Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca da Başkan da 2 senedir köprü üstündeki keçi gibiler. Haklısı, haksızı önemli değil. Gönül isterki en büyük başarıları Terim ile yaşayalım. Ama olmuyorsa uzatmadan halledilmeli iş.

Ya bu kadar saf olmayın. Her denilene inanarak mı karar veriyorsunuz hayatınızda. Ayak üstünde yalan atıyor adam 73 yaşında bile. Terim transfer primlerimi engelliyor, SPK işlerine karışıyor, para cukkalatmıyor diyor resmen. Onun yerine ses çıkarmayan adam getirip kulübü sömüreceğim yemişim Galatasaray'ı diyor. Kredim de var kandırırım nasıl olsa taraftarı diyor. Yanında da almış bir tane Bülent Tulun kıs kıs gülüyorlar buradan bize. Yazık hocanın hatalarına rağmen gittiği gün Ünal Aysal gidene dek bir daha maç falan izlemem daha. Mide bulandırıcı resmen.

Hahahah Aysal'ın Galatasaray'dan kazanacağı paraya ihtiyacı mı var ki yapacak bunu :D Fatih Terim'de sütten çıkmış ak kaşık gibi yazılmış ikinci gelişini araştırın derim.

iyi de adam halen çalışmak istiyorum diyor ki bu sizin hüsnü kuruntunuz :) Size göre senaryo yazıyorum ben de. Adam 2 sezon sözleşme önerdi kabul etmeyen Terim ama yine Aysal suçlu oldu.

mertcan sende bende çok iyi biliyoruz ki başkan hoca ile çalışmak İS-TE-Mİ-YOR. sayın Albayrak çıktı açık açık Ali Dürüst başkanımla ben ikna ettim sayın aysalı Fatih terim konusunda diye açıklama yaptı.ayrıca Ali Dürüst ile sayın Albayrakın futbol şubesinde ne kadar başarılı olduğunu ve hoca ile uyum içinde çalıştığını bilmeyen yok.ne yaptı hocanın her zaman arkasında duran en güçlü iki adamı baskın seçimle saf dışı bıraktı.adnan nas'ın real maçından sonra söyledikleri ile alakalı olarak ağzına çarpmadı nas'ın (burada ağzına çarpmak mecazidir yanlış anlaşılmasın).hoca sol bek,kanat ve stoper derken gidip sneijder alındı (sneijder ve drogba konusu tekniktir başka bir yerde daha uzun tartışılabilir).ayrıca artık ayyuka çıkan bir şey var ki başkandan izin alınarak TFF ile hoca görüşmüş olmasına rağmen yönetim tavırlarıyla sanki hoca izin almadan kendi başına gidip görüşmüş izlenimi verilerek hoca taraftarın önüne atılmaya çalışıldı.tulun konusuna girmiyorum bile.Galatasarayımızı yazmış olduğu sayın Polatla arasında ki husumetten dolayı saçma sapan bir şekilde şike davasının içerisine katan tulun başkanın ısrarla danışmanı.bilmem farkındamısınız ancak neredeyse tulun yüzünden bizde bugün o çok şikayet ettiğimiz şikeci damgasını yiyecektik.ve bu adam başkanın hala bir numaralı danışmanı.

Ben Fatih Terimin Faruk Sürenle atışarak Fiorentinaya gittiğini gördüm. Ben Galiani ile atışıp Milandan gönderildiğini gördüm. Özhan Canaydınlada kötü oldu bıraktı. Şimdi Ünal Aysal kötü

Hep Terim haklı herkes haksız yersen

Fatih Terim'in kafasında milli takım olduğu sürece gönülsüz çalışacak bunda hemfikiriz abicim zaten. Fatih Terim egosuna dayanamadı milli takımı da çalıştırmayı kafaya koydu. Sen bu saatten sonra ne yaparsan yap onun gönlü milli takımda. Başkan hocaya düşünmesi için süre verdi yine olmadı.

Sezon sonuna kadar böyle devam edersin hoca mili takım çalıştırmak isterse yaptığı hizmetler için teşekkür eder yolları ayırırsın uzatmanın saat vermenin anlamı yok

mertcan sende bende çok iyi biliyoruz ki başkan hoca ile çalışmak İS-TE-Mİ-YOR. sayın Albayrak çıktı açık açık Ali Dürüst başkanımla ben ikna ettim sayın aysalı Fatih terim konusunda diye açıklama yaptı.ayrıca Ali Dürüst ile sayın Albayrakın futbol şubesinde ne kadar başarılı olduğunu ve hoca ile uyum içinde çalıştığını bilmeyen yok.ne yaptı hocanın her zaman arkasında duran en güçlü iki adamı baskın seçimle saf dışı bıraktı.adnan nas'ın real maçından sonra söyledikleri ile alakalı olarak ağzına çarpmadı nas'ın (burada ağzına çarpmak mecazidir yanlış anlaşılmasın).hoca sol bek,kanat ve stoper derken gidip sneijder alındı (sneijder ve drogba konusu tekniktir başka bir yerde daha uzun tartışılabilir).ayrıca artık ayyuka çıkan bir şey var ki başkandan izin alınarak TFF ile hoca görüşmüş olmasına rağmen yönetim tavırlarıyla sanki hoca izin almadan kendi başına gidip görüşmüş izlenimi verilerek hoca taraftarın önüne atılmaya çalışıldı.tulun konusuna girmiyorum bile.Galatasarayımızı yazmış olduğu sayın Polatla arasında ki husumetten dolayı saçma sapan bir şekilde şike davasının içerisine katan tulun başkanın ısrarla danışmanı.bilmem farkındamısınız ancak neredeyse tulun yüzünden bizde bugün o çok şikayet ettiğimiz şikeci damgasını yiyecektik.ve bu adam başkanın hala bir numaralı danışmanı.

Kısacası filler tepişiyor olan yine biz çimlere oluyor :) Neyse su akar yolunu bulur bekleyelim bakalım. Ben Aysal'ın yanlış bir hareket yapacağını düşünmüyorum. Gönül isterdi ki bu milli takım dalgası hiç olmasaydı da şu anki tek derdimiz çift forvet-tek forvet olsaydı ama durum ortada.

Aslında yukarıdakiler için (terim-aysal) hiç bir zaman aslolan Galatasaray olmadı olamazda

bu sadece bizim gibi taraftarlar için söylenebilecek bir söz.

biz Galatasaray'ı karşılıksız seviyor ve gönül veriyoruz

bizim için aslolan Galatasaraydır. Gerisi hikaye

bizim yapmamız gerek burda taraf tutup bölünmek değil kararların bir an önce verilmesini sağlamaktır

her geçen dakika Galatasarayımıza zarar veriyor

safları sıkılaştırın beyler

juventus deplasmanına günümüz futbolundan haberi olan bir hocayla çıkmalıyız

Ben Fatih Terimin Faruk Sürenle atışarak Fiorentinaya gittiğini gördüm. Ben Galiani ile atışıp Milandan gönderildiğini gördüm. Özhan Canaydınlada kötü oldu bıraktı. Şimdi Ünal Aysal kötü

Hep Terim haklı herkes haksız yersen

fiorentina başkanıylada kavga edip kupa finalinden önce bırakıp gittiğini unutmuşsun

herkes haksız haklı olay her zaman terimin egosu

yersen

Fatih Hoca Medyadan kopmuştu , şöhreti seviyor bunun için Galatasaraya ihtiyacı vardı geldi. Şimdi Milli takım işi çıktı oraya atlıyor. Daldan dala misali. Onun önceliği Galatasaray değil İsmi medyada ne kadar fazla çıkarsa.

Eğer önceliği Galatasaray olsaydı Galatasarayın yıpranmasını engellemek için 2 yıl sözleşme uzatırdı. Ama onun aklı Dünya kupasına gitmiş bir Teknik Direktör olup zirve yapmak

Umarım Fatih Hoca gider Gerets Skibbe Feldkamp gibi bi adam gelir seneye bu zamanlar bu konuyu ve yorumları tekrar okurum zevkle..

Yalnız insan bir durup düşünür, bu medya nasıl bu kadar net haberdar oluyor kulübün içindeki her şeyden diye... Bir kendinize sorun, acaba yönetim medya üzerinden nasıl algı yaratmaya uğraşıyor, hiç mi dikkatinizi çekmedi..?

Malum şahıs 2 gün içinde GS'de bomba patlayacak diyor, yönetimden bazı isimlerin kankası bir başka malum şahıs ne hikmetse aylardır Fatih Terim'in aleyhinde kamuoyu oluşturuyor. "Yönetim Fatih Terim'e istifa et diye bastırıyor, Fatih Terim istifa etmem siz kovun diye diretiyor, bugün yarın bir şeyler belli olur" diyor.

Tablo bu kadar net, siyasal yorumlarında bu malum şahısın karşısında duranlar, onu farklı şekillerde kara propaganda yapmakla itham edenler işlerine geldiği için şimdi planlanmış, programlanmış bir şekilde aynı amaca hizmet ediyorlar. Bravo size.

Barcelona Guardiolaya her sene 1 yıllık sözleşme imzalatıyordu adam gıkını çıkarmadı

bir süre sonra ayrılacam dedi Barca yönetimi hemen yolları ayırdı bu işler bu kadar basit uzatmanın anlamı yok

Umarım Fatih Hoca gider Gerets Skibbe Feldkamp gibi bi adam gelir seneye bu zamanlar bu konuyu ve yorumları tekrar okurum zevkle..

Neden daha iyileri gelmesin? Ne ispat etmeye çalışıyorsunuz ki? Fatih Terim Galatasaray'a bu adamlardan daha uygunsa ne olacak? :) Derdin Fatih Terim mi Galatasaray mı?

Cluj ve Braga olan gruptan bile zar zor cıktık . He birde 5 sakat oyuncusu olan Schalkeyi Musleranın ustun performansıyla elemistik dogru .

Aferim aferim böle devam,yok fener kötüymüs ondan sampiyon olmusuz,rakipler kötüymüs ondan cıkmısız gruptan,nankörlük yapmayın be,tamam sevmiyosunuz cok net belli ettiniz,azcık saygı duyun bari,su anda elestirilecek malzeme verdi hoca ne yazık ki ama biraz saygılı olun,edeplice sorgulayın...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt