Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Keske retweet yapsalar :D RT kasarim azicik.

Valla kardesim kimseye dusmanlik besledigim yok, ama gidip Demiroren ile calisan hocanin, oradayken GS'i agzina almasini dogru bulmuyorum. Haa cikip divanda konusursa onada helal olsun medya onunde yapmadi derim en azindan.

reserved

Keske retweet yapsalar :D RT kasarim azicik.

Valla kardesim kimseye dusmanlik besledigim yok, ama gidip Demiroren ile calisan hocanin, oradayken GS'i agzina almasini dogru bulmuyorum. Haa cikip divanda konusursa onada helal olsun medya onunde yapmadi derim en azindan.

merak etme zaten orda yapacak. onu demeye getirdi demin zaten. ulu ortada degil dogru yerde Galatasaray orf ve adetlerine uygun cekilde aciklamarimi yapacagim dedi. divanda yapacak isde. basinida kapatilmasini isteyecekdir büyük ihtimalde.

ha bu arada twitterde yigiyorlar o mesajindan dolayi seni :) ben laf etmedim ama bak :DD

milli meselesini cok yanlis algilyiorsun maalesef ama bunu daha önce konustuk seninle galiba. neyse ya. birak hocaya salamaya destek cik Galatasarayimiza. ve biraz saygin varsa ciddiden birak hocayi.Spor tarihimizin en büyük basarilarinda imzasi var bu adamin.

Yahu burada yeter bilmem ne diye başlık açıp her fırsatta hocaya laf çakan insanların bu başlıktan uzaklaştırılmasını talep etsek.

Şurada her kavgada her tartışmada gelip burada laf söylüyor ortamı geriyor sonra gidip yeter diye başlık açıyor.

Tam biliyorum 18 yaşındasın ve ona göre davranıyorsun ama sanada YETER yahu. Seni çekmek zorundamıyız.

Bir yöneticiden bu konuda anlayış beklemek çokmu. Yani şu kavga ortamı bitsin istiyoruz ama anti Terimci tayfa bunu istemiyor.

Terimciler gelmiş yine buraya.Her fırsatta hocaya laf çakanları uzaklaştırmak gerekiyormuş.Haşa Terim'e,imparatora söz söylemek kimin haddine.

Ben gazeteci olsam, milli takim teknik direktoru olarak yabanci siniri hakkinda ne dusunuyorsunuz diye sorarim Hocaya.

Verecegi veya vermeyecegi cevapla 3 aylik polemik cikar valla :D

merak etme zaten orda yapacak. onu demeye getirdi demin zaten. ulu ortada degil dogru yerde Galatasaray orf ve adetlerine uygun cekilde aciklamarimi yapacagim dedi. divanda yapacak isde. basinida kapatilmasini isteyecekdir büyük ihtimalde.

ha bu arada twitterde yigiyorlar o mesajindan dolayi seni :) ben laf etmedim ama bak :DD

milli meselesini cok yanlis algilyiorsun maalesef ama bunu daha önce konustuk seninle galiba. neyse ya. birak hocaya salamaya destek cik Galatasarayimiza. ve biraz saygin varsa ciddiden birak hocayi.Spor tarihimizin en büyük basarilarinda imzasi var bu adamin.

Biraz tanidiysam ya aciklama falan yapmaz ya da aciklama yapsa da cok konusup aslinda hicbirsey soylemedigi, her yone cekilebilecek bir aciklama olacak, biz de 2 ay daha bu aciklamayi konusacagiz.

Terimciler gelmiş yine buraya.Her fırsatta hocaya laf çakanları uzaklaştırmak gerekiyormuş.Haşa Terim'e,imparatora söz söylemek kimin haddine.

Arkadaş beğenmiyorsan gidersin seninlemi uğraşacağız. Gelip burada tartışma yaratınca keyfin yerinemi geliyor. Yok tek derdin hocaya laf sokayımda rahatlayayımsa bilelim ona göre davranalım.

daha 4 gündür burdasın 2-3 haftadır yaşanan tartışmaları bilmiyorsun gelmişsin burda artistlik yapıyorsun. Birde hocaya laf sokmak normalmiş gibi yazmışsın.

40 yıllık GS lı eski kaptanımız efsane teknik direktörümüze hakaret eder gibi saldırmak pc başında klavyeden GS lılara hiç yakışmıyor ve kimsenin haddine değil.takım başarısdı Fatih hoca başarısızdı derseniz kimse polemige girmez ama karakterine ve adamlıgına laf atınca insan kızıyor.

Terimciyiz ve burada yazmaya devam edeceğiz varmı ötesi ? Daha 2 sene önce ligi 8. bitirdik üstüste 2 sene şampiyon olduk beğenmezsinz? İsteğiniz nedir anlamak mümkün değil !!! Şampiyonlar liginde başarımı çeyrek final oynatır beğenmezsiniz !! Anlatın anlatın bir gün burada çok arayacaksınız Fatih hocayı..

Terimciyiz ve burada yazmaya devam edeceğiz varmı ötesi ? Daha 2 sene önce ligi 8. bitirdik üstüste 2 sene şampiyon olduk beğenmezsinz? İsteğiniz nedir anlamak mümkün değil !!! Şampiyonlar liginde başarımı çeyrek final oynatır beğenmezsiniz !! Anlatın anlatın bir gün burada çok arayacaksınız Fatih hocayı..

Dikkat banlayabilirler. :congratulatory:

Fatih Terim'e sahip çıkıldığı için ceza veren forum yönetimine gelsin bu da benden

[media]https://www.youtube.com/watch?v=LhDtrvynpV4[/media]

hatası günahı vardır ama fatih terimin bizlere yaşattığı duygulara ve galatasaraya vermiş olduğu 40 yıllık emeğe karşı birazcık olsun saygı göstermekte boynumuzun borcudur bugün galatasarayı taparcasına seviyorsak bunda emeği çoktur.efsanemize sahip çıkmalıyız.

Suan basarisiz olmamizin en buyuk suclusu sayin grande Terim'dir . diger suclularda yardimcilari repci Davalayla Kebapci Şaş'tır . Ya kardesim tamam Fatih Terim milli takimi dusunmekten ilk 11 hep ayni kuruyo (dany,engin,burak vs vs.) birinizde cikip demiyo musunuz hocam Umut'u Buragin yerine deneyelim ya da Chedjou'yu Dany'nin yerine deneyelim diye .. Su an Galatasaray'in kadrosu ligin en iyi kadrosudur aksini soyleyebilen var mi ? Bunun da sebebi Unal Aysal'dir . Scott Piri'ye hic girmeyecegim bile ben bu kadar kondisyonsuz bir takim gormedim arkadas . Helal olsun Unal baskana bu sene basarisiz olacagimizi gordu ve teknik ekibi degistirdi

Suan basarisiz olmamizin en buyuk suclusu sayin grande Terim'dir . diger suclularda yardimcilari repci Davalayla Kebapci Şaş'tır . Ya kardesim tamam Fatih Terim milli takimi dusunmekten ilk 11 hep ayni kuruyo (dany,engin,burak vs vs.) birinizde cikip demiyo musunuz hocam Umut'u Buragin yerine deneyelim ya da Chedjou'yu Dany'nin yerine deneyelim diye .. Su an Galatasaray'in kadrosu ligin en iyi kadrosudur aksini soyleyebilen var mi ? Bunun da sebebi Unal Aysal'dir . Scott Piri'ye hic girmeyecegim bile ben bu kadar kondisyonsuz bir takim gormedim arkadas . Helal olsun Unal baskana bu sene basarisiz olacagimizi gordu ve teknik ekibi degistirdi

Valla şu an olmasını istediğim o kadar çok şey var ki.

1. AB Kuralı çıksa

2. Di Maria-Benzema-Kolarov gibi maliyeti yüksek isimleri alsak

3. Forumun istediği gibi Burak,Dany, Amrabat falan gönderilse

4. Sonrasını görsek

Kısaca madem farklı bir yola girildiği iddia ediliyor o zaman onun hakkı verilecek arkadaş. Fatih Terim'in tarzı işler değil bu tarz transferler pek. Yaptırmaz algısı var bu transferleri. Peki tamam doğrudur. Şimdi başımızda madem marka bir hoca ver de FORUMDA SÜREKLİ KADRO BERBATTI, KONDİSYON YETERSİZDİ, ŞÖYLEYDİ BÖYLEYDİ DİYENLER OLMASIN. Çünkü öyle olduğunda 1 şampiyonluk daha kazansak bile sonra gelen ilk başarısızlıkta bu kez Mancini ipe götürülecektir.

Benim fikriyatımca istediğin kadar maliyetli kadro kur, dünya çapında isimleri de getir belirli bir ruhu, geleneği kaybedersen başarı kolay değil, başarı da süreklilik ise daha da zor.

Burada defalarca eleştirilen Dany, Amrabat gibi isimlerden de kendince faydalanarak Fatih Terim şampiyon yapmıştır bu kulübü. Bu oyuncuları kazık olarak görenler o şampiyonluk sayesinde kazandığımız gelirleri ve herşeyden önemlisi bu sene CL vizemizin şampiyonluktan geçtiğini unutmasın istiyorum sadece. Çılgınlar gibi ŞU AN FATİH TERİM X'İ ALDIRTTI KULUBE KAZIK ATTI DİYENLER.

1. O beğenmediklerimizle şampiyon olduk, bu sene de olabilirdik

2. Madem bir karar alındı başkan bundan sonra sorumluluğu aldı tam alsın, Mancini ile koordineli çalışarak istediği adamları aldırsın. ( Olası başarısızlıkta burada bu sefer de başkan'ın suçu, Mancini'nin hatası değil ikisinin birden hatası, başarı da ise ikisinin de başarısı diyebilelim. Her ne kadar aynı hassasiyet şu an eski hocamız FATİH TERİM'E GÖSTERİLMESE DE)

3. Madem bir yola girildi Sneijder gibi Drogba gibi katkı verecek olsa da satış şansımız olmayan adamlara değil de 20-25 yaş arası dünya yıldızlarına veya o potansiyelde adamlara daha da büyük yatırımlar yapılsın. Transfere de bir düzen gelsin, yeri dolan mevkinin eskimiş ve para eden oyuncuları satılarak gelir de elde edilsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt