Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
cogu seyi dogu diyorsun da, Real Madrid Kaka yi bedavaya yollamak istemedi, Raul da bile gösteris bir bedel talip edindi. Kaka da bizden talip ettikleri rakam 8 Milyondu. Bu takam iken Kaka kendisi de ayni rakami maas olarak istedi.

Biz Amrabati kime satacaz 5 Milyona ? Burak gibi güzel rakamlar yazmisin adamlar 1 milyon mu ne yüzhden vazgectileri, herkes keriz degildir bu dünyada. Selcuk u kim alacak o rakama ? biz yerli olarak seviyoruz da bi Pirlo degil malesef.

Arda Turani 12 ye sat, 24 al, sana keriz derler... sorarlar adama neden ozaman acil macil gitti arda ? Arda da Fatih Terim gibi iyi yapiyor topu yönetime atmaya calisiyor, kendilerinde hic suc yok. Carlinhos 25 yasinda Avrupa görmemis adam 5 milyon ödicez, bide naz yapa yapa gelecekti... bunu sen kime yollican ?

BWPPM5jCQAAy5di.jpg

şunu görünce nedesem bilmiyorum. şu herifin yaninda olup el veren insana üzülmüyorum.

XHERDAN SHAKİRİ(BASEL): 1.5 Milyon Euro yüzünden vazgeçtik. 6 ay sonra Bayern'e aynı paraya gitti. 12 verip alsak şimdi değeri 25 Milyon Euro idi en az. -------------- Katiliyorum

Angelo Ogbanna (Torino)- 2012 yazında daha istedi, maliyeti çok dediler almadı, devre arası tekrar listede ilk sırada adını verdi bu sefer de maliyeti çok olur dediler 4. sıradan verdiği Chedjou'yu tercih ettiler. - Hoca hic bir zaman Ogbonna yi istemedi, hatta basinda adi dahi gecmedi. Bende cok yazdim Ogbonna Ogbonna diye bu forumda keske gelseydi Torino sempatizani oldugum icin Ogbonna'yi iyi taniyordum o zamanlarda :D

Alper Potuk (Eskişehir) - 1.5 Milyon Euro yüzünden vazgeçtiler. Hoca Melo+Alper istedi birini seç dediler. ---- Iyiki alinmamis, 2 milyon bile etmez.

Kaka ( R.Madrid)- Bedelsiz bıraktıracaktı Mourinho ile konuşmuştu. Sneijder tercih edildi . Aldırsa ender hatalarından biri olurdu. Gerçi Sneijder'de Kaka'nın bitikliğini aratmıyor şimdi bizde. --- O zaman alinsa yapilabilecek en buyuk yanlis olurdu.

Arda Turan ( A.Madrid)- Arda'yı ikna ettiğini söyledi zaten. 24 verip alabilirdik. O gücümüz vardı şimdi 40 vermemiz gerekecek almak istediğimizde. ---- Arda'ya 24 milyon vermek ne dir 12'ye sattigin adami 24'e mi alacaksin? Arda bizi kullandi sozlesmesini uzatmak icin. Cok gelmek istese, sozlesmesini uzatmazdi.

Carlinhos (Fluminense) - 2 yıldır istiyor. 5 Milyon Euro civarı bir bonservisi var bir şekilde olmadı. ------ Defansi 3, Hucumu 10 numara. Avrupa'ya bu yastan sonra ayak uydurabilecegini sanmiyorum. Cok daha iyisi alinabilir.

Galatasaray'ı çalıştırdığı 8 senede 6 lig şampiyonluğu 1 UEFA kupası 2 Super Kupa (Türkiye Kupası filan da vardır illaki arada) kazandırmış bir hocayı sportif yönden eleştirmenin büyük haksızlık olduğu kanaatindeyim.

Galatasaray'ın kurulduğu günden bugüne, 5 kişinin ismi yazılacaksa bir tahtaya, Fatih Terim o 5 kişiden biridir.

Ben son 2 senede oynattığı futbol, kadro tercihleri anlamınad dedim.

Yani her hoca eleştilebilir. Terim de haketmişti ama Galatasaraylıların Fatih Terim'den nefret etmesini anlamak mümkün değil. 1996 sonrası taraftar sayımız neredeys eikiye katlanmıştır. Bu bile yeter saygı duymak için.

Listesinde

Joshua Guilavogue (Toulouse)

Angelo Ogbonna (Torino) 1.tercih

Alper Potuk( Eskişehirspor)

N'koulou (Marsilya) -2.tercih

Ömer Toprak (B.Leverkusen) -3.tercih-yerli olması sebebiyle ve hatta Ntvspor'a da haber olmuştu Frei ile birlikte

Chedjou (Lille) - 4.tercih

vardı çok net hocanın. Yine tabancı sınırı nedeni ile Hakan Çalhanoğlu ismini de çok istemişti.

Sınır da varken büyük ihtimal Arda, Hakan gibi isimlerin yanı sıra bir sol bek, Melo, Umut, stoper ( ilk 2 tercihinden biri) şeklinde bir dönem istiyordu.

Dediklerime inanmıyorsanız hala hocaya yakın kaynaklar olan Türkfutbol.com ve bu dediklerimi daha Ocak'ta yazan AMKSPOR ile bugün Sarayda kriz-3 şeklinde yine haber yapan AmkSpor da bulabilirsiniz.

Fatih Hoca'nın olduğu heryerde umut vardır.Milli takımda umudumuz yoktu şaha kaldırdın be hocam..Fakat milli dava ugrunda yaptıgın fedekarlık için bile laf ederler !! Milli davayı sıradanlaştırırlar hatta milli takımın başında bizi gururlandırmana bile sevinmezler,sevinemezler.

transfere kapalı bir takımı çalıştırması güzel bir şey bence

2012 yazında burak'ı, 2013 kışında sneijder ve drogba'yı katarak yarattığı sistemin (2011-2012 sezonu) içine etme gibi bi durumu yok milli takımda

-Tapatalk-

Altı üstü kıytırık iki takımı yendikya. Başlanmış yine imparator düzmecelerine. Klüp bulamayan ve son dakika kazığı olarak aldırttığı Aydın Yılmaz'ı niye milli takıma almıyor acaba.

Sent from my iPhone 5 using Tapatalk

Helal olsun hocam...senin oldugun yerde her zaman umut vardir her zaman basari vardir

Milli takıma Fatih Hoca çok yakışıyor uzun yıllar birlikte nice başarılara hocam

Fatih Terim dusmanlari su mactan sonra bile hocaya salliyor sevmiyebilirsin o zaman bu basliga gelme git Unal Aysal basligina Buyuk Baskan yaz.

Estonya galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Fatih Terim'in bilekliği oldukça dikkat çekiciydi.

G.Saray’dan ayrılmasının ardından A Milli Takımın başına geçen Fatih Terim’in, Estonya galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportaj sırasında izleyenlerin dikkatini çeken bir nokta vardı.

Fatih Terim röportaj esnasında başını kaşımak için elini kaldırdığında kolundaki bilekliğin sarı – kırmızı renklere sahip olması izleyenlere Terim’in G.Saray’a olan bağlılığının bir ispatı olarak hayranları tarafından Twitter’da geniş yankı buldu.

İşte yayıncı kuruluş kameralarına yansıyan o görüntü;

terimbileklikicccc.jpg

Estonya galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa röportaj veren Fatih Terim'in bilekliği oldukça dikkat çekiciydi.

G.Saray’dan ayrılmasının ardından A Milli Takımın başına geçen Fatih Terim’in, Estonya galibiyetinin ardından yayıncı kuruluşa verdiği röportaj sırasında izleyenlerin dikkatini çeken bir nokta vardı.

Fatih Terim röportaj esnasında başını kaşımak için elini kaldırdığında kolundaki bilekliğin sarı – kırmızı renklere sahip olması izleyenlere Terim’in G.Saray’a olan bağlılığının bir ispatı olarak hayranları tarafından Twitter’da geniş yankı buldu.

İşte yayıncı kuruluş kameralarına yansıyan o görüntü;

terimbileklikicccc.jpg

Hoca işini biliyorsun gerçekten.

GS sevdasına mı taktın şimdi sen o bliekliği ?

O bilekliği takmasan kimse bilmeyecek miydi senin GS ı sevdiğini ?

Bir yerlere mesaj vericem uğruna çok güzel oynuosun inceden inceden

Masumca bir baş kaşımaydı dimi o ?

Fatih Terim düşmanlıgı yapmıyorum ama kimse bana bunun masumca bir hareket oldugunu söylemesin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt