Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
"bugün eskisinden daha da hırslıyım, adaletin olduğu yerde varım"

TABİ TABİ TABİ

-Tapatalk-

hadi dagilin simdi.. birakin onun bunun dedikodusunu buraya tasimaya ve taraftari biribirine sokmaya artik.

zaten 2-3 gün icinde her belli olur.

Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, sarı-kırmızılı camiada yaşananları TurkFutbol.Com'a yorumladı.

Galatasaray'da Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yaşananların ardından sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerinden Hayri Kozak, durumu TurkFutbol.Com'a değerlendirdi.

İşte Kozak'ın Osman Altunterim'e yaptığı çarpıcı açıklamalar ;

FATİH TERİM'İN TELEFONU 5 GÜNDÜR KAPALIYDI!

Benim anlamakta güçlük çektiğim bir şey var. Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal, Fatih Terim'e ulaşmak isteyipte ulaşamamasını anlayamıyorum. Ben Madrid maçından sonra Fatih Terim'i aralıklarla aradım ve telefonunun kapalı olduğunu biliyorum. Buna rağmen Ünal Aysal, Fatih Terim'e Galatasaraylılığa yakışır şekilde bir davet gönderip, bir mesaj iletseydi Fatih Terim de kalkar Başkanın ayağına kadar giderdi. Biz Fatih Terim'i yeni tanımıyoruz. Fatih son derece iyi bir Galatasaraylıdır ve nerede nasıl davranması gerektiğini de gayet iyi bilir:

TERİM, REAL'DEN 6 YEMİŞ İNZİVAYA ÇEKİLMİŞ NE YAPACAKTI?

Fatih Terim'in telefonunun kapalı olması konusunda da ben kendisine hak veriyorum. Galatasaray, Real Madrid'den 6 yemiş Terim de inzivaya çekilmiş ve o travmadan takımını çıkartmak için Florya'da yatıp kalkmış. Ne yapacaktı? Fatih Terim'in ne Galatasaraylılığı ne de Galatasaray'a bağlılığı tartışılmaz, tartışılamaz.

MEDYAYA SERVİS YAPMAK HOŞ DEĞİL!

Galatasaray'da Başkan ile Fatih Terim arasında olanlar oturulur, konuşulur ve çözülür. Ancak bu olanların medyada kim oldukları ve ne oldukları Galatasaray camiası tarafından da çok iyi bilinen bazı isimler üzerinden yalan yanlış bilgilerle servis edilmesi hoş değil. Galatasaray'ya yakışan tavır bu değildir.

HERKES AKLINI BAŞINA TOPLAMALI!

Galatasaray için bu sezon hayati bir öneme sahiptir. Bu 4. yıldız bir yana ama Galatasaray bu sezon mutlaka ama mutlaka şampiyon olmalıdır. Şimdi herkese düşen aklını başına toplamaktır.

DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEYİN SAKIN!

Bakın bir önemli detay daha var. Lig başlayalı daha 5 hafta olmuş ve Galatasaray namağlup yoluna devam ediyor. İki yıldır süregelen bir başarı var ve bu başarının mimarlarından biri de Fatih Terim. Bu yüzden Sayın Başkan ve Galatasaray Yönetimi sakın dere geçerken at değiştirmek gibi bir hataya düşmesin. Bu çok büyük ve tarihi bir hata olur.

TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM

Ici bos aciklamalar.

Hasan Sas vari bir yorumum olacak. Pep her sene 1 sene sozlesme yapinca gik yok, Fatih Terim yapinca auuuuuuoooouuv

O halde daha fazla krizi sürdürmenin gereği yok demek ki yollar biran önce ayrılmalı :)

Yanlış:) Hocanın seçtiği takım Galatasaray. Çünkü hoca tek adamlığı sevdiğinden kendisiyle ters düşecek, ileride kendisini geçecek birisini yanında istemez. Hamza hoca fazla sürmeden Milli takım seviyesine gelecek birisi. Kimbilir belki bir gün Galatasaray'ı da çalıştırır. Ama bu gün için bu tercihler hocanın Galatasaray'ı seçtiğini gösteriyor.

Yanlış:) Hocanın seçtiği takım Galatasaray. Çünkü hoca tek adamlığı sevdiğinden kendisiyle ters düşecek, ileride kendisini geçecek birisini yanında istemez. Hamza hoca fazla sürmeden Milli takım seviyesine gelecek birisi. Kimbilir belki bir gün Galatasaray'ı da çalıştırır. Ama bu gün için bu tercihler hocanın Galatasaray'ı seçtiğini gösteriyor.

Hoca gerçekten Galatasaray'ı düşünüyor olsaydı yanına biraz iş yapacak adamlar alırdı. Hasan ve Ümit sadece duruyor, gol olunca da sarılıyor. Hoca 60 yaşında o gittikten sonra Galatasaray ne olacak onu düşünmesi gerekirdi. Mesela şu anda gitse takımı yönetecek kimse yok, tüm ekip pılını pırtını toplar gider.

ya hayri kozak gibi degerli bir GS lı boş Fatih terim boş ben senı çözemedim.

Hayri Kozak'a saygim sonsuz, onun nasil GS'li oldugunu bende biliyorum, ama aciklamalar tek tarafli ve bos buldum, Hayri Kozak'i degil. Ayrica Fatih Terim bos bir insan, veya kotu bir GSli degil. Sadece gitmesi gerekiyor bu kadar basit.

gitmez büyük ihtimal,hatalarıyla delirtmeye devam eder bizi.

yeni hoca gelecek real gibi oynacaz sanıyorsun herhalde.şampiyon oldugumuz ilk sene ilk 5-6 hafta takım berbattı bu takımdan bir şey olmaz diyorduk bilmem hatırlarmısın.rieraya elmandere hepsine kızıyorduk.o takım 4-4-2 ye geçti ve o sene muthiş futbol oynadık ve bunu Fatih Terim başardı.bu adam Türkiye liginde her zaman bizi şampiyon yapıyor mu yine yapacak.çıktı en önemli bjk maçını kazanmadı mı.beşiktaşı yenmışız burda basına inanan 3-5 kişi koskoca fatih hocayı yolluyor hayret bir şey ya

benim aklımda kalan terim'in beğenmediği baros bizi birkaç kereden fazla ipten aldı. o sıralar koşmasını öğtlediği ama onun istediği kadar koşmayan, akıllıca oynamaya çalışıp bunu becerebilen selçuk inan harikalar yarattı.

koşmasını istediği ve koşan elmander bir süre karakteriyle savaşıp harika oynadı sonrası malum o topa vuruken inleten adam gitti topa vuracak gücü kalmayan adam geldi...

Yapacak bir şey yok.Her iki taraf birden hatalı olabilir ama sözleşmeyi imzalamayan adamı zorla tutamayız.İnşallah en hayırlısı neyse o olur.

Hoca gerçekten Galatasaray'ı düşünüyor olsaydı yanına biraz iş yapacak adamlar alırdı. Hasan ve Ümit sadece duruyor, gol olunca da sarılıyor. Hoca 60 yaşında o gittikten sonra Galatasaray ne olacak onu düşünmesi gerekirdi. Mesela şu anda gitse takımı yönetecek kimse yok, tüm ekip pılını pırtını toplar gider.

Sanki o gittiğinde takımı yönetecek birisi olsa yönetim onu teknik direktör mü yapacaktı? Hangi ülkede yaşıyoruz? O dediğin anca Teknik direktörün ayağını kaydıran Aykut Kocamal gibi sinsiler için geçerlidir.

Bu arada hocaya sallayan Galatasaraylı fenerli herkese mesajım: kınaları hazırlayın.

Hocam gitme lütfen. Bir yolunu bulup kal. Bir organizasyon yapıp Florya'ya gitsek ya bizde. Hocaya destek olsak. Bu sabaha kadar kırgındım hocaya ama bu başkan varken hoca haklı beyler.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt