Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkes çakal olmuş işe bak ya. sen ünal aysalı saf mı zannettin?

estonya hollanda maçlarını kazanıp brezilya'ya gidecek galatasaray'ı yarı yolda bırakacak.

BAŞKANIMIZ AKILLI ADAM ALLAH'A ŞÜKÜR

-Tapatalk-

Bir iddia ortaya atıyorum...

Bence bu sene takımdan bir halt olmayacaktı. Fatih hoca da bunu farketti ve kabul etmedi başkanın teklif ettiği sözleşmeyi. Sözleşmeyi kabul etmeyince başkanın onu kovacağını biliyordu. Ve olurda şampiyon olamazsak ki bu saatten sonra zor gözüküyor, bakın fatih hoca gitti takım şampiyon olamadı denecek ve hoca yine imparator olarak yere göre sığdırılamayacak.

Tapmıyorum saygı duyuyorum ona bu tarz gidişi reva görenlere tüpraşı sunuyorum

Bakü-ceyhan boru hattını döşeriz şimdi. Ben ilk geldiği günden beri gitmesini istiyordum sevmiyorum adamı. Sevmiyorum ve saygı duymuyorum. Ama sevenlere saygım vardır tüp girsn falan demek bel altına vurmaktır.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

BU9Sn7kCEAAo1rj.jpg

:(

Bir iddia ortaya atıyorum...

Bence bu sene takımdan bir halt olmayacaktı. Fatih hoca da bunu farketti ve kabul etmedi başkanın teklif ettiği sözleşmeyi. Sözleşmeyi kabul etmeyince başkanın onu kovacağını biliyordu. Ve olurda şampiyon olamazsak ki bu saatten sonra zor gözüküyor, bakın fatih hoca gitti takım şampiyon olamadı denecek ve hoca yine imparator olarak yere göre sığdırılamayacak.

imparatorca bir fikir

heynckes gelmesin diye dua ediyordur :(

-Tapatalk-

sneijder'in mevkiisini bilmezdi

emre ç ve aydın y altın topçularıydı

çift forvetten asla şaşmazdı

1 yıl eboue'ye katlandı giderken aklına dank etti

çoğaltılabilinir!

-Tapatalk-

İki yıl üstüste şampiyon yaptı.

CL'de çeyrek final oynattı.

Oynadığı tüm derbileri ya kazandı ya da rakipleri dağıttı.

Üstüste iki sene fenerden süper kupayı aldı.

Oldukça çoğaltılabilir ama Sneijder'in yerini bilmiyor denilerek gönderilmesi normal karşılanıyor.

İki yıl üstüste şampiyon yaptı.

CL'de çeyrek final oynattı.

Oynadığı tüm derbileri ya kazandı ya da rakipleri dağıttı.

Üstüste iki sene fenerden süper kupayı aldı.

Oldukça çoğaltılabilir ama Sneijder'in yerini bilmiyor denilerek gönderilmesi normal karşılanıyor.

oyuncular da armut

oyuncular sayesinde bir şeyler karıştırmaya çalışıyoruz 1 yıldır

son örneği bjk maçı

-Tapatalk-

Bakü-ceyhan boru hattını döşeriz şimdi. Ben ilk geldiği günden beri gitmesini istiyordum sevmiyorum adamı. Sevmiyorum ve saygı duymuyorum. Ama sevenlere saygım vardır tüp girsn falan demek bel altına vurmaktır.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk 4 ile gönderildi

Evet bel altından vurduğumu inkar etmiyorum ama lütfen sizde Hocanın bu takıma kazandırdıklarına inkar etmeyin almış başını bi furya gidiyor hoca yok taktik bilmez yok gazla çalıştırır yok ego ne kadar vefasız bir taraftara sahibiz değerlerimizi bu kadar karalamaya lekelemeye çalışıyoruz

:( Böyle olmamalıydı imparator. Seni gerçekten çok arayacağız.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt