Aziz Yıldız
Berlin Panteri
- 22 Mayıs 2011
- 40.922
- 912
- 1.653
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yok anladım son dediğini de sen o hücreyi federasyon başkanı olarak görüyorsan buna da saygım var ama giderin kralını bir kaç ay önce kendisi hani şu anki kader birliği yaptığı organizmaya yapmıştı. Belki de o konuşmayı yapmasa ben şahsen bu kadar katı olmazdım .
Samimiyetle cevap vereceğini düşündüğümden açık açık soruyorum . Son dönemlerinde kendini kovdurmaya çalıştığını bir kez olsun bile aklına getirmediğini söyleyebilir musun ?
ondaki galatasaraylılığın yüzde 1 i sende olsa şu cümleyi kullanmazdın
benim gram saygım yok federasyona,başkanlık makamı diye 5 aydır konuşanlar için söyledim o lafı sadece,başkana basın önünde gider yapması doğru değildi tabiki de ama başkan da bu olayı basın önünde konuştu devamlı, bu bizim iç sorunumuz olmalıydı,aralarında iki yıldır sorun varmış bu ayrılık sene başı olsaydı keşke, mancini de sene başı gelseydi ben bu yönden eleştiriyorum başkanı
burda hergün şikecilere sallayıp onlarla işbirliği yapan adamı savunma komik oluyor. benim galatasaraylılığımı ölçmek te sana düşmez ayrıca.
hani bazen birisi rezil olurken onun yerine üzerine bir utanma duygusu gelir, sanki kendin utanılacak bir hareket yapmış gibi hissedersin...
işte ben de "vizyoner federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum" cümlesini duyduğum anda aynen böyle hissettim...
hani bazen birisi rezil olurken onun yerine üzerine bir utanma duygusu gelir, sanki kendin utanılacak bir hareket yapmış gibi hissedersin...
işte ben de "vizyoner federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum" cümlesini duyduğum anda aynen böyle hissettim...
yalan yok çok severim,daima da öyle olacak.bir çok tartısma yasadım burada da. ancak toplantı bitmiş gitmiş herkes tam ayaklanıyorken saçma sapan şu övgüyü ne yaparsın. hayır hakedecek ne yaptılarda adamları kutsamaya kalkıyorsun.onlar kim sen kimsin..eylülden beridir su surecte ilkez yemin ederim utandım ya. yeminle.
kimsenin şikecilerle işbirliği yaptığı yok o terimi çekemeyenlerin bir tarafından uydurduğu element sadece hem sen galatasaraylı bile değilsindir muhtemelen olsaydın öyle saçma bir cümle kullanmazdın
büyütüyorsun kardeşim o lafı ünal aysala atıfta bulunmak için yapmışta olabilir herkes kadar bu adamda herşeyin farkında heralde
Daha ne yapması lazım gerçek yüzünü görmeniz için, takmışsınız gönderiliş şekli yanlıştı falan.Nesi yanlıştı kendisi o noktaya getirdi zaten.
valla osman demirörenden nefret ederim ama bana göre terimle 5 yıllık sözleşme yaparak vizyonlu bir iş yapmıştır ben hocanın bu açıklamasını buna yoruyorum yada böyle anlamak istiyorum
Fener'e gitse şimdi yine birileri Ünal Aysal yüzünden oraya gitti diyenler olacak.
Serkan senin yorumlarına fikirlerine falan saygı duyuyorum ama kendini kandırma bence daha fazla