Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Fatih hoca sonuna kadar hatalı milli takım olayı takımı olumsuz etkiledi ama Allah aşkına şu aşamada hocamı kovulur. hadi kovdun kimi getircez. Bilsemki Haykens yada Lucescu yada Mouırinho gelecek bende gitsin derim ama mancini gelecek gibi görünüyor. mancini bu takımda başarılı olamaz. fatih hoca ile en azından devre arasına kadar devam edilmesi gerekir. o zaman belli olur zaten ne olacağı. eğer CLde yada UEFA devam ediyor ligde de ilk 2 de isek o zaman sezon sonuna kadar devam edilip sonra yollar ayrılır mantıklı olan budur. Ben Başkanın böyle bir hata yapacağına inanmıyorum bence blöf yapıyor hocaya.

O ilk önce 40 yıl içinde olduğu camiasının başkanına saygı duysun.

O ilk önce Galatasaray'ı 2 .dönem batırdıktan sonra Milli takımdan kovulduktan sonra tüm popüleritesini yitirmek üzereyken ona güvenerek bağrına basan 2.kez prestij kazandıran bu cefakar taraftara saygı duysun.

O ilk önce dün taşeron dediği adamlarla el sıkışarak Ünal Aysal'ı adeta sırtından vurduğunu unutmasın ve Ünal başkanın onu tüm bu davranışlara karşı kovmadığı için minnet duysun.

UNUTMAYIN KİMSE GALATASARAY'DAN BÜYÜK DEĞİLDİR.!!

herşeye bir mazeret herşeye cevap var size göre bu adamın bu kulübe kazandırdıkları parayla pulla lafla ölçülemez.medyanın onun bunun lafına kanıp 2 saniyede sattınız.

Sezon içinde hoca giderse takımın daha iyi olacağını düşünmek büyük hayalciliktir hatta biraz da aptallık.

8nci olmuş enkazdan da bahset canım benım daha gercekcı olur

Senin başkanın izin vermeyecek önce görüşmene

Bu işler böyle olur

Onurucum hangi kafadasın bilmiyorum ama 8. olmuş kadroyla bugünün kadrosuna bakarsan arada dağlar değil uzay kadar fark olduğunun farkına varırısın.

Mustafa Sarp, Barış ve Ayhan'la Terim takımı küme düşürürdü ya da 8.likten beter yapardı.

Sizin şaşırdığınız nokta yada üzülemniz korkmanınız gereken nokta Terim'in gitmesi değil Aysal'ın gitmesi olmaldır.

Bugün Drogba'yı da,Sneijder'ide, Selçuk ve Burak'ıda bu başkan aldı, başkan vizyon büyüttü Terim değil.

Şu takımın 3.yılında oynadığı futboldan memnunsan eyvallah ha 3 yıl sonra çok farklı futbol oynayacağımızı düşünüyorsan senin adına üzülürüm, şu kadroyu Yılmaz Vural'a versen ancak bu kadar oynar, 8.lik edebiyatını bırakalım.

takima defans kurgusu ogretmekten aciz haksiz forma dagitan 2.5 senelik sampiyon takima evinde 6 gol yedirten hocayi ne edeyim, gitsin federasyonuna hizmed etsin. aysal aptal bi adam degil subhanallah

Sen izin verirsen adamda görüşür bu ülkede milli davaya hayır diyecek kanı bozuktur

Ve bunu böyle düşünenlerde Baskan sorumluluğu alıp reddedecektı

Tabi maçası yemedi recep e suçlu hoca oldu

Fırsat bu fırsat deyip üzerine atladı teklifin. Adam nefret ediyor Terim'den. Kovmaya cesaret edemezken kurtuluş yolunu buldu hiç kaçırır mı?

herşeye bir mazeret herşeye cevap var size göre bu adamın bu kulübe kazandırdıkları parayla pulla lafla ölçülemez.medyanın onun bunun lafına kanıp 2 saniyede sattınız.

terim-milli-takim-imza.jpg

BİZ Mİ SATTIK RENKDAŞ!!

Onurucum hangi kafadasın bilmiyorum ama 8. olmuş kadroyla bugünün kadrosuna bakarsan arada dağlar değil uzay kadar fark olduğunun farkına varırısın.

Mustafa Sarp, Barış ve Ayhan'la Terim takımı küme düşürürdü ya da 8.likten beter yapardı.

Sizin şaşırdığınız nokta yada üzülemniz korkmanınız gereken nokta Terim'in gitmesi değil Aysal'ın gitmesi olmaldır.

Bugün Drogba'yı da,Sneijder'ide, Selçuk ve Burak'ıda bu başkan aldı, başkan vizyon büyüttü Terim değil.

Şu takımın 3.yılında oynadığı futboldan memnunsan eyvallah ha 3 yıl sonra çok farklı futbol oynayacağımızı düşünüyorsan senin adına üzülürüm, şu kadroyu Yılmaz Vural'a versen ancak bu kadar oynar, 8.lik edebiyatını bırakalım.

Kadro kurmak bu kadar kolay öylemı helekı arda nın satısından sonra

Ben futboldan mennun degılım ama hocaya göre yapılmadı kadro sneıjder ne verdi bana geldıgınden beri

Chedjou dayadılar adama

ünal aysalın fatih hoayı kesinlikle kovmaması lazım yoksa yönetim haklıyken haksız duruma düşebilir. ekim ayındaki milli maçlar sonrasına kadar süre versinler zaten iş ozamana kadar belli olur. terim milli takımla uzun süreli mi kısa süreli mi iş peşimde anlamış oluruz ozaman ona göre davranırız

Neden daha iyileri gelmesin? Ne ispat etmeye çalışıyorsunuz ki? Fatih Terim Galatasaray'a bu adamlardan daha uygunsa ne olacak? :) Derdin Fatih Terim mi Galatasaray mı?

Derdim taraftarımızın vefasızlığı, Terim'den önceki dönemi çabucak unutması. Tahminim o ki hangi teknik direktör gelirse gelsin yine o döneme geri döneceğiz. O zaman burda istifa istifa diye yırtınanları görmek istiyorum :) Vefasız kelimesi de az kalıyor gerçi.

Burda herkse edebını takınsın yok kovsunlar yok sattı bizi kelımelerı hiç hos degıl

Kadro kurmak bu kadar kolay öylemı helekı arda nın satısından sonra

Ben futboldan mennun degılım ama hocaya göre yapılmadı kadro sneıjder ne verdi bana geldıgınden beri

Chedjou dayadılar adama

Sneijder'i oynatamayan kendi sistemidir, adamlar saha içinde Melo ile yaptıklarına gülüyorlar artık,çünkü akıl işi değil çıkardığı oynattığı kadrolar.

2.Chedju'yu kimse ona dayatmadı bizzat kendisi istedi, aynı Ambrabat, Yiğit Gökoğlan,Sercan transferlerinde milyon dolarlarımızı çöpe attığı gibi.

Bir teknik adam düşün ki 3 yılda sağ ve sol kanadı oturtamamış,bir teknik adam düşün ki 3 yılda defansı oturtamamış, konuşmaya gerek varmı bunları.

İlk sezonki kadromuzda Drogba,Sneijder,Burak mı vardı? O kadroyu kim şampiyon yaptı? Sportif başarı gelmese kulübe gelir de gelmezdi, Aysal hangi hamlesini rahatça yapabilirdi? Türkiye'de futbolda başarılı olursa maddi durumunu düzeltebilirsin bunun başka şansı yoktur. Hoca gelip şampiyon yapmasa ne stad dolardı, ne forma satardık, ne de Drogba-Sneijder izleyebilirdik. Öyle bir konuşuyorsunuz ki sanki Aysal geldi cebinden para koydu da büyüdük yok öyle bir şey. Takım başarılı oldu gelir geldi Aysal yönetimi de bu geliri olumlu projelerde kullandı. Birinin başarısı diğerinin başarısı demek bunu anlayın artık.

Sneijder'i oynatamayan kendi sistemidir, adamlar saha içinde Melo ile yaptıklarına gülüyorlar artık,çünkü akıl işi değil çıkardığı oynattığı kadrolar.

2.Chedju'yu kimse ona dayatmadı bizzat kendisi istedi, aynı Ambrabat, Yiğit Gökoğlan,Sercan transferlerinde milyon dolarlarımızı çöpe attığı gibi.

Bir teknik adam düşün ki 3 yılda sağ ve sol kanadı oturtamamış,bir teknik adam düşün ki 3 yılda defansı oturtamamış, konuşmaya gerek varmı bunları.

Gececksın o işlerı ıyı adam her türlü oynar ,chedjou 4 tercıhı imiş

muslera eboue melo yuda o istedı

BİZ Mİ SATTIK RENKDAŞ!!

ne var bunda ben gurur duydum bununla o kadar değerli bir adammışki paylaşılamıyor.ama sen ve senin gibiler bunu anlamazsınız.medya 2 laf attı hepiniz kandınız işte.tüpçünün lafıyla eğil RTE nin lafıyla olmuştur bu iş.bu fotoraf o kadar manidar değil.boşuna zahmet edip koymuşun

BİZ Mİ SATTIK RENKDAŞ!!

Satış neresinde bunun GS'yi bırakıp milli takıma mı gidiyorum dedi? Beni kovmadıkları sürece gitmem kovarlarsa da direnirim diyor hala satış...

Ha bence de hatalı hiç bu topa girmemesi lazımdı. Çünkü başkanın bunu fırsata çevirip bahane olarak kullanacağı belliydi, bunu görmesi gerekirdi. Milliyetçi duygularını istismar ettiler çok da başarılı oldular. Süreç hızlanmış oldu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt