Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bu durum hiçbir koşulda kabul edilemez

değerini bilemedi

statlar inledi adıyla fakat o yarı yolda bırakmayı adet edindi

metin ruhunu arıyoruz...

-Tapatalk-

Yok anladım son dediğini de sen o hücreyi federasyon başkanı olarak görüyorsan buna da saygım var ama giderin kralını bir kaç ay önce kendisi hani şu anki kader birliği yaptığı organizmaya yapmıştı. Belki de o konuşmayı yapmasa ben şahsen bu kadar katı olmazdım .

Samimiyetle cevap vereceğini düşündüğümden açık açık soruyorum . Son dönemlerinde kendini kovdurmaya çalıştığını bir kez olsun bile aklına getirmediğini söyleyebilir musun ?

benim gram saygım yok federasyona,başkanlık makamı diye 5 aydır konuşanlar için söyledim o lafı sadece,başkana basın önünde gider yapması doğru değildi tabiki de ama başkan da bu olayı basın önünde konuştu devamlı, bu bizim iç sorunumuz olmalıydı,aralarında iki yıldır sorun varmış bu ayrılık sene başı olsaydı keşke, mancini de sene başı gelseydi ben bu yönden eleştiriyorum başkanı

benim gram saygım yok federasyona,başkanlık makamı diye 5 aydır konuşanlar için söyledim o lafı sadece,başkana basın önünde gider yapması doğru değildi tabiki de ama başkan da bu olayı basın önünde konuştu devamlı, bu bizim iç sorunumuz olmalıydı,aralarında iki yıldır sorun varmış bu ayrılık sene başı olsaydı keşke, mancini de sene başı gelseydi ben bu yönden eleştiriyorum başkanı

Katılıyorum ama 2 yılda 4 kupa ve Emirates'i alan adamı durduk yere kovsa başkan bu kez kötü olacaktı . Anlaşamadıkları açıktı ve bahane aranıyordu lige de kötü başlanınca başkana yapacak birşey kalmadı.

hani bazen birisi rezil olurken onun yerine üzerine bir utanma duygusu gelir, sanki kendin utanılacak bir hareket yapmış gibi hissedersin...

işte ben de "vizyoner federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum" cümlesini duyduğum anda aynen böyle hissettim...

burda hergün şikecilere sallayıp onlarla işbirliği yapan adamı savunma komik oluyor. benim galatasaraylılığımı ölçmek te sana düşmez ayrıca.

kimsenin şikecilerle işbirliği yaptığı yok o terimi çekemeyenlerin bir tarafından uydurduğu element sadece hem sen galatasaraylı bile değilsindir muhtemelen olsaydın öyle saçma bir cümle kullanmazdın

hani bazen birisi rezil olurken onun yerine üzerine bir utanma duygusu gelir, sanki kendin utanılacak bir hareket yapmış gibi hissedersin...

işte ben de "vizyoner federasyon başkanımıza teşekkür ediyorum" cümlesini duyduğum anda aynen böyle hissettim...

yalan yok çok severim,daima da öyle olacak.bir çok tartısma yasadım burada da. ancak toplantı bitmiş gitmiş herkes tam ayaklanıyorken saçma sapan şu övgüyü ne yaparsın. hayır hakedecek ne yaptılarda adamları kutsamaya kalkıyorsun.onlar kim sen kimsin..eylülden beridir su surecte ilkez yemin ederim utandım ya. yeminle.

büyütüyorsun kardeşim o lafı ünal aysala atıfta bulunmak için yapmışta olabilir herkes kadar bu adamda herşeyin farkında heralde

Daha ne yapması lazım gerçek yüzünü görmeniz için, takmışsınız gönderiliş şekli yanlıştı falan.Nesi yanlıştı kendisi o noktaya getirdi zaten.

yalan yok çok severim,daima da öyle olacak.bir çok tartısma yasadım burada da. ancak toplantı bitmiş gitmiş herkes tam ayaklanıyorken saçma sapan şu övgüyü ne yaparsın. hayır hakedecek ne yaptılarda adamları kutsamaya kalkıyorsun.onlar kim sen kimsin..eylülden beridir su surecte ilkez yemin ederim utandım ya. yeminle.

valla osman demirörenden nefret ederim ama bana göre terimle 5 yıllık sözleşme yaparak vizyonlu bir iş yapmıştır ben hocanın bu açıklamasını buna yoruyorum yada böyle anlamak istiyorum

Konu kilitlensin + Galatasaray Tarihi Forumundan çıkarılsın + Çöplere kadar yolu var diyenler layk

Şevki sen napıyon ya?

kimsenin şikecilerle işbirliği yaptığı yok o terimi çekemeyenlerin bir tarafından uydurduğu element sadece hem sen galatasaraylı bile değilsindir muhtemelen olsaydın öyle saçma bir cümle kullanmazdın

belli sende muhakeme yeteneği yok sana yardımcı oluyum biraz. bir insana kader ortağım deyip onun altında çalışmaya başlarsan o insanla iş birliği yapmış olursun. "ayrılmayı düşünüyordum ama kalıp savaşacağım" dediğin adamlarla iş birliği içine girip seni sen yapan camianın başındaki adama her fırsatta sallayıp savaşacağın adamlarla yakınlaşırsan en hafif tabirle şizofren olursun. ikide bir de galatasaraylı değilsin diye saçmalaman zaten çapını belli ediyor ya neyse terimsporlu arkadaşım.

büyütüyorsun kardeşim o lafı ünal aysala atıfta bulunmak için yapmışta olabilir herkes kadar bu adamda herşeyin farkında heralde

ünal aysal'a olan nefretini düne kadar karaktersiz demeye getirdiğin adamlari överek dışarıya vuruyorsa bir adam o fatih terim değildir... biz onu öyle tanımadık... bu aksam ki toplantının sonunda o cümleleri sarfeden adam bizim bildiğimiz galatasaraylı fatih terim değildi... o şekilde atıfta bulunan bir adam benim için pek makbul biri değildir... kendi fikrimdir kimseyi bağlamaz...

Emre'le alakasi yok.

Emre bizi Fener için ihanet etti.. Terim TFFe gitti. Fark bu.

Olan oldu, bu konu kapatilsa iyi olur.

Anlamsiz tartismalar var sadece..

valla osman demirörenden nefret ederim ama bana göre terimle 5 yıllık sözleşme yaparak vizyonlu bir iş yapmıştır ben hocanın bu açıklamasını buna yoruyorum yada böyle anlamak istiyorum

Serkan senin yorumlarına fikirlerine falan saygı duyuyorum ama kendini kandırma bence daha fazla

Serkan senin yorumlarına fikirlerine falan saygı duyuyorum ama kendini kandırma bence daha fazla

üzüldüm açıklamasına yapmaması gerekirdi gerek yoktu buna onu inkar etmem ama orda hocaya sormak gerekirdi bunu vizyon derken neyi kastetti diye ama sora sormaya çekiniyorlar karşılıklı gülüşmelerle geçiyor her toplantı mantıklı bir soru soran yok

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt