Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Taktiksel anlamda Türkiye ligi için iyi TD ancak Avrupa standartlara göre yetersiz.

Ofansif taktikten hariç pek bildigi özellik yok. Defans kuramiyor.

6 gol yedigimiz maçlardan hariç iyi iş çikartti ve sonsuza kadar tesekkür ediyorum onu, kim ne derse desin.

Siz bize 2 senede 3 kupa getiren adam'a laf atiyorsaniz nankörden başka birşey degilsiniz.

Terimi savunan arkadaşlar tamam kabul edelim ünal aysal terime haksızlık yaptı ünal aysal haksizdir ama bu terimin tüpçü nün yanında olmasına ne diyorlar resmen galatasarayin düşmanınin tarafına geçti adam bu mudur galatasaraylılık

Olan oldu, o Milli takima gitti biz Manciniyle taktiksel anlamda üstün TD aldik.

Bence bu olaylar fazla konuşuluyor.

1929470_w1.jpg

Sneijder Out

Amrabat In

Idiaa ediyorum bu Adam Galatasaray'da kalsaydi Sneijder Sezon Sonunda giderdi.

Iyiki gittin.

amrabat'ın forma numarası 71 olsun :D

Taktiksel anlamda Türkiye ligi için iyi TD ancak Avrupa standartlara göre yetersiz.

Ofansif taktikten hariç pek bildigi özellik yok. Defans kuramiyor.

6 gol yedigimiz maçlardan hariç iyi iş çikartti ve sonsuza kadar tesekkür ediyorum onu, kim ne derse desin.

Siz bize 2 senede 3 kupa getiren adam'a laf atiyorsaniz nankörden başka birşey degilsiniz.

yani şöhret uğruna onurumuda satarım diyosun öylemi? öyle bir savunuyorsunuz ki duyanda sanki terimden başka kimse şampiyon yapamadı bizi 19 şampiyonluğun tamamıda terime ait! şuan emre belezoğlundan neden herkes nefret ediyor? bizi sattığı için peki terimin son yapmış olduğu ne oluyor peki?

yani şöhret uğruna onurumuda satarım diyosun öylemi? öyle bir savunuyorsunuz ki duyanda sanki terimden başka kimse şampiyon yapamadı bizi 19 şampiyonluğun tamamıda terime ait! şuan emre belezoğlundan neden herkes nefret ediyor? bizi sattığı için peki terimin son yapmış olduğu ne oluyor peki?

Simdik Terim'i o dönekle mi kiyasliyoruz?

Dedigim gibi, olan oldu.

Ama adamin yaptiklarini unutmayalim. Sirf bir kaç ay için adama laf atmaya gerek yok.

7:49

[media]https://www.youtube.com/watch?v=KmS1LDnL8ec[/media]

Nereden nereye, birkaç ay önce yerden yere vurduğu Demirören ve federasyona şimdi vizyonları için teşekkür ediyor hoca :)

Beni geçtim bari seni savunanlar için şu lafları etme ya. Şikeyi aklayanlara, türk futbolunu batırıp 3. torbaya düşürenlere, her hafta her rezil olayı yaşatan tff ye vizyonundan dolayı teşekkür ne demek ya?

Yakisiyor bosverin. Aslolan para ve menfaattir.

Yabancı konusuna neden değinmiyorsun ey FT.

Öyle bir konuşmuş ki sanki bu işten anlayan tek kişi,öyle bir konuşmuş ki hiç bir sorun yok ,her şey güllük gülistanlık

Yavaş yavaş soğuyorum senden

1929470_w1.jpg

Sneijder Out

Amrabat In

Idiaa ediyorum bu Adam Galatasaray'da kalsaydi Sneijder Sezon Sonunda giderdi.

Iyiki gittin.

Gören de Sneijder geldiginden önce devamli ilk 11, her mac 90 dakika, kupa , lig, Avrupa Ligi oynadi, niye olundan aliniyordu sanacak.

Halbuki Inter'in tribününden getirildi.

bir teşekkür de ben edeyim Abdullah avcı gibi vizyonsuz tiplerden bizi kurtarıp Terimi başımıza getirdiği için,şikeyi akladığı için falan teşekkür etmiyor, çıkıp Allah belanı versin demirören mi diyecek

Rahat olun.. Gerçeklerin bir gün açığa çıkma gibi bir huyu vardır.

Nasıl ki UEFA kupasını kazandıkdan sonra kapısında yatan taraftarı dinlemedi arkasına bakmadan çekdi gitti.

Nasıl ki işler kötü gidince hemen sıvışıp TFF nin milli takımın yolunu tutup bizi sattı

Gün gelecek o TFF ve demirörende onu satacak.

O zaman dönüp dolaşıp geleceği yer GS olacak.

Avrupa elemerinde basarısız olursak ki bu oyuncu jenerasyonu ile basarılı olmamız zor gözüküyor o koldukda durmaz Fatih Terim. Demirören gönderir.

Sonrasında her zaman dedim yine diyorum Fatih Terimin milli takımdan sonraki durağı bence FENERBAHÇE olacak.

Hiç bir baskan bu saatten sonra böyle yüksek egolu Fatih terimle çalısmaz bu saatten sonra.

Oda boşda kalamayacağına göre FB ye gidecek diye düşünüyorum.

5-10 yıl arası bir zaman veriyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt