Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
2 Sampiyonluk, biri 9 digeri 10 puan fark ile. Iki tane süper Kupa, hemde önceden yillardir karsisinda ezildigimiz ezeli rakibe karsi. Ben buraya bir geriye gitme görmüyorum, 2013/2014 sezonu bizim adimiza tam bir fiyasko ile basladi. Ne olursa olsun 5-6 Hafta sonra bir Hoca gönderilmez, zaten sorunlu basladik sezona, sonra Hoca degisikligi herseyi allak bullak etti.

Bana göre Fatih Terim bu sezon yine basarili olrurdu, ne olursa olsun iki sene Üst Üste takima seviye atlatan bir Hoca, sezon ortasinda gönderilmez.

Ayni parayi Rijkaard´da hacratti, ama o dönemden hic bir oyuncu takima fayda sagliyamadi.

Bir önceki mesajimda yazdim. Dönüp dolasip Terim'in ayrilma mevzusunu açarsak takim üzerinde konuşamayiz. Benim için Terim mevzusu bitti. Neden gitti, veya kovuldu, başbakan la iliskişi felan umurumda degil.

Fatih Terim kalsaydı da bu sene şampiyon olamazdık.

Adamı dipten alıp başımıza kral yaptık gene. Artık kanal kanal gezip Türk futbolunu kurtarır. 3 yıl önce kimse yüzüne bakmıyordu.

Adamı dipten alıp kral yaptık cümlesi olmamış Murat şampiyonlukları kupaları say dünyadaki marka değerinde kimin emeği fazlaymiş

Valla bu taraftari Terim başliginda gördükçe neden ilerleyemedigimizi iyi anliyorum. Hedefleri taraftar koyar, ve taraftar alir. Hedefinde bozuk plak gibi ayni adama takilip kalmak olan bir taraftarla ilerleyemeyiz. Hala bu adamin neden gittigini tartişmak yerine takimin vaziyetini tartişin biraz. Dönüp dolaşip "Terim olsaydi...." demekle çözemeyiz olayi.

Bu takimi taraftar mi yönetiyor ? Bu takimi hele hele bu forumdaki FIFA-Menejer14 kafasi ile yönetse yönetim, zaten iki sene icinde Besiktas oluruz. Burada ben son sayfalarda, hic bir sekilde okumadim, "Hoca olsa böyle olurdu muhabettini", benim burda tek yazma sebebim Hoca´ya karsi yapilan alcakca hakaretlerdir. Burada devamli Hoca´ya karsi dezinformasyon yapip hakaret edenler var, ama ne yazikki GALATASARAY taraftari buna karsi gerekli tepkiyi veremiyor.

Kendinizi mi kandiriyorsunuz kardesim ? Bu takim menemen yiyerek mi basarili oldu son iki sene ? Fatih Hoca´nin her basarisinda, bahanesine hazir getiririyorsunuz. Bu Forum Fatih Terim konusunda NET OLARAK Antu´ya dönmüstür. Kimse duymadi heralde "yigidi öldür hakkini ver" meselesinde. Ögrenmisler GAZ GAZ GAZ, bozuk plak gibi aynisini söylüyorlar.

Bu takim Fatih Terim varken rakibi isiran bir hücum Futbol´u oynuyordu. Hersey mükkemel degildi, ama Hoca´nin düzeltmesine de firsat verilmedi. Bizim oyunda önde hareketlilik yok, o yüzden Bruma cok önemliydi, ama Mancini onu hic dogru düzgün kullanmadi. Sonra sakatlik gecirip sezonu kapatti zaten, artik istesek de yok.

Geçen sene de deplasmanlarda leştik . Hatta geçen seneki G.Antep deplasmanında da Burak'ın şans eseri golüyle zorlana zorlana yenmiştik . Bu sene Real Madrid'e kendi sahamızda 6 yediğimizde de FT hoca vardı takımın başında . Yendiğimiz zaman belki eze eze alıyorduk ama yenildiğimiz zaman da ezile ezile yeniliyorduk . Belki skor olarak değil de oyun olarak eziliyorduk .

Fatih Terim bosuna transfer konusunda yonetimle ters dusmememis, Mancini olanlari aslinda acikladi bugun.

Bu takimi taraftar mi yönetiyor ? Bu takimi hele hele bu forumdaki FIFA-Menejer14 kafasi ile yönetse yönetim, zaten iki sene icinde Besiktas oluruz. Burada ben son sayfalarda, hic bir sekilde okumadim, "Hoca olsa böyle olurdu muhabettini", benim burda tek yazma sebebim Hoca´ya karsi yapilan alcakca hakaretlerdir. Burada devamli Hoca´ya karsi dezinformasyon yapip hakaret edenler var, ama ne yazikki GALATASARAY taraftari buna karsi gerekli tepkiyi veremiyor.

Demek istedigimi yanliş anladin. Her camia nin kendine has genetik kodlari vardir. Bizim camia miz Avrupa hedeflerini çok önemser. Bizim için doruk noktalaridir. fb'liler mesela bize oynadiklari maçlari çok önemser. Camialarinin en büyük hedefi bizi yenmektir. Onlar için bir nevi doruk noktasi.

Fatih Terim kalsaydı bu sene de %90 şampiyon olurduk. Elimizde tutmayı beceremedik, burada yönetim suçlu. Gidip Demirören gibi bir herifin kanatlarının altına girdiği için de Fatih Terim en az yönetim kadar suçlu. Özetlersem, Galatasaraylılar olarak birbirimizi yedik ve feneri şampiyon yaptık.

Ustune Sampiyonlar ligi, super kupa, turkiye kupasi alir icerde disarda her takima 7 atardik hatta.

Basladiniz yine

Allah carpsin Real Madridden 6 yiyen Galatasaray'i ozledim

o 30 dakka ne 30 dakkaydi arkadas.. oyle oyna istersen 10 ye hic oramda olmaz......

Fatih Terim kalsaydı da bu sene şampiyon olamazdık.

Bunu hic kimse bilemez, olmayabilirdik belkide, ama kimse OLAMAZDIK diyemez. Bu takim tam toparlanirken, Takima en büyük darbeyi Yönetim vurdu. Galatasaray en dipteyken, gitti dörte dört yapmis Besiktas´i 80 Binin önünde yendi, hemde nerdeyse 20 binini sahaya dökerek. Ama onlar gitti sorun yokken, sorun yaratip hocayi kovdular. 5 Hafta sonra Fenerbahce ile aramizda puan farkimiz 3´dü, geriye kalan daha 84 puan varken, sampiyon olamazdik kelamini cok sacma buluyorum.

Fenerbahce´nin Fatih Terim gittikten beri ne kadar rahatladigini da unutuyor herkez. Mehmet Topal, Volkan Demirel gibi Fenerli oyuncular aceba zevkine mi söylüyorlardi "Fatih Terim Milli Takimi tamamen calistirsin" diye. Fegruson gidince nasil PL rahatladi ise, Terim gidince de Süperlig rahatladi. Bizde kendi kendimizi chaosa soktuk.

isterse gitsin gabon süper final kupasını alsın

benim için boştur boş kalacak

Adamı dipten alıp kral yaptık cümlesi olmamış Murat şampiyonlukları kupaları say dünyadaki marka değerinde kimin emeği fazlaymiş

3 sene onceki halinden bahsediyorum Kemal bey. 3 sene once dipteydi, kimsenin umrunda degildi, simdi ise tekrar eski havasini buldu. Bunu terimi kotulemek icin soylemiyorum durum buydu.

belki taktik yönünden eleştri getirebilirim ama hocamız farklıydı be. en azından ilk yarı takım kötü oynuyorsa 2. devre nelere olabileceğini öngörebiliyorduk

Allah carpsin Real Madridden 6 yiyen Galatasaray'i ozledim

o 30 dakka ne 30 dakkaydi arkadas.. oyle oyna istersen 10 ye hic oramda olmaz......

Galatasaray Fatih Terim döneminde zaten genelde IYI oynuyordu, ve DOMINE ediyordu rakibi. Real Madrid maci sadece bir kazadir, böyle skorlar gayet dogaldir Futbol´da. 2012/2013 sezonunda sadece bazi deplasmanlarda, özellik ile süperligte motivsayon sorunu vardi takimda. Ancak Sampiyonlar ligi maclarindan önce, böyle Anadolu deplasmanlarinda ister istemez piskolojik acidan motivasyon kayibi da olabilir, hele hele puan olarak önde götürüryorsan.O bu sezonki Eskisehir ve Bursa maclarina da yansimisti, ama GEREKTIGI zaman bu takim oynayip kazanmayi biliyordu, ve öyle Sampiyon oldu zaten son senelerde, öyle Ceyrek Finale cikti, ve Süper kupalari topladi.

Hadi daha önceden biz önde gidiyorduk, ve Eskisehir maclari zaten zaten daha sezon basiydi, ve kaybedilmis birsey yoktu. Ama sen 8 puan gerideyken, halen senin oyuncularin pestili cikmis gibi oynuyorsa eger, ozaman bir seyler feci sekilde ters gidiyor demektir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt