Bektaş Arslan
10 Numara!
- 14 Ocak 2010
- 11.140
- 2.091
- 2.118
cok arayacagız gıbı gelıyor umarım yanılırım...onun sayesınde galatasaraylı olmus cogu ınsanın gıtmesını ıstemesı cok acı...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
elestirenlere ben misali bir sey demiyorum . ama elestirinde bir ayari olmalidir ki hakarete varan kücük gören yazilar var burda forumda. en basda sende güzel bir örnek vermisin. fatih hocayi savunan seveni senin hadinde mi terimsporcu olarak lanse ediyorsun ?!
belki baskalarina sus emri veya erdemlik dersini verirken kendi aynanada baksaydin öncede öyle gelip yazsaydin buraya.
bazilari nasil hem elestire biliyorsa hocayi bende veya baskasida elestirenide elestire bile bilir herhalde. isine veya isinize gelmiyorsa böyle demokratik bir tartisma o zaman ... SUSUN .SUSMAK da bir ERDEMLIKTIR !!!
![]()
İşin Başbakandan geldiğini sende biliyorsun.Varmı hayır diyecek bir adam ? sıkıysa Başgan vermem ben "elemanımı deseydi".Fatih terim adam gibi adamdır, adamın küp köküdür, gidip sözleşmemi imzaladı.Adam gitti milli takımı ayağa kaldırıp, Galatasaray daki görevine devam edecekti.Fakat bunu fırsata çevirmek isteyenlerde boş durmadı.
Kendini okategoriye koyup ccevap verdigine göre zaten hangi takımın taraftarı olduğunu belli etmissin terimsporlu.Simdi git tupcu baskanin td alkisla. Bana aslolan GALATASARAY LILAR lazım
10 yaşındaki çocukdan mı bahsediyoruz burda? İzin vermiyoruz demek hem milli takıma hem Fatih terime saygısızlık olurdu. Ünal aysal iyi niyetli davranıp görüşülmesine izin verdi. Fatih terim de görüşüp benim farklı projelerim var,uzun yıllar Galatasarayda kalmak istiyorum diyerek reddedebilirdi. Görüşünce illa kabul etmek mi lazım yani? Kendi de gitmek istiyormuş ki hiç düşünmeden o şikeci tüpçünün altında çalışmayı kabul etti. Burda ünal aysala suç bulmak için nasıl bir kafa yapısına sahip olmak gerek çok merak ediyorum.
Evet belli galatasarayı çalıştırırken demirörene 1+3 sözü veriyor.
Şikecinin başıyla herkesin önünde el sıkışıp anlaşan bunun için Galatasarayı satan imparator değil taratordu sanırım o zaman.
Ali Dürüst ile Albayrak'ı göndererek hocanın kuyusunu kazmışlardı zaten.