Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ülkedeki bütün kazmaları bir araya toplayan taktik deha.

Anlamıyorum ya bütün kazmaları almış takıma nerede yetersiz var doldurmuş sanki parasını cebinden veriyormuş gibi kötü sonuçlarda hala imparator diye bağırıyorlar ya bunları takıma dolduran zaten bu adam insanlar nasıl görmüyor bunları bu kadar mı aciz insanlar topluluğu o bağıranlar.

bu elemanın eseri bunlar neyse ki tekmeyi bastı Ünal başkan yoksa artık iyice sıvayacaktı gitsin biraz milli takımı batırsın pabucumun imparataratoru..

Kazmayı kazma parasına da almadı, milyonlarca Euro saçtırdı bu kazmalara. Bırakın 8,5 milyon Euro vermeyi, Amrabat'a para verip aldık desen gülerler adama.

Kazmayı kazma parasına da almadı, milyonlarca Euro saçtırdı bu kazmalara. Bırakın 8,5 milyon Euro vermeyi, Amrabat'a para verip aldık desen gülerler adama.

Şaka gibi ama ciddiyim bu ft nin transfer planlaması senin avatarındaki " bekle , planım var " diyen kadar .

Anlamıyorum ya bütün kazmaları almış takıma nerede yetersiz var doldurmuş sanki parasını cebinden veriyormuş gibi kötü sonuçlarda hala imparator diye bağırıyorlar ya bunları takıma dolduran zaten bu adam insanlar nasıl görmüyor bunları bu kadar mı aciz insanlar topluluğu o bağıranlar.

sayın mod arkadaş "kazma" tabirini kullanmak bugün serbest mi. zira bunu yazdım diye önceden ceza almıştım. Yoksa kişilere göre mi değişmekte.

Ne guzel tupcu ve azizin tuzagina dustuk. Kendi kendimizi yedik bitirdik. Saldirip durun simdi Fatih Terime veya Unal Aysala.

En buyuk suclu kim oldugu asikar ama hic biri sucsuz degil.

Kadro madro diyip birbiriniz kandirmayin artik.

Diğer takımların aptallığı, bal.

tumblr_lg1rzvLNM61qdswaa.gif

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt