Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Evet Galatasaray başkan demek değil o yüzden 2 senelik sözleşmeyi imzalaması lazım Terim'in diyorum bende ya zaten :)

Hoca diyor ki benim için sözleşme önemli değil, 20 yıldır böyleydi şimdi niye bu konuyu kaşıyorsunuz diyor. Hocayı hepimiz az çok tanıyoruz. Gerçekten Galatarasay benim için önceliktir, sözleşme önemli değildir diye ağzından bir söz çıktıktan sonra Milli takımın durumu ne olursa olsun takımı bırakıp oraya imza atacağını düşünüyor musunuz?

Gitmeden önce başkana dolayısıyla Galatasaray'a maksimum zarar vermek peşinde Fatih Terim. Başkan 2 yıl kontrat önerir kabul etmez, başkan konuşmak ister geri dönmez kısacası kovulmak için her şeyi yapıp "Galatasaray beni bırakmadan ben bırakmam" gibi saçma laflar eder. Beyler Fatih Terim, Ünal Aysal'ı yıpratmak isteyenlerin aracı olmuş durumda.

Hoca diyor ki benim için sözleşme önemli değil, 20 yıldır böyleydi şimdi niye bu konuyu kaşıyorsunuz diyor. Hocayı hepimiz az çok tanıyoruz. Gerçekten Galatarasay benim için önceliktir, sözleşme önemli değildir diye ağzından bir söz çıktıktan sonra Milli takımın durumu ne olursa olsun takımı bırakıp oraya imza atacağını düşünüyor musunuz?

Hayır bizi bırakacağını katiyetle düşünmüyorum, tam tersi milli takım ile Galatasaray'ı aynı anda idare etmeye çalışacağını düşünüyorum ki bu daha zararlı bizim için. Başkan da en doğrusunu yapıyor yeni sözleşme isteyip "Sadece Galatasaray'ı çalıştırabilir" maddesi koyarak.

Evet dusunurum cunku soylediklerinin arkasinda hic bir istikrar yok. MIY macindan sonra Lig TV'ye cikip ne dedi? Ben bu adamlarla mucadele edecegim dedi. Ne oldu? Gitti o adamlara imza atti. Asolan Galatasaray'dir dedi, sirf o kadar hoca bostayken ona teklif yaptiklari icin gururu oksandi, Galatasaray'a ne olursa olsun ben bu Milli Takimi cikarirsam o zaman tarih yazarim dedi, gitti Milli Takima imza atti. Galatasaray beni birakmadikca ben Galatasaray' birakmam dedi, 2000'de durup dururken cekip gitti. 02-03'de ne istediyse yapildi, borc batagina surukledi, GS tarihinin en kotu sonuclarini aldi gitti. Bunun ustune tavir yapti bir daha Galatasaray'i calistirmam gibi hic bir GSlinin etmiyecegi bir lafi etti ve sonra 3. doneminde geri geldi. Daha yazilacak cok sey varda bunlar yeterli sanirim. Fatih Terim turkiyenin en iyi hocasidir, ama bir yonetimle maximum 3.5 sene dayanabiliyor. Hep ovulmek, herseyin ona sorulmasini istiyor. Yahu bir insan TFF baskani ile bile ki bu rahmetli Hasan Dogandi nasil sorun yasayabilir?

Hayır bizi bırakacağını katiyetle düşünmüyorum, tam tersi milli takım ile Galatasaray'ı aynı anda idare etmeye çalışacağını düşünüyorum ki bu daha zararlı bizim için. Başkan da en doğrusunu yapıyor yeni sözleşme isteyip "Sadece Galatasaray'ı çalıştırabilir" maddesi koyarak.

Milli takımda hocanın yardımcısının neden Hamza olduğunu hiç düşündünüz mü?

adam milli dava, bayrak, ülke peşindedir. mersin maçındaki fatih terim ile bugünkü fatih terim aynı değildir. o gün herkes nasıl arkasında durduysa bugün herkes sırtını çevirmelidir.

fikirler değişir çünkü insanlar değişiyor. B.YES

-Tapatalk-

hadi dagilin simdi.. birakin onun bunun dedikodusunu buraya tasimaya ve taraftari biribirine sokmaya artik.

zaten 2-3 gün icinde her belli olur.

Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, sarı-kırmızılı camiada yaşananları TurkFutbol.Com'a yorumladı.

Galatasaray'da Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yaşananların ardından sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerinden Hayri Kozak, durumu TurkFutbol.Com'a değerlendirdi.

İşte Kozak'ın Osman Altunterim'e yaptığı çarpıcı açıklamalar ;

FATİH TERİM'İN TELEFONU 5 GÜNDÜR KAPALIYDI!

Benim anlamakta güçlük çektiğim bir şey var. Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal, Fatih Terim'e ulaşmak isteyipte ulaşamamasını anlayamıyorum. Ben Madrid maçından sonra Fatih Terim'i aralıklarla aradım ve telefonunun kapalı olduğunu biliyorum. Buna rağmen Ünal Aysal, Fatih Terim'e Galatasaraylılığa yakışır şekilde bir davet gönderip, bir mesaj iletseydi Fatih Terim de kalkar Başkanın ayağına kadar giderdi. Biz Fatih Terim'i yeni tanımıyoruz. Fatih son derece iyi bir Galatasaraylıdır ve nerede nasıl davranması gerektiğini de gayet iyi bilir:

TERİM, REAL'DEN 6 YEMİŞ İNZİVAYA ÇEKİLMİŞ NE YAPACAKTI?

Fatih Terim'in telefonunun kapalı olması konusunda da ben kendisine hak veriyorum. Galatasaray, Real Madrid'den 6 yemiş Terim de inzivaya çekilmiş ve o travmadan takımını çıkartmak için Florya'da yatıp kalkmış. Ne yapacaktı? Fatih Terim'in ne Galatasaraylılığı ne de Galatasaray'a bağlılığı tartışılmaz, tartışılamaz.

MEDYAYA SERVİS YAPMAK HOŞ DEĞİL!

Galatasaray'da Başkan ile Fatih Terim arasında olanlar oturulur, konuşulur ve çözülür. Ancak bu olanların medyada kim oldukları ve ne oldukları Galatasaray camiası tarafından da çok iyi bilinen bazı isimler üzerinden yalan yanlış bilgilerle servis edilmesi hoş değil. Galatasaray'ya yakışan tavır bu değildir.

HERKES AKLINI BAŞINA TOPLAMALI!

Galatasaray için bu sezon hayati bir öneme sahiptir. Bu 4. yıldız bir yana ama Galatasaray bu sezon mutlaka ama mutlaka şampiyon olmalıdır. Şimdi herkese düşen aklını başına toplamaktır.

DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEYİN SAKIN!

Bakın bir önemli detay daha var. Lig başlayalı daha 5 hafta olmuş ve Galatasaray namağlup yoluna devam ediyor. İki yıldır süregelen bir başarı var ve bu başarının mimarlarından biri de Fatih Terim. Bu yüzden Sayın Başkan ve Galatasaray Yönetimi sakın dere geçerken at değiştirmek gibi bir hataya düşmesin. Bu çok büyük ve tarihi bir hata olur.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

Fatih Terim bu ulkede istediği paralara istedigi takımla sözleşme yapar asla parayla işi olmaz sözü senettir bayrak adamdır.6 şampiyonluk 1 uefa kupası kazandırmıştır.327 maça çıktı GS formasıyla 1973-1984 yılları arasında GS da futbol oynadı uzun yıllar kaptanlık yaptı.böyle bir adamı tartışıyoruz.ne için 3 beraberlik ve real maçı için.bu adam bu kadar kötü neden tff resmen yalvardı milli takımın başına getirdi.aziz yıldırıma sorsanız acaba onun kadar isteyen varmıdır Fatih terimin gitmesini GS dan.fb taraftarına sorun bjk taraftarına sorun zevkten 4 köşe olurlar.Fatih terim aziz yıldırımın korkulu rüyasıdır.açık çek teklif etmiştir bunu kendi söyledi azız yıldırım.bir sorun yokmu sizcede onlarda istemiyor burdaki bazı Gs lılarda istemiyor Fatih terimi

Barcelona Guardiolaya her sene 1 yıllık sözleşme imzalatıyordu adam gıkını çıkarmadı

bir süre sonra ayrılacam dedi Barca yönetimi hemen yolları ayırdı bu işler bu kadar basit uzatmanın anlamı yok

başkan bugün 1 yıllık sözleşme hadisesini ilk şampiyonluktan sonra bozduk 2 yıllık yaptık dedi yani şuanda sezon sonunda bitecek olan sözleşme 2 yıllıktı.

Hatırlatma: Terim daha önceki bir basın toplantısında birer yıl gidiyorduk ne oldu diye çıkışmıştı, bu açıklama medyaya GS aleyhine malzeme vermişti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt