Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hoca mı haklı Başkan mı haklı bilmiyorum ama yolunda gitmeyen birşeyler vardı.Fatih Hocam yolun açık olsun.

Biz çok kötüydük hocam.. Çok kötü..

Bize kümede kal diye bağırıyorlardı.. İçimiz yanıyordu.. Yüreğimiz kan ağlıyordu bizim..

İki senedir kimseyi tanımadığımız şu ligde 8.olduk hocam biz 8.!

Sen kurtardın bizi oradan.. Sen yaşattın bize iki senedir en mutlu anları hocam..

Sen çıkardın bayrağımızı en yükseklere, seninle güldük hocam biz mutluluğumuz sen oldun, senin takımın oldu..

‘’ İmparator Fatih Terim! ‘’ diye bağırarak inlettiğimizde statları, ayrı bir gururlandık başımızda sen varsın diye..

İki senedir ağlattın bizi hocam, ama sevinçten..

Bugün de ağlıyoruz, çocuklar gibi ağlıyoruz ama üzüntüden..

Babasını kaybeden bir çocuk gibi..

Bir daha hiç gelmeyecek gibi..

Gittin hocam..

Çocuklarını bırakıp gittin..

Ardında gözü yaşlı milyonları bırakıp gittin..

Git hocam..

Sende git..

Kimi sevdiysek gönderdiler, gitti..

Seni de aldılar elimizden..

Seni de kopardılar bizden..

Ama olsun..

Biz bekleriz seni..

Dönersin bir gün değil mi hocam ?

Belkide başkan olarak..

BU_rQyVCIAAFaen.jpg

Bize kümede kal diye bağırıyorlardı.. İçimiz yanıyordu.. Yüreğimiz kan ağlıyordu bizim..

Sen kurtardın bizi oradan.. Sen yaşattın bize iki senedir en mutlu anları hocam..

Sen çıkardın bayrağımızı en yükseklere, seninle güldük hocam biz mutluluğumuz sen oldun, senin takımın oldu..

‘’ İmparator Fatih Terim! ‘’ diye bağırarak inlettiğimizde statları, ayrı bir gururlandık başımızda sen varsın diye..

Gittin hocam..

Git hocam..

Sende git..

Ama olsun..

Biz bekleriz seni..

Belkide başkan olarak..

BU_rQyVCIAAFaen.jpg

Face terk

Gittin hocam..

Git hocam..

Sende git..

Ama olsun..

Biz bekleriz seni..

Belkide başkan olarak..

BU_rQyVCIAAFaen.jpg

Bi bitmediniz ...

2011 2013 ne alaka mod beyler ? hoca nerdeyse 10 sene görev yaptı teknik direktör olarak

Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, Fatih Terim ile yolların ayrılması konusunda NTV Spor'a özel açıklamalarda bulundu.

Spor Servisi Programı'na bağlanan Ergün, "Terim bu kararı antrenmanda öğrenmedi" dedi.

"Terim kararı antrenmanda öğrenmedi"

Dünkü basın bildirisinde belirttikleri nedenlerden dolayı Fatih Terim'le çalışamama kararı aldıklarını vurgulayan Galatasaray Basın Sözcüsü Şükrü Ergün, "Geldiğimiz noktada sebepten çok sonuca bakmak gerekiyor. Dün de açıkladığımız nedenlerden dolayı hocamızla artık çalışamama kararını almış bulunuyoruz" dedi.

ŞÜKRÜ ERGÜN: TEŞEKKÜR VE TEBRİK MESAJLARI DA ALIYORUZ (VİDEO)

"TERİM ADINI ALTIN HARFLERLE YAZDIRDI"

"Fatih Terim ismini Galatasaray tarihine altın harflerle yazdırmıştır" ifadelerini kullanan Ergün, Tabii ki Fatih Terim sıradan bir antrenör değil. Bunu ben şahsen defalarca dile getirdim. Fatih Terim, Galatasaray tarihinin bir parçasıdır. Artık ismi Galatasaray tarihine altın harflerle yazılmış bir şahsiyettir. Bunun hepimiz farkındayız. Ancak hiçkimse Galatasaray'ın manevi şahsiyetinden daha yukarıda değildir" diye konuştu.

"BAŞKANA HÜRMETTE KUSUR EDİLMEMELİ"

Sarı-kırmızılı camianın başkanlık makamına saygıda kusur edilmemesi gerektiğinin da altını çizen Şükrü Ergün, "Galatasaray'ı temsil eden başkanlık makamına hürmette kusur etmemek, bizim değerlerimize uygun davranmak ve çok uzun yıllardır yerleşmiş hiyerarşik düzenimize saygı göstermek gerekir" ifadelerini kullandı.

"O TELEFON HİÇ ÇALMADI"

Bütün toplantı boyunca Terim'in, başkan Aysal'ı aramasını beklediklerini vurgulayan Ergün, "Yönetim Kurulu toplantısına tam katılım oldu ve oybirliği ile karar alındı. Toplantıda herhangi bir tartışma da olmadı. Bütün toplantı boyunca, belki Fatih Terim'in Ünal Aysal'ı arayabileceği üzerine konuşmalar oldu. Sayın Terim'den başkanı aramasını bekledik. O telefon hiç çalmadı" dedi.

"FATİH TERİM KARARI ANTRENMANDA ÖĞRENMEDİ"

Son olarak Fatih Terim'in bu karardan habersiz olmadığını da vurgulayan Ergün, "Lütfi Arıboğan, bir gün öncesinde Fatih Terim'le bir görüşme yaptı. Yani Fatih hoca hiçbir şeyden habersiz değildi. Yani bu kararı antrenman sırasında öğrenmiş değildi" şeklinde konuştu.

Tüpçü: 1+3'ü Aysal'a söyledik memnuniyetle karşıladı hatta Ocak ayında ayrılmasına izin verebileceklerini söyledi.

İlerleyen süreçte 1+3 yerine Mayıs ayına kadar olması konusunda anlaştık ama bir anlaşma imzalamadık, ortada bir imza yok.

Terim bizden ne para aldı, ne para konuşuldu.

Tüpçü: Terim hala Mayıs ayına kadar istiyor biz uzun süreli istiyor ve diretiyoruz.

Aysal TFF'yi ve Hocayı taraftarın önüne atmasın.

Neyse ki artık milli takım üzerinden hocayı vurmaya devam etmezsiniz. Aysal resmen hocaya yol vermiş. Sizin tabirinizle hoca satmamış yani.

Ne dedik dün? :) Demirören'in yeni hedefi taraftara yönetim istifa diye bağırtmak. Haydi bakalım siz de düşün tuzağa.

ulan tüpcü bu aciklamayi hocayi göndermeden önce yapsaydinya tabi isine öyle geliyor bazi kör arkadaslarimizda gitsin artik rize macinda protesto yapsin yazikk.

ulan tüpcü bu aciklamayi hocayi göndermeden önce yapsaydinya tabi isine öyle geliyor bazi kör arkadaslarimizda gitsin artik rize macinda protesto yapsin yazikk.
tüpcünün gelmişini geçmişini ancak dikkat ederseniz adam sahip çıkıyor şuan en baştan bizim yönetim fatih hocaya sahip çıksaydı olaylar buraya gelmezdi.

tüpcünün gelmişini geçmişini ancak dikkat ederseniz adam sahip çıkıyor şuan en baştan bizim yönetim fatih hocaya sahip çıksaydı olaylar buraya gelmezdi.

Neden sahip çıktığı ortada değil mi yahu :D Taraftar yönetim istifa diye bağırsın yönetim de devrilsin Galatasaray yine küme düşmeye oynasın. Hahah

İnanamıyorum ya tüpçü denilen herif hocayı savunuyor. Hey gidi hey yazık ya

Neden sahip çıktığı ortada değil mi yahu :D Taraftar yönetim istifa diye bağırsın yönetim de devrilsin Galatasaray yine küme düşmeye oynasın. Hahah
yalnız yönetim bu açıklamaları yalanmazsa curcuna o zaman kopar. demirören:ilk önce ünal aysalı aradık 1+3 sözleşme yapalım dedik oda kabul etti isterseniz ocakta bırakırız dedi'' bunu yalanlamaları gerek hemen

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt