Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
allah kerim güle güle terim oldu mu beyler

Fatih Terim | Teknik Direktör (2011-2013)

tuhaf güzel hissettirdiiiii

sneijder'in mevkiisini bilmezdi

emre ç ve aydın y altın topçularıydı

çift forvetten asla şaşmazdı

1 yıl eboue'ye katlandı giderken aklına dank etti

çoğaltılabilinir!

-Tapatalk-

işin ucunda Galatasaray'ın başarısızlığı olmasa senin bu laflarını yutmanı o kadar görmeyi merakla bekleyecektim.. Gerçi ben 1 ay veriyorum zaten en az bir ay sonra senin gibilerin buralarda ağlayarak dolaştığını göreceğiz.. Ha bunu istiyor muyum kesinlikle hayır umarım ben haksız çıkarım ama görünen köy klavuz istemez..

Kararı begenmeyen milli takımı tutabilir beyler td orda takım orda

Birbirimizi yemeyi bırakıp önümüze bakalım artık

Hocaya da bundan sonraki başkanı ve milli takımında başarılar dileriz

ne olursa olsun.. eleştirebilirsiniz ama fatih hocamıza sinyor terim, bilmemneremin grandesi, fatoş gibi takma isimleri kullananlar ve hatta nefret edenler benim gözümde ŞİKECİ bir KUŞTUR..

ne olursa olsun.. eleştirebilirsiniz ama fatih hocamıza sinyor terim, bilmemneremin grandesi, fatoş gibi takma isimleri kullananlar ve hatta nefret edenler benim gözümde ŞİKECİ bir KUŞTUR..

aslan.jpg

Bu olaylara çok fazla takılmak yerine yeni başarılara odaklanmamız lazım.

Yolun açık olsun hocam, yolun ayrılması gerektiğini bende önceden söylemiştim ama kesinleşince üzüldüm.

Evet şimdi gerçekten futbolu bilen bir teknik direktör ile çalışma zamanı geldi.

Gereksiz motivasyon ile değil zeka ve öngörü ile yönetilmenin zamanı geldi takımın da.

Hocayla görüşme yapılmış bir gün önceden ikna için.Ama nafile kalmış.Böylelikle alınmış karar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt