Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yazdıgımı iyi oku , sonra cevap ver .

Tek tezahürat yüzünden dışarı çıkanın da bir farkı yoktur, o tezahürat 5-0 olduğu için destek için. Bizim de içimiz acıyor ama bu taraftar biliyor Chelsea'den 5 yedikten sonra neler olduğunu. Zamanında Kocaeli'den Rize'den bile 5 yendiğini hatırlayan insanlar bu tepkileri farklı karşılar.

yeni hoca gelecek real gibi oynacaz sanıyorsun herhalde.şampiyon oldugumuz ilk sene ilk 5-6 hafta takım berbattı bu takımdan bir şey olmaz diyorduk bilmem hatırlarmısın.rieraya elmandere hepsine kızıyorduk.o takım 4-4-2 ye geçti ve o sene muthiş futbol oynadık ve bunu Fatih Terim başardı.bu adam Türkiye liginde her zaman bizi şampiyon yapıyor mu yine yapacak.çıktı en önemli bjk maçını kazanmadı mı.beşiktaşı yenmışız burda basına inanan 3-5 kişi koskoca fatih hocayı yolluyor hayret bir şey ya

Suan Fatih Terim'in yapması gereken tek sey gorevden ayrılmasıdır . Yok ben ayrılmayacam diyorsa da 4-2-3-1'e donmelidir .

Terimsporlular 2 sezon önceki halimizden habire dem vuruyorlar sanki o zaman kadroda Melo,Selçuk,Muslera,Drogba,Sneijder vardı da Rijkaard,Hagi mi oynatmıyordu

Terimsporlular 2 sezon önceki halimizden habire dem vuruyorlar sanki o zaman kadroda Melo,Selçuk,Muslera,Drogba,Sneijder vardı da Rijkaard,Hagi mi oynatmıyordu

Arda,Elano,Keita,Giovanni Dos Santos,Kewell,Baros, Jo harbi rickardın kadrosu kotuymuş.melo altın bıdon geldı musleraya ellerı kuçuk dıyorlardı drogba daha yarım sezon oynadı sneıjder de aynı sekılde ve zaten eleştırıyonuz.

Arda,Elano,Keita,Giovanni Dos Santos,Kewell,Baros, Jo harbi rickardın kadrosu kotuymuş.melo altın bıdon geldı musleraya ellerı kuçuk dıyorlardı drogba daha yarım sezon oynadı sneıjder de aynı sekılde ve zaten eleştırıyonuz.

Orta saha merkezi ve defansı da yazaydın ya keske .. Mustafa Sarp , Ayhan Akman , Barıs Ozbek , Server Cetin gibi ..

O takımın bana defansını ve orta üçlüsünü de saysana kalede kör Leo Franco defansta Servet,Sabri,Balta,Zan orta da bam üçlüsü olunca ilerde Ronaldo,Messi olsa ne yazar

rickarda o sene çok ıyı takım verıldı hıç cevırme.bu takımı kuran ve yıldız yapan fatıh terımdır.aslında Fatıh terımın hocalıgını tartışmak bıle hocaya saygısızlık.kımse terım sporlu degıl terım yokken neler olacagını bılıyoruz bız bunları yasadık.sene sonuna kadar kalsın sonra gıtsın gıtmek ısterse ama bu sene 4.yıldızı alalım.

En çok Fatih Terim'in gitmesi durumunda Fenerlilerin takınacağı mutlu ifade bozuyor moralimi. :redface:

Rijkaard'in kadroda kalede kor Franco, defansta Sabri Semih Gokhan Hakan, ortasahada BAM vardi. Hala kadro kotu degildi diyen saflar var burada.

Su sorunun cevabini verin bana: Rijkaard gidince madem GS asigi idi hoca neden gelmedi takimin basina? Soyleyin hadi

Rijkaard'in kadroda kalede kor Franco, defansta Sabri Semih Gokhan Hakan, ortasahada BAM vardi. Hala kadro kotu degildi diyen saflar var burada.

Su sorunun cevabini verin bana: Rijkaard gidince madem GS asigi idi hoca neden gelmedi takimin basina? Soyleyin hadi

Bakti takimda para yok buyuk ihtimalle adam getirip komisyon alamam diye dusunup reddetti (b. ihtimal)

O takımın bana defansını ve orta üçlüsünü de saysana kalede kör Leo Franco defansta Servet,Sabri,Balta,Zan orta da bam üçlüsü olunca ilerde Ronaldo,Messi olsa ne yazar

o defansı rickard kurdu bır semıh çıkartamadıysa sampiyon oldugumuz sene Fatih terimin çıkartamadıgı gibi bir emre çolak gibi bi adam monte edemedıyse rıckardın sucu.bıttı denılen engın baytar genç emre çolak 35 yasındakı urfalujsı semıh ıle bu adam sampıyon yaptı takımı

o defansı rickard kurdu bır semıh çıkartamadıysa sampiyon oldugumuz sene Fatih terimin çıkartamadıgı gibi bir emre çolak gibi bi adam monte edemedıyse rıckardın sucu.bıttı denılen engın baytar genç emre çolak 35 yasındakı urfalujsı semıh ıle bu adam sampıyon yaptı takımı

Yahu ujfalusi bu sene 35 ine basmadı mı o sene 33 degil miydi ?

sen fatih terimin ilk senesinde kimlerle şampiyon yaptıgına bir bak sonra konuş.trabzondan psiko engin defansa semihi çıkarttı sol açıga emre çolagı çıkarttı.rickard kimi monte etmiş ne yapmış.gelmış burda rickardı övuyorsun takım kaç sene geri gitti be..

Ben şu andan bahsediyorum renkdaş o sezon Fatih Hoca'nın yaptığı büyük başarı bunu kabul ediyorum o zamanki maçlarda kimse nolur maç bitmesin diye dua ediordu mükkemmel oynuyorduk o seneki kadro fb ile bjk den bile kötü bir kadroydu bence ama bu sezon fatih hoca tamamen cozuttu bir maçta 15 dk bile şu kadronun hakkını veren bir maç izleyemedim ben yönetime inat sneijder i bitirmeye çalışması, kafasının tamamen milli takımda olması fatih hocanın artık bizde miadının dolduğunu gösteriyor malesef bunu gerçekten üzülerek söylüyorum

sen fatih terimin ilk senesinde kimlerle şampiyon yaptıgına bir bak sonra konuş.trabzondan psiko engin defansa semihi çıkarttı sol açıga emre çolagı çıkarttı.rickard kimi monte etmiş ne yapmış.gelmış burda rickardı övuyorsun takım kaç sene geri gitti be..

Rijkaard'i ovdummu? Ve hala soruma cevap verememissin bu kadar kucuk duruma dusmeyin en azindan cevap veremeyeceksen Quote'leme.

koskoca manchester united 25 yıl bir adamın eline baktı çok kötü zamanları dahi oldu ama o adama güvendikleri için bugün dünyanın en iyi takımlarından birisi.ama biz millet olarak kafa olarak faulüz bir kere fatih terimin bu kulüpte bir ferguson kadar değeri olması için ne yapmalı kardeşim daha bu adam.herkes herşeyi günlük düşünüyor.onun için 3-4-yılda bir fatih terim gidip geliyor.bana kalırsa terim bu takımın başında 10 yıl daha kalmalıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt