Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ne yaparsan yap, artık bu hamleden sonra ilk başarısızlıkta kulüp çok ciddi şekilde zaten karışacak. Bu yönetimle rahat bir çalışma ortamı olmasının artık mümkünatı yok. Fatih Terim'i kovan adam kendi başına ne geleceğini zannediyor o da ayrı bir konu. Temiz bir sayfa açmak lazım, tamamen. Hoca hesap verdiyse arkadaki o yaşlı amcalar da hesap verecek.

Kulüpler ön görüyle hareket etmezler, eğer ortada ciddi başarısızlıklar olursa, o zaman elbette ki bu yönetim de gidecektir, ama şu an öyle bir durum söz konusu değil. Ayrıca huzursuzluk ortamı Terim ile yönetim arasındaydı ve Terim gittikten sonra da bu huzursuzluk sürerse o zaman senin haklılığın ortaya çıkmış olur. Bunu bekleyip görmekten başka şansımız yok. Başarısız olursak biteriz diye hiç kimse görevini durduk yere bırakmaz.

daha oncekı gıdıslerınde gorduk fatıh terım oncesı ve sonrası degısen tek sey basarı eksıklıgı kı takım gecen senenın cogunda ve ılk sene takır takır top oynadı...ezmedıgımız takım kalmadı...

Tüm gün disaridaydim, aksam eve gelince ögrendim haberi. Cok üzüldüm hocam,cok. Cumartesi günü ilk defa Arenaya gelecegim, cok mutluydum su ana kadar, havalara ucuyordum sevincten tabiri caizse. Simdi birden o mutluluk kayboldu. Böyle bitmesini istemezdim, senin o agladigin görüntüleri görünce benim de icim ciz etti. Galatasaray elbet bir gün yine sana kapisini sonuna kadar acacaktir, ve umarim sen o acik kapidan geri dönersin iceri bir gün. O ana dek basarilar ve sihhatler dilerim sana. Onu bunu bilmem ama ben Fatih Terimi özleyecegim, son günlerde agir elistirilerime ragmen hoscakal ve görüsmek üzere el Imparatore.

burdaki bazilari Galaatsarayligini ne oldugunu ögrenemisler. gelmis avrupdan bir baskan kurumsalasma bilmem diye diye körertmis milletinin gözünü resmen.

Biz Galatasarayi para kupalar icin sevmedik. Galatasarayi metin oktaylar fatih terimler gibi insanlar icinde sevdik en önemlisi olan. yemisim kurumsalasmayi. sen benim efsanemi bu cekilde aglatmaya ne hakin var. kimsin sen arkadas ya ?!

birde burda bazilarin duygularini hice sayip halen saydiranlar yokmu. siz insanmisiniz yahu ?! insan biraz susmasini bilir. Hadi Galatasaraylilikdan bir gramm ögrenememisiniz bari bu duygulari bilen ögrenlere saygi gösterin lütfen yahu.

bide utanmadan peh peh ya hakliyiz ama gibi havalari yokmu. biraz saygi sadece biraz saygi. sizin yaptiklariniz düsman yapmaz be.

şu saat oldu salya sümük ağlıyorum hocanın halini görünce

vefa bu mu

şurdaki taraftarların bi çoğu fatih hocaya sallıyor transfer döneminde de yönetime sallıyorlardı. bu günler acı içinde hatırlanacak.

hynckes cılgınlıgı ıle hareket edıyorsunuz gelecek hoca bellı mancını dı matteo ayarında bı adam gelecek..turkıyede boyle adamların yapamadıgını herkes bılıyor..yabancı hocaların turkıyede basarılı olma sansı cok dusuk...

737186_480612638713662_2137829258_o.jpg

hynckes cılgınlıgı ıle hareket edıyorsunuz gelecek hoca bellı mancını dı matteo ayarında bı adam gelecek..turkıyede boyle adamların yapamadıgını herkes bılıyor..yabancı hocaların turkıyede basarılı olma sansı cok dusuk...

Baskan italian olmayacak demis galiba.

şu saat oldu salya sümük ağlıyorum hocanın halini görünce

vefa bu mu

şurdaki taraftarların bi çoğu fatih hocaya sallıyor transfer döneminde de yönetime sallıyorlardı. bu günler acı içinde hatırlanacak.

Bende demirörenle imza atarken salya sümük ağlıyordum yeminle.Ama hoca gülüyordu.

Şu Mancini Di Matteo tamamda abi görende gelecek hoca bizi küme düşürecek sanır. Sanki bu takım Madrid'e 3-4 salladı, her lig maçında 10 numara top oynadı da hoca ona rağmen yollandı.

Baskan italian olmayacak demis galiba.

baskan gıder drogbaya sorar kımı getırelım dıye bırını soyler onu getırır takıma :) olayların su yonu var kı en cok bu benı endıselendırıyor turk oyuncular mıllı takıma gıttıgı zaman orda hocayla konusacaklar..yabancı hoca geldıgı zaman ınsallah turk yabancı ayrımı yasamayız rijkaard zamanı gıbı..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt