kimselerin ayağına kadar gideceksin (tüm laflarını yalayıp hem de), ama Galatasaray başkanının telefonlarına bile çıkmayacaksın, kameralar önünde trip atıp laf sokacaksın. Sonra da delikanlılık bilmem ne... Yemezler Terim efendi, sen Galatasarayın önünü kesmek isteyenlerin oyununa geldin, egona yenildin her zamanki gibi. Bak işte durduk yere ne işlerle uğraşıyoruz senin yüzünden.

Çok sevindim başkanın açıklamalarına

egosuyla beraber kapının önüne koyacak terimi. Sen kimsin ki Gs başkanının telefonlarına çıkmayıp sözleşmeyi uzatmıyorsun

Çok bile dayandı başkan

Tamam bende diyorum ki Demirören de Aysal'da makamı temsil ediyor, eğer gidip Demirören'le görüşüyorsan Aysal'la da görüşeceksin.

aysal ın telefonlarını açmadığını başkan kendisi doğruladı mı bilmiyorum ama açmamışsa tabii ki yanlış yapmıştır hoca. ama taraftar istiyor ki hoca gitsin başkan nasılsa bize daha iyisini alır.kırılan oyuncağı kullanmak yerine babasının daha iyisini alacağını bilen şımarık çocuklar gibiyiz.bu sürede herkesin hatası oldu ama nedense tek suçlu hoca oldu.

yaşın kac bilmem ama fatih hoca UEFA şampiyonluğu sonrası Galatasarayı yüz üstü bırakıp gitmişdir,hatta bir hayli iddialı açıklamalarla, hocanın eksikleri tipik eğitim altyapısı eksik ortalama bir türk vatandaşı eksikleridir,malesef cok hissi ve dahası yüksek bir egoya sahipdir bundan dolayıda hata yapmaya çok acıkdır, görünen o ki bu iş bitmiş,hoca 2 yıldır kendisine her türlü pisliği yapan Demirören federasyonunu siyasi baskı yahut oyunlarla tercih etmişdir buna yapacak bir şey yok, bizim acımızdan aysalın iyi bir karar verceğini umuyorum ama onunda devasa bir dezavantajı var o da danışmanı.. her ne olursa olsun aysaldan jupp heynckes hamlesi bekliyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt