Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
[media]https://www.youtube.com/watch?v=C1Q_-20lfCo[/media]

24:30'dan itibaren dönemin yöneticileri İrfan Kurtoğlu ve Ergun Gürsoy'un ağzından Hagi'nin transfer sürecini dinleyebilirsin, dinlemelisin. Tamamen yalan yanlış bir şey yazdığını izleyince göreceksin. Gerisini okumadım yazının başındaki failden dolayı ama insanları yanlış bilgilendirmene izin veremem.

Faruk Süren maddi konularda anlaşmazlık çıkınca vazgeçme aşamasına geliyor Hagi transferinden. Fatih Terim "bana bir yıl para vermeyin" diyerek ne kadar çok istediğini belli ediyor. Videoyu izlemeye üşenenler olursa diye anlatıyorum. Zaten transferinde bu kadar ısrarlı olunca İrfan kurtoğlu soruyor "sen bu adamı bu kadar çok istiyorsun avrupada ilk 10'a girer mi?" sorusuna da "Dünyada ilk üçe girer" cevabını veriyor.

Yani yaşlıydı istemedi, Faruk Süren aldı gibi laflar şehir efsanesi ya da Fatih altaylı gibi adamların kendini tatmin etme çabalarından başka bir şey değildir. Zaten Ergun Gürsoy benim için yeterli bir kaynak.

Hıncal da tam terisini söylüyor şimdi ne olacak hocam ?

Hangisine inanalım.

faruk Süren niye bu haberleri yalanlamıyor ?

ya ne ugrasiyorsun halen yahu burda ?! ... insanlar her yerde vardir. onlara A dersin B anlarlar her zaman.

yada bebeken yataklarindan düsmüsler bir yerde error veriyorlar. insanlarda hele hele bizim insanimizda bir sorun varki hasta oluyorum vallahi bu durumlarina ve bir süre sonra sadece gülüyorum. yakin arkadaslarima hata anlatiyorum birlikde gülüyoruz arada sirada :DD bir hatali düsüncenin arkasindan gidiyorlar birisi gelip yok kardesim eksik veya yanlis biliyorsun diye ona dogrulari anlatmaya calisiyor ama o karsindaki kisi bu noktada anliyor aslinda konuyu ama o kücük beyinindeki neanthaler beyin hücreleri canlaniyor diyelim ve yanlisimdan dönmem ölürüm mantigini savunarak yine error yapior.

ugrasmaaa :)

zaman kaybidir !!! NET !!!

haklısın fatih kardeşim ama galatasarayı sevmemizde büyük katkısı olan imparatoruda her türlü şartta yağmurda çamurda korumamız gerektiğinide unutmamalıyız.

bugün efanesini unutan yarın çok şeyide unutur güzel kardeşim ister bu forumda ister başka yerde farketmez.

ayrıca sanada saygılar kardeşim şu forumdaki bir kaç adamdan birisin.kendine iyi bak

Hıncal da tam terisini söylüyor şimdi ne olacak hocam ?

Hangisine inanalım.

faruk Süren niye bu haberleri yalanlamıyor ?

Yalan olmadığı için olabilir. Ben yönetim kurulunda olan iki adamı örnek veriyorum sana. Ki Ergun Gürsoy dediğin adam kulüpte acayip işler yapmış birisidir(adam kaçırmalar vs) hagi transferinde de aslan payını kendisine veririm şahsen. Kulüpte de çok etkili bir adamdır. Başkandan habersiz göndermiş Hagi'yi aldırmaya. Sen seç istersen Hıncal'ın iç güdüsüne inanabilirsin.

Fatih Terim Her zaman şanslıydı dedim.

Fatih Terim sayesinde 6-0 ıda gördüm fenerden unutulmayacak.5-0 chealseyide gördüm.1-6 Real madrid ide.

Hiç yönetime pay verme zaten.

Bütün iyi transferler fatih Hocanın eseri.. Bütün kötü Transferler ise yönetimin.

Neyse Siz Fatih Terim tellallıgı yapmaya devam edin.

İşte anlamadığınız nokta da burada, Terim i eleştirin kabul ama başarılarının hakkını vermek gerek bundan bahsediyoruz.

Terim olmaz olmazda vs de diyen yok. Tabiki başarıda herkesin payı var ama takımın başındaki adam bu payda en büyük olanıdır.

Terim'i güzelce eleştirenlere zaten lafımız olamaz. Ben de yaptığı transferlerde bazen oyuncu hakkında çok eleştirdim.

Olay bu değil adamın hakkını sanki hiçbişi yapmamış tesadüfen iyi kadro gelmişte armut ağzına düşmüş tarzı cevap yazmışsın!

Bir yer de başarı tesadüfen oluşmaz. Emeği ve geçmişi vardır.

Bir an da bişiler olacak olsa Mancini, dün Akhisar a 3-5 tane attırmalıydı. Ama futbol zamanla olur anında olmaz Bunu kavra önce !

2. olarak; Terim in sana yaşattığı, 3 yenilgi büyük yer etmiş sende peki sen 3 yaşanmış yenilgileri mi tercih ederdin yoksa;

Fb 6 atmak mı ? ---- Kadıköy de Şampiyonluk Turu atmak mı?

Real den 6 atmak mı ? ---- ŞL de Çeyrek Finale çıkmak mı?

Chelsea ye 5 atmak mı? ---- UEFA kupasını almak mı?

Fb yi yenmek mi ? --------- 4 sene üst üste Şampiyon olmak mı?

Tercihlerini yaz bilelim..!

Başarı önce futbolcuların, sonra Hocanın en son da Yönetimindir!!

Terim i eleştirdiğim noktalar var, Sercan, Yiğit vs adamları aldırdı ama Bruma yı da Hagi yi de aldıran isteyen o ;) Her zaman oyuncu tutmuyor.

Sizler Futbolu çok basit sanıyorsunuz kadroyu kur hemencik kazan 3-5 at güçlüyüz nasıl olsa yok öyle işte gördünüz!! Akhisar da.

haklısın fatih kardeşim ama galatasarayı sevmemizde büyük katkısı olan imparatoruda her türlü şartta yağmurda çamurda korumamız gerektiğinide unutmamalıyız.

bugün efanesini unutan yarın çok şeyide unutur güzel kardeşim ister bu forumda ister başka yerde farketmez.

ayrıca sanada saygılar kardeşim şu forumdaki bir kaç adamdan birisin.kendine iyi bak

vallah haklisin koruma anlaminda tabiki ama o konuda benim icim rahat :) roman yazdim günlerce. anlayan anladi anlamayan anlamadi yada anlamak istemeyen anlamak istemedi..ne bileyim artik.

neyse yorma kendini. ben Ihali adalete güvenen ve inanan birisiyim acikcais ki bunun belki en yakin ve en büyük örneklerini fener ve bjk da gördük $ike sürecinde.

bizi yilarca bu lekeyle bulastirmak istiyorlardi ama sonunda ne oldu hepimiz biliyoruz :nargile:

İşte anlamadığınız nokta da burada, Terim i eleştirin kabul ama başarılarının hakkını vermek gerek bundan bahsediyoruz.

Terim olmaz olmazda vs de diyen yok. Tabiki başarıda herkesin payı var ama takımın başındaki adam bu payda en büyük olanıdır.

Terim'i güzelce eleştirenlere zaten lafımız olamaz. Ben de yaptığı transferlerde bazen oyuncu hakkında çok eleştirdim.

Olay bu değil adamın hakkını sanki hiçbişi yapmamış tesadüfen iyi kadro gelmişte armut ağzına düşmüş tarzı cevap yazmışsın!

Bir yer de başarı tesadüfen oluşmaz. Emeği ve geçmişi vardır.

Bir an da bişiler olacak olsa Mancini, dün Akhisar a 3-5 tane attırmalıydı. Ama futbol zamanla olur anında olmaz Bunu kavra önce !

2. olarak; Terim in sana yaşattığı, 3 yenilgi büyük yer etmiş sende peki sen 3 yaşanmış yenilgileri mi tercih ederdin yoksa;

Fb 6 atmak mı ? ---- Kadıköy de Şampiyonluk Turu atmak mı?

Real den 6 atmak mı ? ---- ŞL de Çeyrek Finale çıkmak mı?

Chelsea ye 5 atmak mı? ---- UEFA kupasını almak mı?

Fb yi yenmek mi ? --------- 4 sene üst üste Şampiyon olmak mı?

Tercihlerini yaz bilelim..!

Başarı önce futbolcuların, sonra Hocanın en son da Yönetimindir!!

Terim i eleştirdiğim noktalar var, Sercan, Yiğit vs adamları aldırdı ama Bruma yı da Hagi yi de aldıran isteyen o ;) Her zaman oyuncu tutmuyor.

Sizler Futbolu çok basit sanıyorsunuz kadroyu kur hemencik kazan 3-5 at güçlüyüz nasıl olsa yok öyle işte gördünüz!! Akhisar da.

Hocam seninle anlaşamadıgımız nokta burası.

Bende Yönetim>Hoca>Futbolcular diye düşünüyorum....

Sağlam bir yönetim planını yapar. Hocasını bulur Futbolcusunu alır.

Eğer yönetim berbatsa futbolcularında hocanda ne kadar iyi olursa olsun başarılı olamazsın.

Bakınız Fenerbahçe. Bakınız Beşiktaş...

Beşiktaş bu sene niye kıpırdan dı ? Geçen seneden beri istikrar sağladı yönetim doğru işler yaptıda ondan..

Benim görüşüm bu yönde....

Gelelim Fatih Terim Mevzusuna.

Ben Fatih Terime hiç etkisi yok sıfır demedim.Şanslı bir hoca olduguna inanıyorum o ayrı.

Ben bütün başarıların Fatih Terime çıkarılmasına karşıyım.

o payda Haginin Faruk Sürenin Fatih Terim kadar hatta daha fazla değeri vardır benim için...

Ama burda Bütün basarıları Fatih terime çıkarıp başarısızlıkları yönetime futbolculara bağlayanları gördükçe sinirleniyorum...

Kadıköyde şampiyonluk turu atmak kadar 6 tane yememekde önemlidir benim için.

UEFA elbette çok önemli ama biz 4.sınıf bir takım değiliz o 5 leri 6 ları yememekde çok çok önemli.

Galatasarayın su anda özellikle Anadoluda bu kadar çok taraftarı olmasının sebebi 1.Fatih Terim 2.Metin Oktaydır.Güneydoğu Anadolu Bölgesinde yaşayan biri olan dedemin takım tutmamasına rağmen UEFA öncesi 96-2000 donemi ile birlikte babamın GSLİ olması sonucu bende o donemlerde 12 yaslarında GS sevgisiyle tanıstım.O dönemlerdeki Gs heyecanını yaşayanlar bilir ve o günlere özlem duymayan yoktur.Futbolun bu derece endüstrileşmeden önceki zamanlarında o amatör anlayışla gelen o başarıların verdiklerini kelimelerle anlatamam.Fatih Terim Galatasaraya kazandırdıklarını Yiğit,Yekta,Amrabat,Ceyhun vs transferleriyle asagılamaya calısan 17-18 yasındaki ergenler tarihe baksın önce.Terimden önce Galatasayın Fenerbahçenin kupa bazında ne kadar gerisinde olduğunu görürsünüz.4 yıl üst üste kazanılan şampiyonluklar sonrasında tarihimizde ilk defa Feneri kupa sayısında geçtik bunun üstüne bi de UEFA kupasını kazanarak inanılmaz bir başarıya imza attık.Kısaca Terim Türk futbol tarihini değiştirmiştir şanslıyızki bu efsane adam Gsnin içinde doğmuştur.Galatasaraya 6 şampiyonluk kazandıran ve sayısız kupa kazandıran bir adama Gsli birinin hakaret etmesini ergenliğine bağlıyorum.Her basarılı olduğu donemde basarı yönetimindir Terim egosunun esiri,kabadayı,maganda gibi sözlerle asagılamaya calısanlar onun Galatasaraya verdiklerinin milyonda birini GS ye vermiş midir?

Sözün özü bugün Türkiyedir Galatasaray diye tezahürat yapıyorsak bu adama borçluyuz.

GRANDE İMPARATOR!!!

Neyse artık böyle gönderilmeseydi iyiydi. Arkadan oyun yerine Mayıs da Fatih hoca 2 yıl için teşekkürler ama bizim planımız farklı diyip kesin gitsin.

Beni Terim ci yaptılar olay o değil sen anladın tek ;)

Mancini inşallah başarılı olur ama sezon ortası olmazdı bu işler oyunlara gereke yoktu. Terim güzelce onore eder gönderir. Mancini yi sezon başı getirir. Herşeyi berbat etmezlerdi. Yönetime kızdığımız nokta bu.

Neyse artık böyle gönderilmeseydi iyiydi. Arkadan oyun yerine Mayıs da Fatih hoca 2 yıl için teşekkürler ama bizim planımız farklı diyip kesin gitsin.

Beni Terim ci yaptılar olay o değil sen anladın tek ;)

Mancini inşallah başarılı olur ama sezon ortası olmazdı bu işler oyunlara gereke yoktu. Terim güzelce onore eder gönderir. Mancini yi sezon başı getirir. Herşeyi berbat etmezlerdi. Yönetime kızdığımız nokta bu.

o konuda hak veriyorum.Gönderilmesi gerekiyordu ama gönderiliş biçimi çok kötü idi yakışmadı GS camiasına.

aldığımız sonuçalrı gectimde futbolcuların bu kadar kuvetsiz olması neden..boşa mı çalıştılar 3 ay

o konuda hak veriyorum.Gönderilmesi gerekiyordu ama gönderiliş biçimi çok kötü idi yakışmadı GS camiasına.

Kendisini zorla göndertme diyelim. Sezon bitince istifa etmeliydi. Ama milli takim teklifi gelene kadar bekleyip sonra kendini kovdurtmak için elinden geleni yapti.

aldığımız sonuçalrı gectimde futbolcuların bu kadar kuvetsiz olması neden..boşa mı çalıştılar 3 ay

Nasıl eleştirirsin Terim'i ? Milyonlarca taraftar onun sayesinde Galatasaray'lı oldu.O yokken gs amatör kümedeydi.Daha önce hiç şampiyon olmamıştı.Onun sayesinde en büyük olduk.Onun sayesinde Uefa kupası aldık.Müthiş bir adam,milyonlarca liralık sözleşmeyi hiç okumadan imzalayan bir halk adamı,delikanlı.İmparator o imparator eleştiremezsin onu.O olmasaydı babanın kim olduğunu bilemezdin....

Neyse bu kadar geyik yeter.Bunu Terimcilere sorsan ''başkanın yanındakiler Ali dürüst'le A.Albayrakı yediler,Terim'in altını oydular ,o yüzden takımın kondüsyonu düşük '' diyecekler :D.

Terimin yöntemlerinin yetersiz oldugu bariz şekilde belli oluyor. Avrupa maçlarinda mental güçleriyle biyere kadar koşuyorlar, zaten sonrasi sakatliklar oluşuyor.

Nasıl eleştirirsin Terim'i ? Milyonlarca taraftar onun sayesinde Galatasaray'lı oldu.O yokken gs amatör kümedeydi.Daha önce hiç şampiyon olmamıştı.Onun sayesinde en büyük olduk.Onun sayesinde Uefa kupası aldık.Müthiş bir adam,milyonlarca liralık sözleşmeyi hiç okumadan imzalayan bir halk adamı,delikanlı.İmparator o imparator eleştiremezsin onu.O olmasaydı babanın kim olduğunu bilemezdin....

Neyse bu kadar geyik yeter.Bunu Terimcilere sorsan ''başkanın yanındakiler Ali dürüst'le A.Albayrakı yediler,Terim'in altını oydular ,o yüzden takımın kondüsyonu düşük '' diyecekler :D.

Bunu bi açmak lazim. Hadi kendisi okumuyor, Avukatlari menajerleri okumuyormu? Anlatmiyorlarmi içerigini Terime? Terim Türkiye'nin en fazla kazanan TD'si. ikinci siradaki Biliç ve Ersun Terimin yüzde 40% fiyatina çalişiyor. şimdi milli takimda Mancini'den bile fazla kazaniyor.

Lig TV nispet yapar gibi sadece Fatih Terim'in olduğu milli takım klibi veriyor devamlı. Ulaştı tabi şerefsizler amaçlarına şimdi keyif sürüyorlar.

enkaz mı?bıraktıgında takım 3 puan gerıde lıg lıderını derbı macında kendı sahasında yenmıs gıdıyordu..2 sene o kadar basarıdan sonra enkaz bırakılmaz...8. aldıgı takım enkazdı

8. adlı, 13. olarak devam ediyor ki terim olsaydı yine böyle olurdu, büyük ihtimalle sözleşme imzalamayacaktı bu sefer medya GS de neler oluyor niye imza yok, forum ergenleride madem terim imzalamıyor neden başkan kovmuyor muhabbetleri dönecekti. Bahane bitmez. Şuan bu takım bu haldeyse suçlusu terimdir ama tek suçlu ünal aysaldır terime güvenip takımı emanet ettiği için ! işte takım ortada !!!

8. adlı, 13. olarak devam ediyor ki terim olsaydı yine böyle olurdu, büyük ihtimalle sözleşme imzalamayacaktı bu sefer medya GS de neler oluyor niye imza yok, forum ergenleride madem terim imzalamıyor neden başkan kovmuyor muhabbetleri dönecekti. Bahane bitmez. Şuan bu takım bu haldeyse suçlusu terimdir ama tek suçlu ünal aysaldır terime güvenip takımı emanet ettiği için ! işte takım ortada !!!

Mizah anlayışın hiç iyi değil.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt