Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Çok seviyorum,çok seveceğim ama inatların yüzünden bu karara o kadar da çok üzülmüyorum.

büyük bir ders olsun sana bu kovulma. Gerçi sen alışıksındır gene de dönmezsin o keçi inatlarından.

Demiroren kendisinden 3 +1 icin soz almistik diyor.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Holanda milli takımının eski hocası da olabilir."Bert" van Marwijk.

Edit:Hamburg'a gitmiş.

başkanın zamanlaması yanlış oldu. estonya maçından önceki gece kovmalıydı

-Tapatalk-

Beşiktaş maçına o kadro ile çıkmasından belliydi. Demek ki kovulmak istiyormuş.

Hoca tüpçüye 3+1 için söz vermiş. Siz tartışadurun. Heyyoo imparatorr heyoo.

8 senede 6 lig şampiyonluğu 1 Uefa kupası 2 türkiye kupası 4 süper kupa gerçek GS taraftarı seni unutmuyacak İMPARATOR. Senin ve yönetiminın kuyusunu kazan HAİN başkanıda unutmaz.

Tribun Dergi ‏@tribundergi50 sn

Yıldırım Demirören: "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız"

Adam satmış bizi resmen.Hala savunuyorsunuz.

8 senede 6 lig şampiyonluğu 1 Uefa kupası 2 türkiye kupası 4 süper kupa gerçek GS taraftarı seni unutmuyacak İMPARATOR. Senin ve yönetiminın kuyusunu kazan HAİN başkanıda unutmaz.

Demirörene 1+3 sözü veren hocayı da bu taraftar unutmaz terimsporlu değil galatasaray tarafatarı

TFF Başkanı Yıldırım Demirören, "Zaten 3+1 yıllık kontrat için kendisinden söz almıştık. Hemen masaya oturup, ayrıntıları konuşacağız" dedi.

Tebrikler Terim, sözünü tutman için önünde engel kalmadı artık.

senin layıgın skibbe rickard ayrıca Fatih terimi klupten ihraç edecek kadar akıllı bir arkadaşsın.varsa gücünüz yapın görelim Fatih terimi ihraç edin

Niye benim layığım oluyormuş

Sizin gibi kafalar 2003-2004 de olsa yine gitmesin derdi.ADAM KULÜBÜ BATIRDI BATIRDI.YİNE ZARAR VERMEYE BAŞALYINCA YİNE KOVULDU.Olay bundan ibarettir.Elemandır kovulur.Yerine başka eleman gelir.Dünyada hocadan bol birşey yok.Bu takım Fatih Terimsiz de şampiyon olmuştur

'' Geçme namert köprüsünden alırsa seni seller alsın,yatma çakal gölgesinde yerse seni aslanlar yesin...'' FATİH HOCAM BU SÖZ SENİN İÇİN YAZILMIŞ.....yolun açık olsun....bi daha da dönme lütfen...

BU ARADA DEMİRÖREN SENİ DE ALLAH BİLDİĞİ GİBİ YAPSIN HEP BU B.KU BAŞLATAN SENSİN

Galatasaray'den milli takima hic bir oyuncu vermesin baklaim ne yapacak tupcu .. caner , volkan, gg ,emre, topuk, bekir semih, hasan ali , egemen , salih ucan bide bjk bir kac oyuncu yeter onlara

ben böyle bir şey görmedim ulan efsanen senin bu adam böylemi gönderilecekti...2 sene şampiyonluktan sonra 2 kere fenerin elinden süper kupa aldıktan sonra ş.l çeyrekten sonra kadıköyde Şampiyonluk kupası kaldırdıktan sonra ve bir Beşiktaş galibiyetinden sonra kovularak he....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt