- 15 Nisan 2010
- 19.412
- 3.955
- 1.618
Aynı şeyi söylüyoruz. Bu tercihler bile hocanın hangi takımı seçtiğini gösteriyor.
O halde daha fazla krizi sürdürmenin gereği yok demek ki yollar biran önce ayrılmalı

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynı şeyi söylüyoruz. Bu tercihler bile hocanın hangi takımı seçtiğini gösteriyor.
hadi dagilin simdi.. birakin onun bunun dedikodusunu buraya tasimaya ve taraftari biribirine sokmaya artik.
zaten 2-3 gün icinde her belli olur.
Galatasaray camiasının önde gelen isimlerinden Divan Kurulu Üyesi Hayri Kozak, sarı-kırmızılı camiada yaşananları TurkFutbol.Com'a yorumladı.
Galatasaray'da Ünal Aysal ile Fatih Terim arasında yaşananların ardından sarı-kırmızılı camianın önemli isimlerinden Hayri Kozak, durumu TurkFutbol.Com'a değerlendirdi.
İşte Kozak'ın Osman Altunterim'e yaptığı çarpıcı açıklamalar ;
FATİH TERİM'İN TELEFONU 5 GÜNDÜR KAPALIYDI!
Benim anlamakta güçlük çektiğim bir şey var. Galatasaray Başkanı Sayın Ünal Aysal, Fatih Terim'e ulaşmak isteyipte ulaşamamasını anlayamıyorum. Ben Madrid maçından sonra Fatih Terim'i aralıklarla aradım ve telefonunun kapalı olduğunu biliyorum. Buna rağmen Ünal Aysal, Fatih Terim'e Galatasaraylılığa yakışır şekilde bir davet gönderip, bir mesaj iletseydi Fatih Terim de kalkar Başkanın ayağına kadar giderdi. Biz Fatih Terim'i yeni tanımıyoruz. Fatih son derece iyi bir Galatasaraylıdır ve nerede nasıl davranması gerektiğini de gayet iyi bilir:
TERİM, REAL'DEN 6 YEMİŞ İNZİVAYA ÇEKİLMİŞ NE YAPACAKTI?
Fatih Terim'in telefonunun kapalı olması konusunda da ben kendisine hak veriyorum. Galatasaray, Real Madrid'den 6 yemiş Terim de inzivaya çekilmiş ve o travmadan takımını çıkartmak için Florya'da yatıp kalkmış. Ne yapacaktı? Fatih Terim'in ne Galatasaraylılığı ne de Galatasaray'a bağlılığı tartışılmaz, tartışılamaz.
MEDYAYA SERVİS YAPMAK HOŞ DEĞİL!
Galatasaray'da Başkan ile Fatih Terim arasında olanlar oturulur, konuşulur ve çözülür. Ancak bu olanların medyada kim oldukları ve ne oldukları Galatasaray camiası tarafından da çok iyi bilinen bazı isimler üzerinden yalan yanlış bilgilerle servis edilmesi hoş değil. Galatasaray'ya yakışan tavır bu değildir.
HERKES AKLINI BAŞINA TOPLAMALI!
Galatasaray için bu sezon hayati bir öneme sahiptir. Bu 4. yıldız bir yana ama Galatasaray bu sezon mutlaka ama mutlaka şampiyon olmalıdır. Şimdi herkese düşen aklını başına toplamaktır.
DERE GEÇERKEN AT DEĞİŞTİRMEYİN SAKIN!
Bakın bir önemli detay daha var. Lig başlayalı daha 5 hafta olmuş ve Galatasaray namağlup yoluna devam ediyor. İki yıldır süregelen bir başarı var ve bu başarının mimarlarından biri de Fatih Terim. Bu yüzden Sayın Başkan ve Galatasaray Yönetimi sakın dere geçerken at değiştirmek gibi bir hataya düşmesin. Bu çok büyük ve tarihi bir hata olur.
TurkFutbol.Com Özel / Osman ALTUNTERİM
O halde daha fazla krizi sürdürmenin gereği yok demek ki yollar biran önce ayrılmalı![]()
YanlışHocanın seçtiği takım Galatasaray. Çünkü hoca tek adamlığı sevdiğinden kendisiyle ters düşecek, ileride kendisini geçecek birisini yanında istemez. Hamza hoca fazla sürmeden Milli takım seviyesine gelecek birisi. Kimbilir belki bir gün Galatasaray'ı da çalıştırır. Ama bu gün için bu tercihler hocanın Galatasaray'ı seçtiğini gösteriyor.
Ici bos aciklamalar.
ya hayri kozak gibi degerli bir GS lı boş Fatih terim boş ben senı çözemedim.
yeni hoca gelecek real gibi oynacaz sanıyorsun herhalde.şampiyon oldugumuz ilk sene ilk 5-6 hafta takım berbattı bu takımdan bir şey olmaz diyorduk bilmem hatırlarmısın.rieraya elmandere hepsine kızıyorduk.o takım 4-4-2 ye geçti ve o sene muthiş futbol oynadık ve bunu Fatih Terim başardı.bu adam Türkiye liginde her zaman bizi şampiyon yapıyor mu yine yapacak.çıktı en önemli bjk maçını kazanmadı mı.beşiktaşı yenmışız burda basına inanan 3-5 kişi koskoca fatih hocayı yolluyor hayret bir şey ya
Hoca gerçekten Galatasaray'ı düşünüyor olsaydı yanına biraz iş yapacak adamlar alırdı. Hasan ve Ümit sadece duruyor, gol olunca da sarılıyor. Hoca 60 yaşında o gittikten sonra Galatasaray ne olacak onu düşünmesi gerekirdi. Mesela şu anda gitse takımı yönetecek kimse yok, tüm ekip pılını pırtını toplar gider.
Galatasaray'da denklem budur:
Galatasaray > Ünal Aysal > Fatih Terim
Evren Göz @evrengoz18 dk
Galatasarayli taraftarlar biraz uzulebilir...Yine bir Rize maci oncesi yine Terim'in yol ayrimi...
Evren Göz @evrengoz16 dk
Sakin olmak ve net sonucu almak lazim simdi ama olumlu hava olusmadi hala. Resmi aciklama icin beklemedeyiz. Biraz sure alacak.
Hocam gitme lütfen. Bir yolunu bulup kal. Bir organizasyon yapıp Florya'ya gitsek ya bizde. Hocaya destek olsak. Bu sabaha kadar kırgındım hocaya ama bu başkan varken hoca haklı beyler.