Berkcan Yildirim
10 Numara!
- 28 Kasım 2008
- 11.790
- 0
- 1.361
Hoca yine sacmaladi, telefonla isi yokmus, o yüzden bakmiyormus... kusura bakma bakmak zorundasin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aynen, kapalı kapılar ardında iş çevirmek bize hiç yakışmıyor. Ancak Terim'in sözleşmeyi neden kabul etmediği zerre önemli değil. Çünkü Galatasaray benim için bir seçim değil, zorunluluktur diyen birinin böyle kapris yapması imkansız. Benim için bu olaın baş sorumlusu Terim'dir. Ancak dediğim gibi arka planda Aysal ve ekibi planlamış olabilir bunu, Terim'in miyadının dolduğunu düşünerek.
Hoca yine sacmaladi, telefonla isi yokmus, o yüzden bakmiyormus... kusura bakma bakmak zorundasin
kendi mi dedi bunu
evet, dördüncü dönem filan sormuslar. ve Terim bunlari söyledi :
Terim ile Aysal arasında gemileri yakan krizlerin başında, tecrübeli hocanın başkanın telefonlarına çıkmaması gösteriliyordu. Bu konuda yakın çevresiyle görüşlerini paylaşan İmparator’un, “Sözleşmemiz bir sene, bir sene gidiyordu. Şimdi birden iki senelik sözleşme çıktı. Ne değişti, ne oldu da iki sene oldu? Telefonlara bakmıyormuşum! Ben telefon kullanmıyorum kardeşim, ben işimi yapıyorum, çalışıyorum” dediği öğrenildi. Terim’in, Milli Takım ve G.Saray’ın geçtiği yoğun süreçte kızları Buse ve Merve Terim’in telefonlarına dahi geri dönemediği bildirildi
Olay sözleşme olayı değil aslında. Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak, Adnan Öztürk gibi isimlerin yönetimden çıkarılması, Melo olayında hocaya çıkarılan zorluklar, Sneijder'e sıcak bakmamasına rağmen çilek sevdasına alınması gibi gelişmelerden zaten Aysal'ın niyeti belliydi. Sadece fırsatını bekliyordu. Hocayla çalışmak istemiyorsan sezon başı oturur konuşursun. Sen bu kulübün yaşayan en büyük efsanesini antreman sırasında oyuncularının başındayken, haber bile vermeden basın üzerinden kovuyorsan ve hoca gece ağlıyorsa başarılarınız da kurumsallığınız da yerin dibine girsin. Bir de çıkmış arsız arsız Galatasaray değerlerinden bahsedebiliyorlar. Metin Oktay hayatta olsa yüzlerine tükürürdü bunların. Gerçi ona da yarabbi şükür derlerdi. Başkan gitmeden bu karmaşa bitmez. İlk başarısız sonuçta bütün stad inleyecek, takım daha da fazla karışacak. Böyle bir çapsızlık nasıl yapılır, akıl alır gibi değil.
Kesinlikle katılıyorum, Aysal'ın tarzı bu, saman altından su yürütüyor. Ancak Aysal'ın yaptığı çıkarımın doğru olabileceğini de düşünüyorum. Şahsen ben Galatasaray Başkanı olsam, geçen seneki ManU ve Schalke maçlarında Galatasaray'ı utandıracak kadar kötü oynayan Melo'yu ısrarla aldıran bir teknik direktörle çalışmak istemem. Çünkü ilkokul çocuğunun bile görebileceği bir şeyi, futbolcuya olan sevgisi yüzünden göremez hale geliyor. (Birçok taraftarımız gibi, ancak taraftar duygusal olabilir, hocamız olamaz)
Ha aldın, o zaman sorumluluk sendedir. Melo'nun Real Madrid maçındaki rezalet ötesi oyunu, Beşiktaş maçındaki gereksiz ötesi kırmızı kartı, başkanı ve Melo'yu istemeyenleri %1000 haklı çıkarmıştır.
Ama dediğim gibi Aysal'ın yaptığının çakallık olduğu Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak sonrası Terim'i de göndermesiyle kesinleşti. Aysal Terim'i kullandı, Terim'in zayıflıklarından yararlanarak tereyağından kıl çeker gibi de gönderdi, işine yaramadığını düşündüğü için. Bence vefasızlık, ancak Galatasaray'ın çıkarları açısından uzun vadede o kadar da kötü bir karar olduğunu düşünmüyorum.
Florya'daki hocaya mı ulaşılamıyormuş? MSN'den yazsaymış başkan.
Tereyağından kıl çeker gibi demişsin ama asıl sorun da bu. Fatih Terim gibi bir ismi tereyağından kıl çeker gibi gönderemezsin. Real maçında maç bitmeden tribünleri terkedip oyuncuları ıslıklayan taraftar ilk başarısız sonuçta Aysal'a neler neler yapar onu hesap eden yok. Bizi çok daha zor günler bekliyor.
6 yedi diye takımımı protesto etmem ama 2 senedir 2 şampiyonluk bir de cl çeyrek final görmüş hocayı bu şekilde kovan, klübü kendi şirketi gibi yönetmeye çalışan başkanı protesto ederim. galatasaray aysalın çiftliği değil.
Kesinlikle katılıyorum, Aysal'ın tarzı bu, saman altından su yürütüyor. Ancak Aysal'ın yaptığı çıkarımın doğru olabileceğini de düşünüyorum. Şahsen ben Galatasaray Başkanı olsam, geçen seneki ManU ve Schalke maçlarında Galatasaray'ı utandıracak kadar kötü oynayan Melo'yu ısrarla aldıran bir teknik direktörle çalışmak istemem. Çünkü ilkokul çocuğunun bile görebileceği bir şeyi, futbolcuya olan sevgisi yüzünden göremez hale geliyor. (Birçok taraftarımız gibi, ancak taraftar duygusal olabilir, hocamız olamaz)
Ha aldın, o zaman sorumluluk sendedir. Melo'nun Real Madrid maçındaki rezalet ötesi oyunu, Beşiktaş maçındaki gereksiz ötesi kırmızı kartı, başkanı ve Melo'yu istemeyenleri %1000 haklı çıkarmıştır.
Ama dediğim gibi Aysal'ın yaptığının çakallık olduğu Ali Dürüst, Abdürrahim Albayrak sonrası Terim'i de göndermesiyle kesinleşti. Aysal Terim'i kullandı, Terim'in zayıflıklarından yararlanarak tereyağından kıl çeker gibi de gönderdi, işine yaramadığını düşündüğü için. Bence vefasızlık, ancak Galatasaray'ın çıkarları açısından uzun vadede o kadar da kötü bir karar olduğunu düşünmüyorum.
Terbiyeni bozma sen benim babam değil olsan olsan evlatlığım olursun. Ancak senin gibi seviyesizler tartışamayıp hakaret eder. Babanın adını biliyor musun sen?
Bu adam size ne yapti,nedir bu nefret
Yollarimizi ayirdik bitti yani uzatmaya gerek yok onumuze bakalim.
Fatih Terim Bizim icin efsanedir,oyle de kalacak.