Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısacası filler tepişiyor olan yine biz çimlere oluyor :) Neyse su akar yolunu bulur bekleyelim bakalım. Ben Aysal'ın yanlış bir hareket yapacağını düşünmüyorum. Gönül isterdi ki bu milli takım dalgası hiç olmasaydı da şu anki tek derdimiz çift forvet-tek forvet olsaydı ama durum ortada.

aynen dediğin gibi oluyor maalesef.bu ego savaşlarından mutlaka biri galip çıkacak ancak bir gerçek var ki ne olursa olsun kaybeden Galatasarayımız olacak :(

Aferim aferim böle devam,yok fener kötüymüs ondan sampiyon olmusuz,rakipler kötüymüs ondan cıkmısız gruptan,nankörlük yapmayın be,tamam sevmiyosunuz cok net belli ettiniz,azcık saygı duyun bari,su anda elestirilecek malzeme verdi hoca ne yazık ki ama biraz saygılı olun,edeplice sorgulayın...

Bak ilk senesinde hocanın oynattıgı futboldan memnundum mesela fakat ne yazık ki gecen sene ve bu sene aynı seyi soyleyemeyecegim . Eger tum bunlara ragmen Galatasaray Terimle basarılı olacaksa Terim kalsın derim ama su vakitten sonra ne yazik ki imkansız .

Taraftarın Fatih Hoca hakkındaki genel kaanatı Para şarkısındaki ''Varlığı bir dert Yokluğu Yara '' cümlesini çağrıştırdı bende.

Günümüz futbolundan haberi olmayan hoca gecen sene sana ceyrek final oynattı...

geçen sene 3 geçen hafta realden 6 yedi

az şanssız olsa geçen sene içerde schalkeden 4 deplasmanda 4 yerdi

dünyadaki tüm takımlar aptal şampiyonlar liginde kontrollü oynuyor bizim hocamız deha her takıma hurra hücum ediyor, demek ki başka planı yok

geçen sene 3 geçen hafta realden 6 yedi

az şanssız olsa geçen sene içerde schalkeden 4 deplasmanda 4 yerdi

dünyadaki tüm takımlar aptal şampiyonlar liginde kontrollü oynuyor bizim hocamız deha her takıma hurra hücum ediyor, demek ki başka planı yok

Dıdısının dıdısı

Yalnız insan bir durup düşünür, bu medya nasıl bu kadar net haberdar oluyor kulübün içindeki her şeyden diye... Bir kendinize sorun, acaba yönetim medya üzerinden nasıl algı yaratmaya uğraşıyor, hiç mi dikkatinizi çekmedi..?

Malum şahıs 2 gün içinde GS'de bomba patlayacak diyor, yönetimden bazı isimlerin kankası bir başka malum şahıs ne hikmetse aylardır Fatih Terim'in aleyhinde kamuoyu oluşturuyor. "Yönetim Fatih Terim'e istifa et diye bastırıyor, Fatih Terim istifa etmem siz kovun diye diretiyor, bugün yarın bir şeyler belli olur" diyor.

Tablo bu kadar net, siyasal yorumlarında bu malum şahısın karşısında duranlar, onu farklı şekillerde kara propaganda yapmakla itham edenler işlerine geldiği için şimdi planlanmış, programlanmış bir şekilde aynı amaca hizmet ediyorlar. Bravo size.

bunları maalesef kimse gündeme getirmez.basın mensupları bırak bunları daha kadrolar belli olmadan Galatasarayın 11'i bu diyor ve kadro aynen o şekilde çıkıyor.bir kulübün içinde ki her şey bu kadar net bir şekilde basına servis ediliyorsa orada sıkıntı vardır.böyle bir durumun oluştuğu yerde de kimse kusura bakmasın kurumsallıktan falan bahsedilmez.

Artik tartisilacak hic bir sey yok. Baskan acik acik soyledi ben 2 yillik sozlesme teklif ettim hoca hayir dedi diye. Uzatmanin alemi yok burasi Galatasaray zaman kaybedilmez boyle. Yolu acik olsun hocanin umarim Milli Takimda basarili olur fakat su gecen sene ve bu sene bize oynattigi seyin adi futbol degil.

Yav şu kadrolarla, yönetimle, ligin haliyle o zamanki şartları karşılaştırıp komik olmayın :D Çok değişkenli hiçbirşeyi karşılaştıramazsın.

ya mertcan yapmayın Allah aşkına ya.hadi bu sene ile geçen sene epey bir transfer oldu da ilk sene kim vardı.muslera alındı bir tek geri kalan oyuncular kimdi?reyes,ujfa ve forlan için ispanyaya gidildi güya sadece ujfa alındı.o sene alt yapıdan emreç ve semihi koyarak şampiyon olduk.kimse ilk sene müthiş bir kadromuz vardı,yok şöyle kadroydu yok böyle kadroydu demesin.

ıyı gıden seylerı bozmakta uzerımıze yok.baskanımız ıyı hocamız ıyı albayrak ve alı durust ıyıydı bu ekıp bozuldu.zamanında ıyı gıden takımı şampıyon yapan gerets gönderılıp fatıh terım getırılmıştı yıllarca klup kaostan çıkamadı.yıne ıvme kazandık bu sefer fath terım gıdıyor.fatıh terım kalmak ıstıyorsa kalır demek gıtmek ıstıyor.şu an gıderse bır daha lutfen gelmesın.

Artik tartisilacak hic bir sey yok. Baskan acik acik soyledi ben 2 yillik sozlesme teklif ettim hoca hayir dedi diye. Uzatmanin alemi yok burasi Galatasaray zaman kaybedilmez boyle. Yolu acik olsun hocanin umarim Milli Takimda basarili olur fakat su gecen sene ve bu sene bize oynattigi seyin adi futbol degil.

budur..

bize düşen ayrışmak değil kararın ne olursa olsun bir an önce verilmesi için bir bildiri yayınlamaktır..

ya mertcan yapmayın Allah aşkına ya.hadi bu sene ile geçen sene epey bir transfer oldu da ilk sene kim vardı.muslera alındı bir tek geri kalan oyuncular kimdi?reyes,ujfa ve forlan için ispanyaya gidildi güya sadece ujfa alındı.o sene alt yapıdan emreç ve semihi koyarak şampiyon olduk.kimse ilk sene müthiş bir kadromuz vardı,yok şöyle kadroydu yok böyle kadroydu demesin.

Yav ne dedim ki ben :D Belki o kadroyu şampiyon yapardı Terim bişey demedim ki. Rijkard kim ki Terim'le karşılaştırıyorsunuz?

takım 1,5 senedir futbol oynamıyor, bunu herkes görüyor ama çok sevdikleri hocalarına laf söyleyemiyorlar

Terimsporlular uzulmesin, kendisini ve essiz 4-4-2sini milli takimda takip edebilirler.

Abi biz Fatih Hoca'dan nefret mi ediyoruz? Hayir. Bu adam bu kadar basari yasatmis bize tabi ki bizde seviyoruz Imparator diye bagiriyoruz. Ben bu takimi Izmir'de karsilamaya gittigimde arkasindan kostum otobusun Imparator diye bagirarak. Hoca'yi sevmek ayri, gercekleri gormek ayri. Hocanin takimda ki zamani doldu. Hoca en fazla 3-4 sene calisabilir bir yonetimle, daha fazlasi mumkun degil zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt