Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cok arayacagız gıbı gelıyor umarım yanılırım...onun sayesınde galatasaraylı olmus cogu ınsanın gıtmesını ıstemesı cok acı...

Yanlış yaptı bu sefer milli takımı hoca olmayı kabul ederek bu durumun baş ve tek sorumlusudur...

elestirenlere ben misali bir sey demiyorum . ama elestirinde bir ayari olmalidir ki hakarete varan kücük gören yazilar var burda forumda. en basda sende güzel bir örnek vermisin. fatih hocayi savunan seveni senin hadinde mi terimsporcu olarak lanse ediyorsun ?!

belki baskalarina sus emri veya erdemlik dersini verirken kendi aynanada baksaydin öncede öyle gelip yazsaydin buraya.

bazilari nasil hem elestire biliyorsa hocayi bende veya baskasida elestirenide elestire bile bilir herhalde. isine veya isinize gelmiyorsa böyle demokratik bir tartisma o zaman ... SUSUN .SUSMAK da bir ERDEMLIKTIR !!!

;)

Kendini okategoriye koyup ccevap verdigine göre zaten hangi takımın taraftarı olduğunu belli etmissin terimsporlu.Simdi git tupcu baskanin td alkisla. Bana aslolan GALATASARAY LILAR lazım

İşin Başbakandan geldiğini sende biliyorsun.Varmı hayır diyecek bir adam ? sıkıysa Başgan vermem ben "elemanımı deseydi".Fatih terim adam gibi adamdır, adamın küp köküdür, gidip sözleşmemi imzaladı.Adam gitti milli takımı ayağa kaldırıp, Galatasaray daki görevine devam edecekti.Fakat bunu fırsata çevirmek isteyenlerde boş durmadı.

Evet belli galatasarayı çalıştırırken demirörene 1+3 sözü veriyor.

Kendini okategoriye koyup ccevap verdigine göre zaten hangi takımın taraftarı olduğunu belli etmissin terimsporlu.Simdi git tupcu baskanin td alkisla. Bana aslolan GALATASARAY LILAR lazım

sen neyin nesisin peki?! ya git isine coluk cocukla nankör taraftarla isim olmaz aksam aksam burda. git antuna bilmem nereye orda sil takip oynamaya basla onlarin yaninda. yakiiisir senin gibilere bu

10 yaşındaki çocukdan mı bahsediyoruz burda? İzin vermiyoruz demek hem milli takıma hem Fatih terime saygısızlık olurdu. Ünal aysal iyi niyetli davranıp görüşülmesine izin verdi. Fatih terim de görüşüp benim farklı projelerim var,uzun yıllar Galatasarayda kalmak istiyorum diyerek reddedebilirdi. Görüşünce illa kabul etmek mi lazım yani? Kendi de gitmek istiyormuş ki hiç düşünmeden o şikeci tüpçünün altında çalışmayı kabul etti. Burda ünal aysala suç bulmak için nasıl bir kafa yapısına sahip olmak gerek çok merak ediyorum.

Bırakın hocam Allah aşkına, bu kadar kurumsallıktan bahsedeceksin.Sezon başı hocanın gitmesine sebep olacak bir konuya evet diyeceksin 10 yaşında bir çocuk mu bu başkan.Koca koca şirketleri yöneten adam, kısaca terime uzun vadeli vizyonunu gösterdi.Terim aptal adam mı ? ip o vakit koptu.

Benim üzüldüğüm, ya kardeşim kimse zorla kimseyle çalışmasın fakat, bu ligi ve bu ülkenin KURUMSALLIĞINI biz çok iyi biliyoruz, göreceğiz.

Sonuçta Galatasaray tarihi açısından dönüp baktığında Aysal'ın adı bile geçmez Terim'in yanında.

İMPARATOR FATİH TERİM

Tekrar ediyorum !!!

BENCE;

Fatih Terim artık hesap veren değil, hesap soran olmak istiyor

Yönetilmek değil, yönetmek istiyor

onun için önüne gelen 2 senelik sözleşmeyi imzalamadı

ve üst düzey yerlerden TFF başkanlığı için garanti almış gibi

kanımca olay esasında bu kadar basit...

Kime edecektim Terim bu konuda sorulan sorulara ne cevap verdi acaba.Taraftar ve başkan istedi diye imza atmam demedi mi?

Gönderilme şekli doğruysa eğer idmandan sonra kızından öğrendiyse işte şimdi oturur ağlarım :(

Sent from my iPhone using Tapatalk - now Free

Ali Dürüst ile Albayrak'ı göndererek hocanın kuyusunu kazmışlardı zaten.

biri bana cıkıp şunun cevabını verebilir mi ?

bu adam 2.5 senedir ne sistemi oturttu takıma.?

ulan bjk maçında attığımız 2 gol r.madrid maçında attığımız gol şans golü

Teknik direktörlük görevinden ayrılması vicdanımı sızlatmıyor ama başka görev verilebilir miydi hocaya klüpten ayrılması vicdanımı sızlatıyor inşallah başka görevler için tekrar yollarımız kesişir hocayla

Fatih Terim bu ülkenin yetiştirdiği en büyük teknik direktördür. Bu iki sene içinde iyi başarılar yakaladı. Ama bir türlü Aysal ile kanı uyuşmadı. Eleman diye başlayan karışıklık hiç durmadan devam etti. Hocanın da yanlışları oldu Başkanında. Yollar ayrılması gerektiğini bende düşünüyordum ama Fatih Terim ile yollar ayrıldı yazısını görünce üzüldüm vallahi. Hoca böyle ayrılmamalıydı. Neyse her iki taraf içinde hayırlısı olsun. Yolun açık olsun İmparator.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt