Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bahsettiğiniz 2 aydır üye olan kişi anladığım kişi ise katılıyorum bu arada. :D Baya şevk'ile yazıyor, kara günde belli olur tabii :)

Yav onunkisi eleştiri değil ki başka birşey :D Yani adama deseler ki, git şu forumda kaos yarat diye, ancak bu kadarını yapabilir, hangi konu altında bir tartışma varsa istisnasız hep o var :D Yani bana mı öyle denk geliyor bilemiyorum, ama şu ana kadar hep ofsaytta kaldı :)

:DD evet tartışma denince akla o gelir ama art niyet yok bana göre, adamla da çok uğraşıyorlar oda gaza geliyor biraz:Dmuhabbeti kapatalım bence milleti merakta bıraktık:)

kimmiş o yav serkan özel mesajla banada bildirde ona göre davranalım :D

i-want-you.gif

Arda birşey soracam cidden, art niyetli olduğunu düşünmüyorum ama forumun demirbaşları diye tabir edilen insanların niye sürekli terim olayını gündeme getirmeye çalıştıklarını çözemiyorum, bunu bana açıklarmısın, gerek varmı böyle birşeye

ben kendi acimdan soyluyorum.

Galatasarayin 2 yillik sozlesmesini reddedip, demirorenle 7 yillik sozlesme imzalamasi fiyasko bana gore. sen degil miydin federasyonla ilgili aciklama yapacak, onlara atip tutan ne degisti de simdi onla neredeyse kanka oldun?

isler azicik kotu gitti mi bahaneler artti baskanla atismalar sogukluklar girdi sonra milli takimi tercih etti kendi bilir.

Ben Mancini ile mutluyum iyi ki gitmis

ben kendi acimdan soyluyorum.

Galatasarayin 2 yillik sozlesmesini reddedip, demirorenle 7 yillik sozlesme imzalamasi fiyasko bana gore. sen degil miydin federasyonla ilgili aciklama yapacak, onlara atip tutan ne degisti de simdi onla neredeyse kanka oldun?

isler azicik kotu gitti mi bahaneler artti baskanla atismalar sogukluklar girdi sonra milli takimi tercih etti kendi bilir.

Ben Mancini ile mutluyum iyi ki gitmis

bende mutluyum manciniyle ama bunu sormamıştım sana,tartışma ortamı yaratmamak gerekir bence,bu konuyu juve maçından uplayanlar belli forumun önemli kişileri bu hoş değil, millet zaten birine hakaret etsem diye pusuda bekliyor neyse bu muhabbetler biter inşallah artık bakarız önümüze

lan yeter be yine mi FT . Kazandığımızda FTye giydiriyonuz yenildiğimizde Manciniye giydiriyonuz ayıptır be

Galatasarayın nereden baksan 60-70 milyon Euro parasını çöpe attıran büyük aslolan Galatasaray lafının sahibi büyük kahraman kiişi...

Canaydin donemi ve aysal donemi yabancı transferlerine bakarak bu adamin iyi komisyon aldigini düşünüyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt