Mehmet Uygun
Cezalı
- 2 Haziran 2009
- 3.118
- 0
- 286
Aslında aydın aykut gibi oyuncular da hemen sözleşmeleri fesih edilip gönderilmeli.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne yaparsan yap, artık bu hamleden sonra ilk başarısızlıkta kulüp çok ciddi şekilde zaten karışacak. Bu yönetimle rahat bir çalışma ortamı olmasının artık mümkünatı yok. Fatih Terim'i kovan adam kendi başına ne geleceğini zannediyor o da ayrı bir konu. Temiz bir sayfa açmak lazım, tamamen. Hoca hesap verdiyse arkadaki o yaşlı amcalar da hesap verecek.
Amrabat ile Dany'ide hoca istedi.
dany-amrabat-yiğit-sercan-cris-riera yıda hoca istedi diye alındı biliyoruz bizde
Evet bilgi amaçlı yazdım zaten ama Terim gittiyse Bülent Tulun'da gönderilmeli
burdaki bazilari Galaatsarayligini ne oldugunu ögrenemisler. gelmis avrupdan bir baskan kurumsalasma bilmem diye diye körertmis milletinin gözünü resmen.
Biz Galatasarayi para kupalar icin sevmedik. Galatasarayi metin oktaylar fatih terimler gibi insanlar icinde sevdik en önemlisi olan. yemisim kurumsalasmayi. sen benim efsanemi bu cekilde aglatmaya ne hakin var. kimsin sen arkadas ya ?!
birde burda bazilarin duygularini hice sayip halen saydiranlar yokmu. siz insanmisiniz yahu ?! insan biraz susmasini bilir. Hadi Galatasaraylilikdan bir gramm ögrenememisiniz bari bu duygulari bilen ögrenlere saygi gösterin lütfen yahu.
bide utanmadan peh peh ya hakliyiz ama gibi havalari yokmu. biraz saygi sadece biraz saygi. sizin yaptiklariniz düsman yapmaz be.
hynckes cılgınlıgı ıle hareket edıyorsunuz gelecek hoca bellı mancını dı matteo ayarında bı adam gelecek..turkıyede boyle adamların yapamadıgını herkes bılıyor..yabancı hocaların turkıyede basarılı olma sansı cok dusuk...
şu saat oldu salya sümük ağlıyorum hocanın halini görünce
vefa bu mu
şurdaki taraftarların bi çoğu fatih hocaya sallıyor transfer döneminde de yönetime sallıyorlardı. bu günler acı içinde hatırlanacak.
Baskan italian olmayacak demis galiba.
Bende demirörenle imza atarken salya sümük ağlıyordum yeminle.Ama hoca gülüyordu.
Nerede demiş?
inşaallah
Heykens ile para konuşuluyor bu arada.
Baskan italian olmayacak demis galiba.
Beyaz tvde dendi galiba. Tam hatirlamiyorum simdi.