Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimsporlular cumartesi günü maçta protesto yaparsa takıma zarar verirler. rakiplerimizin isteğini yapmış olurlar.. siz orda protesto ederken onlarda 'ne güzel Galatasaray iyice karışıyor' diyerek gülerler. artık anlayın bazı gerçekleri.. evet fatih hocanın gitmesine bende üzüldüm ama bunu uzatmak yönetimi istifaya çagırmak takıma zarar verir bunu anlamak çokmu zor?.. sizi bilmem ama biz Galatasaraylıyız biz kişilere aşık değil biz sadece Galatasaray armasına aşığız. takımımıza zarar vericek hiçbir eylemin içinde olmadık olmayız..

Yillarini vermis Hocamiza böyle davranan herif, Cumartesi günü hak ettigi sekilde protesto edilecektir.

iyi gün taraftari gecen iki seneyi ne cabuk unutmus. Haksizligin oldugu yerde basari beni ilgilendirmez.

Rize kazansin da görün.

Insallah Rize ve Juventus bizi yenerler. :nargile::nargile::nargile::nargile::nargile:

.

Valla hocam gidişini hazırladığın için sana kızgınım, lakin biz ne koysak senin yerini dolduramayacağız, bunu anladım.

Anlasmis milli takim icin, sonra 1 ay ortaligi birbirine katti.

Aciklama yap dediler, yok kimse benle oynamaya kalkmasin, kovulmadikca gitmem, biri istiyor diye imzalayacak degilim.

Tek bir cumleyle hepsini bitirebilirdi: 4 mac icin kabul ettim, sonra Galatasaray'imda devam edecegim.

1 ay boyunca bir kere soyledi mi boyle birsey?

Soyleyemezdi cunku anlasmisti.

Bu arada 3 beraberlik, bir de Madrid hezimeti.

Bir de milli takim hocasi olarak maca gelecekmis.

Yonetime protesto olacagi belli, neden geliyor?

Yine o bir turlu doymayan egosunu tatmin icin mi?

bu nasıl GS sitesi dehşete düştüm Fatih Terimi komısyonculuk la başarısızlıkla ve yalancılıkla suçlayanlar var..GS taraftarı şu an 30 mılyonsa bunda Fatih terimin çok buyuk rolu var.bu unutuluyor.

bu nasıl GS sitesi dehşete düştüm Fatih Terimi komısyonculuk la başarısızlıkla ve yalancılıkla suçlayanlar var..GS taraftarı şu an 30 mılyonsa bunda Fatih terimin çok buyuk rolu var.bu unutuluyor.

Bu yuzden bu kadar kizginim iste ben.

Cok seviyordum ama resmen hayal kirikligi yasiyorum.

Anlasmis milli takimla bu cok belli, ondan sonra 1 ay ortalik birbirine girdi, istese tek bir cumleyle hepsini bitirirdi.

Ama camianin da bolunmesi pahasina yapmadi, daha once de oldugu gibi arkasinda kaos birakti.

Daha en başından, Milli Takım olayı filan ortada yokkende bu sezonun kaybedilmişliğini öngörmüştüm... Hiçbir plan-programa dayanmayan-spontane kadro yapılanmasından ve kadro içi yanlış tercihlerden dolayı, 2012 Ocaktan beri oynanan futbol istikrarlı bir şekilde her maç daha da kötüye gitmekte idi ve tamda takım yıkılma noktasına gelmişken Drogba faktörünün devreye girmesi ve paralelinde sağolsunlar en büyük rakibin Alex konusundaki saçmalamasının da etkisiyle sezon finali mutlu bitebildi, çok şükür...Ancak durumu tespit edip gereğini yapmak yerine, tam bir şark zihniyetiyle zafer sarhoşluğuna kapılındı, maalesef...

İddia ettiğim bu plansızlıkta en başta Hocayı sorumlu tuttum elbette...''İstediği adamlar yerine başkaları alındı'' şeklindeki savunmayı kesinlikle kabul etmem; bahsettiğimiz kişi buluttan nem kapan, olmadık pireler için çok yorganlar yakmış Fatih Terim ise, asıl o noktada tavır koymamakla ihanet etmiş olur...

Yani bu sezon şampiyon olamamak daha büyük ihtimaldir; ancak bunun sebebi Fatih Terim'in gönderilmiş olması değil, Hocanın bizatihi kendisi olacaktır...

Neden Demirörenin söylediği çoğu lafa yalan derken bu lafını kaale alıyorsunuz peki.. Böyle mi tarafsız olunuyor..

Her seyi gectim demiörenin basinda bulundugu Tff´nin teklifini kabul etmesini miden kabul ediyormu`?O PISLIGIN basinda oldugu kurumdan ne gibi beklentisi var terimin,yoksa o zati muhterem terime daha uygun bir yapida mi?Yazik 40 senesini serefli namuslu geciren terim ,bu rezil evrak sahtekari sikeci Tüpcünün altinda calismayi kabul etmiyecekti.Beni bitirmeye calisiyorlar itibarsizlastirmaya calisiyorlar sözleri bosa mi söyledi hoca?Neyse uzatmak istemiyorum ,keske o serefsiz tüpcünün altinda calismasaydi.

Bu yuzden bu kadar kizginim iste ben.

Cok seviyordum ama resmen hayal kirikligi yasiyorum.

Anlasmis milli takimla bu cok belli, ondan sonra 1 ay ortalik birbirine girdi, istese tek bir cumleyle hepsini bitirirdi.

Ama camianin da bolunmesi pahasina yapmadi, daha once de oldugu gibi arkasinda kaos birakti.

Fatih terim beni GS kovmadıkça ben gitmem dedi.bizim hoca krodur burnu havadadır ama yalan söylemez.sözü senettir.başkan biraz basiretli olsaydı keşke de baş düşmanına hocasını kaptırmasaydı.bu yabancı kuralını değiştirmeyen değişecektir dedi bırak tff degiştirmeyi birde hocasını kaptırdı.

Her seyi gectim demiörenin basinda bulundugu Tff´nin teklifini kabul etmesini miden kabul ediyormu`?O PISLIGIN basinda oldugu kurumdan ne gibi beklentisi var terimin,yoksa o zati muhterem terime daha uygun bir yapida mi?Yazik 40 senesini serefli namuslu geciren terim ,bu rezil evrak sahtekari sikeci Tüpcünün altinda calismayi kabul etmiyecekti.Beni bitirmeye calisiyorlar itibarsizlastirmaya calisiyorlar sözleri bosa mi söyledi hoca?Neyse uzatmak istemiyorum ,keske o serefsiz tüpcünün altinda calismasaydi.

Bende lafı hiç uzatmadan şunu söyleyeyim.. O Demirören denen adamın seçilmesi için destekleyen kişi de şu an Kulübümüzün Başkanı olan Ünal Beydir..

Bende lafı hiç uzatmadan şunu söyleyeyim.. O Demirören denen adamın seçilmesi için destekleyen kişi de şu an Kulübümüzün Başkanı olan Ünal Beydir..

Yalan.Secime Katilip oy kullanmadan ciktilar.Böyle yalan yanlis konusucaksan ,tartismaya gerek kalmaz.100% emin olmadigin seyi yazma lütfen.Bursada hic katilmamisti.

Yalan.Secime Katilip oy kullanmadan ciktilar.Böyle yalan yanlis konusucaksan ,tartismaya gerek kalmaz.100% emin olmadigin seyi yazma lütfen.Bursada hic katilmamisti.

Bence de tartışmaya gerek yok.. Siz size gösterilenlere ve anlatılanlara inanmaya devam edin bende bildiklerime inanmaya devam edeyim.. İyi forumlar..

Fatih terim beni GS kovmadıkça ben gitmem dedi.bizim hoca krodur burnu havadadır ama yalan söylemez.sözü senettir.başkan biraz basiretli olsaydı keşke de baş düşmanına hocasını kaptırmasaydı.bu yabancı kuralını değiştirmeyen değişecektir dedi bırak tff degiştirmeyi birde hocasını kaptırdı.

Senin Hocan onlarla gorusecek, anlasacak, imza toreni yapacak, dumen suyuna gidecek, sonra bunun adi Baskan kaptirdi olacak.

Sana yapsa sen de kovardin emin ol.

Bu forumda bir zamanlar Adnan Polat borazanları kol gezerdi.. Şimdi Adnan Polat'a küfredilirken Ünal Aysal putlaştırılıyor..

Kralın çanağını yalayanlardan farklı bir tepki görmek zaten şaşırtıcı olurdu.. bu benim son mesajım ve umarım ki kimsenin paralı borazanı olmayan tüm arkadaşlar gerçekleri fark eder ve çanak yalayıcıları birbirleri ile baş başa bırakırlar. Hepinize iyi yalamalar!

o yüzden istifa etmek istiyorum bu insanların çoğu art niyetli bi anda türediler son bi kaç haftadır diğer gs taraftar forumlarına bakın farkı anlayacaksınız yazık o hbeğenmediniz arkasına teneke takıp zil çalarak gönderdiğiniz hocayla sevindi başarılı oldu bu t.akım. GİTMESİ AYRI AMA BU GÖNDERİLİŞ ŞEKLİ ÇOK ADİCE BU MU GALATASARAY

Birde ultraslancı değilim AMA daha önce yaptığı açıklamalar hemen yayınlanırdı ve kalırdı

2 senedir önce normal lig şampiyonluğu için,daha sonra türlü türlü oynanan kirli oyunlar sonucu playoff zırvalığında en büyük rakibimizin sahasında kupayı kaldırttığın için-en büyük rakibimize en büyük rezilliklerden birini yaşattığın için,2 sezondur yine en büyük rakibimizi yenerek süper kupayı aldığın için ve Avrupa'da geçen yılki yaşattığın unutulmaz heyecan&başarı için bir Galatasaray aşığı olarak çok çok teşekkürler be Fatih Hocam -Kendim için söylersem 2 senedir futbol seyiricisi olarak ben başarıya doydum,yolun açık olsun Fatih Hocam.

Sebebini bilmiyorum ama hala içimde sanki geri dönecekmiş gibi bir umut var.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt