Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu fatih terimi çekemeyenler yada sevmeyenler neyse işte bundan sonra galatasarayın fatih terimle kazandığı hiçbir başarıya sevinemeyeceksiniz.en çokta bu hoşuma gidiyor.hasetinizden çatlayacaksınız.fatih terim olduğu için sene sonu şampiyonlukta terim kupayı kaldırırken burda olun ha:yup:

Ahhh ahhh,güle güle hocam,valla üzdün bizi,2 sampiyonluk üstüne Avrupa da basarı,derbi galibiyetleri,süper kupalar,güzel 2 sene yasattın,milli görevinde basarılar diliyorum,hersey icin tekrar tesekkürler...

Gule gule hocam. Galatasarayimiza verdiklerin icin tesekkur eder, demiroren baskanligindaki milli takimda basarilar dileriz.

Aslolas Galatasaray'dir :)

Bosa baskana kizmayin.

Baskan Terim i istemiyor Terim de baskani.

Aslinda 2 tarafda mutlu olcak bu ayriliktan.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

bu fatih terimi çekemeyenler yada sevmeyenler neyse işte bundan sonra galatasarayın fatih terimle kazandığı hiçbir başarıya sevinemeyeceksiniz.en çokta bu hoşuma gidiyor.hasetinizden çatlayacaksınız.fatih terim olduğu için sene sonu şampiyonlukta terim kupayı kaldırırken burda olun ha:yup:

Psikopat misin neden sevinmeyeyim

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Kim yedi ? Kendi gitmek istiyor Fatih Hoca. Sanki Fatih hoca kalmak istiyorda başkan sözleşme önermiyor

Bırakalım bu işleri başkan hocayı istemiyor Ali dürüst ve albayrak neden gönderildi ?Bu ilk adımdı,önce terimi savunanlar halledildi şimdi sıra terime geldi.Terim istenmediğinin farkında.

Doğru mu görevden alındığı falan, eğer öyleyse yazıklar olsun yönetime.

bu ali nazi kücüke inanmak istemiyorum ya ama adamda baya yakin baskana ve yönetime maalesef. pek yalan haber paylasdigini görmedim simdiye kadar :(

ya kötü rüya deyin bir sey deyin. kamera sakasimi bu yahu :(

Bırakalım bu işleri başkan hocayı istemiyor Ali dürüst ve albayrak neden gönderildi ?Bu ilk adımdı,önce terimi savunanlar halledildi şimdi sıra terime geldi.Terim istenmediğinin farkında.

Sözleşme uzatma uzatma teklifini kim sundu peki Terime.Ve kabul etmeyen kim bu teklifi.

Fatih Terim gittiğine göre kesin biriyle anlaştılar yoksa devre arasını beklerlerdi

O kadar eleştirdik ettik ama yine de içim cız etmedi değil.Yolun açık olsun,Herşey için teşekkürler hocam.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt