Sedat Görür
Aslan Üye
- 7 Şubat 2013
- 9.603
- 1.566
- 1.168
Allah'tan 7 ayda sadece 30 mesajın var . Forum iyice çocuk parkına döndü yani sürekli inci sözlük tarzı konular açılıyor .
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evet sevgili forum yazarları.Sizi temin ederim fatih terim sözünü ettiğiniz o bilmem kaç yıllık ter akıtma süresince yöneticiler ona epey bir maaş akıtmışlardır.Galiba fatih hoca'nın amme hizmeti verdiğini sananlar olmuş.Bunu da ben söyleyeyim dedim.
Şu aptal mesajı bir de başlık olarak açmışsın ya. Ne ilginç adamlarsınız.
mesajın neresi aptal forumda yeni sayılırım ama dediğim doğru.
Yok bence birleştirilmemeli bir çok kişi amme hizmeti sandığı için ter mer diyor.Bu çok önemliydi.Akıtılan ter görmek isteyenler 1000 lira maaşla kepçe kullanan adamlara falan bakıp hüzünlensin milyon dolarlık adamlara değil.hala vefadan dem vuranları gördükçe şaşırıyorum.
mesajın neresi aptal forumda yeni sayılırım ama dediğim doğru.
bende diyordum bu imparator niye hep farklı takımı giyiyor
demek ki zenginmiş baya
-Tapatalk-
Fatih Terim TFF den de kovulur siz hiç merak etmeyin...
Bu zamana kadar her gittiği camiada başkanlarla sorun yaşamış bir insan bir sövmediği kaldıgı Demirörenle mi iyi anlaşacak ?
Milli takımın tek adamı olmak isteyecekdir. Orayıda ona pek yedireceklerini sanmıyorum.
Ben DK ya gidemezsek eğer bile bir süpriz yapıp demirörenin F.T i gönderebileceğini düşünüyorum bu adam her an herşeyi yapabilir çünkü bakalım...
Ama şurası bir gerçek ki Milli takımlardaki görevini bıraktığında Fatih terim uzuuuun bir süre takım falan çalışdıramaz.. Türkiyede GS dan başka Fenerin BJK nin teklifi olurda kabul ederse ayrı tabi..
Avrupada hiç bir takım F.T le çalışmaz bu saatten sonra.
Ben daha kolay kolay bir yöneticinin de F.Terimle çalışacağını sanmıyorum GS da . Gördüler çünkü egoyu. Zor bir adam...
Bir 2-3 sene sonra Fatih terimi bol bol bodrumda tatil yaparken görürüz...
Çok yanlış yaptın hoca. Ben daha büyük GS lıyım Ünal Aysal Bülent tulun kimdir diyeceğine uzlaşmacı olsaydın.
Bu kadar Egonu tavanlara vurdurmasaydın. Bu kulüp seninle 10 larca yıl daha çalısırdı.