fatih terimi sevmeyen ya fenerlidir ya çocuktur
iki hafta olmus uye olali bebenin dedigine bak sen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet Galatasaray başkan demek değil o yüzden 2 senelik sözleşmeyi imzalaması lazım Terim'in diyorum bende ya zaten![]()
Hoca diyor ki benim için sözleşme önemli değil, 20 yıldır böyleydi şimdi niye bu konuyu kaşıyorsunuz diyor. Hocayı hepimiz az çok tanıyoruz. Gerçekten Galatarasay benim için önceliktir, sözleşme önemli değildir diye ağzından bir söz çıktıktan sonra Milli takımın durumu ne olursa olsun takımı bırakıp oraya imza atacağını düşünüyor musunuz?
Hoca diyor ki benim için sözleşme önemli değil, 20 yıldır böyleydi şimdi niye bu konuyu kaşıyorsunuz diyor. Hocayı hepimiz az çok tanıyoruz. Gerçekten Galatarasay benim için önceliktir, sözleşme önemli değildir diye ağzından bir söz çıktıktan sonra Milli takımın durumu ne olursa olsun takımı bırakıp oraya imza atacağını düşünüyor musunuz?
Hayır bizi bırakacağını katiyetle düşünmüyorum, tam tersi milli takım ile Galatasaray'ı aynı anda idare etmeye çalışacağını düşünüyorum ki bu daha zararlı bizim için. Başkan da en doğrusunu yapıyor yeni sözleşme isteyip "Sadece Galatasaray'ı çalıştırabilir" maddesi koyarak.
iki hafta olmus uye olali bebenin dedigine bak sen
söylediğimin doğru olduğu tepkilerden belli oluyor neyse..
Milli takımda hocanın yardımcısının neden Hamza olduğunu hiç düşündünüz mü?
Barcelona Guardiolaya her sene 1 yıllık sözleşme imzalatıyordu adam gıkını çıkarmadı
bir süre sonra ayrılacam dedi Barca yönetimi hemen yolları ayırdı bu işler bu kadar basit uzatmanın anlamı yok
Galatasaray'daki yardımcı hocaların neden Hasan ve Ümit olduğunu düşündünüz mü?