Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Terimsporlular cumartesi günü maçta protesto yaparsa takıma zarar verirler. rakiplerimizin isteğini yapmış olurlar.. siz orda protesto ederken onlarda 'ne güzel Galatasaray iyice karışıyor' diyerek gülerler. artık anlayın bazı gerçekleri.. evet fatih hocanın gitmesine bende üzüldüm ama bunu uzatmak yönetimi istifaya çagırmak takıma zarar verir bunu anlamak çokmu zor?.. sizi bilmem ama biz Galatasaraylıyız biz kişilere aşık değil biz sadece Galatasaray armasına aşığız. takımımıza zarar vericek hiçbir eylemin içinde olmadık

olmayız..

Kusura bakma ama çok saçma bir düşünce.Eğer rakiplerimizin ne düşündüğü, olaylara vereceği tepkiler bizi bu kadar ilgileniyorsa başta Terim'i göndermemeliydik.Sonuçta adamlar bayram ediyor.Her zaman aman ne derler ne düşünürler diye hareket edemezsin.Ben zaten yönetimin istifaya çağrılcağını düşünmüyorum.Bülent Tulun, Adnan Nas'a belki tepkiler olur.

Zaten bu karara tepki göstermemek GS değerleri ile örtüşmez, Terim'e vefa borcumuz.

Güle güle hocam. Doğruyu ya da yanlışı tartışmak sebepsiz, hepimizin için hayırlısı olur umarım. Yaşattıkların için teşekkürler

fatih hoca eğer sana yapılan bu haksızlığa karşı kulüpten tazminatını almazsan adam değilsin .eloğlu alacağına sen al imparator

tazminat en dogal hakkidir, almasi Galatasaray kulubunu yaralamaz. bunu dusunemeyecek kadar Galatasaray dinamiklerini anlamayan bir taraftarsin. ayrica Terim tazminat pesinde kosar durursa da "ben hic bir sozlesmemi okumadim, gonulden bagliyim" vs vs gibi cumlelerinin degeri de anlasilacaktir. tabi siz yine reddedeceksiniz

Bizim ve memleketin en başarılı hocasıdır. Bizim efsanemizdir. Hataları büyümüştü. bu şekilde mi olmalıydı sorusu tartışılabilir ama sonunda neticenin böyle olacağı belliydi.

İnşallah Milli Takımla çok başarılı olur ve bizi gururlandırır.

Ama muhtemelen yakın zamanda Federasyon Başkanı olacak.

FT TFF baskani olamaz hayal kurmayin bunu nasil kabul ettireceksin diger 17 kulube? Orayi sirketciler birakmaz FT'e.

ekonomide opportunity cost diye bir kavram vardir , Luce'nin yerine geldigi icin ve ikame ettigi adam bir futbol dehasi oldugu icin kazandirdigi basarilar hicbir zaman yeterli olmamistir gozumde

ilk donemi haric

ekonomide opportunity cost diye bir kavram vardir , Luce'nin yerine geldigi icin ve ikame ettigi adam bir futbol dehasi oldugu icin kazandirdigi basarilar hicbir zaman yeterli olmamistir gozumde

ilk donemi haric

renkdaş, son dönemini de mi yetersiz buluyorsun?yanlış hatırlamıyorsam kimseden birşey devralmamıştı.

ilk donemi haric

Şimdi gelen hoca baştan kaybetti ozaman Fatih hoca opportunity costu ne olucak,bu başarıları geçmesi mumkunmu?sanmıyorum...

kim ne derse desin hocanın gönderilme şekli ve zamanı çok yanlıştır.hocayla çalışmak istemeyebilirsin, buna saygı duyarım, ama bunu takıma ve hocanın itibarına zarar vermeden yapmak gerekir. sonuç olarak ister sevin ister sevmeyin fatih terim galatasaraya yıllarını vermiştir. bakın başarılardan bahsetmiyorum yıllarını vermiştir diyorum.en azından buna saygı duymak zorunda herkes. senenin başında başkan seninle çalışmak istemiyorum teşekkürler deseydi çok daha planlı ve profesyonelce olurdu bu ayrılık. başkan çok büyük bir risk aldı, inşallah hakkımızda hayırlısı budur.

Evet sevgili forum yazarları.Sizi temin ederim fatih terim sözünü ettiğiniz o bilmem kaç yıllık ter akıtma süresince yöneticiler ona epey bir maaş akıtmışlardır.Galiba fatih hoca'nın amme hizmeti verdiğini sananlar olmuş.Bunu da ben söyleyeyim dedim.

Çok önemli bir sır imiş. Her şey açığa çıkmış. Ben para almadığını düşünüyordum. Tebrikler..

Üyelerin konu açması gerçekten yasaklanmalı önüne gelen böyle saçma sapan konu açmamalı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt