Hasan Hüseyin Can
Parçalı Üye
- 10 Mart 2013
- 2.577
- 0
- 726
fatih'e olan sevgim tüpçüyle ortaklık yaptığı andan itibaren azalmaya başladı.....
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ya aksam ıkı muhabbet döndürmeye çalışalım dedik bi iki kişiylede olsa fenada değildi. bilenler bildiklerini anlattı bizde bişeyler anlattık. konu orada kapanmış sonra damın biri geliyo putlaştırmadan yalancılığa değiniyor. hayır bir kere en baştsa selim soydan olayında yalana başvuran kendisi.faruk süren de sehır krosu diye bılır bu onun kalıtesınden bısey eksıltmez bu olaydan herkes bahseder. ama anlayıp dınlemeden yaftalamak olmuyor. kimseyle tartısamıyorsun kafalar kazan gibi anca su alıyor fikir alıs verişi diye bişey yok tartısma dıye bısey yok biri benim sevmediğim kişi hakkında olumlu bısey yazıyorsa tapınak bekcisi,put perest oluyor. bana yanlıs gelen bısey soyluyorsa yalancı oluyor. harbii neyse ya
Araştırdım bunu açıklyan isim aziz üstelmiş sportstvde yapmış direk duyduklarımı yazmıştım geçmiş postlarımdan buldum ama sportstvnin sanırm takibi az olması nedeniyle orjinalini bulamadım program yayın tarihi sanırım: 24 eylül 2013 saat 19.00-20.00 civarlarında açıklaması şöyle;
aziz üstel sportstvde " ben bu senaryoyu daha önce gördüm, ben faruk sürenle otururken tvlerde fatih hocanın fiorentinaya gittiğini öğrendik araştırdık ve gitmişti, biz süper kupa maçı öncesi teknik direktörsüz kalmıştık, fatih hoca ozaman bunu uygun görmüştü saygı duyduk"
Ben aynı olayı bizzat Faruk Sürenin ağzından duydum.
Sene başında F.T kovuldukdan sonra Balçiçek pamir yayınına Faruk Süren i öıkarmışdı.
Konu o döneme gelmişdi.
Faruk süren şöyle söyledi.
Kadromuzda sözleşmesi biticek yerli oyuncularımız vardı (yanlış hatırlamıosam ümit davala ve Fatih Akyelden bahsediyordu sanırım tam emin değilim) Biz sözleşme uzatmayı düşünmüyorduk yüksek paralar istiyorlardı Ama Fatih Terim ısrarla kalmalarını sözleşme uzatmalarını istedi bizde uzatdık sonra öğrendikki Fatih terim Fiorentinayla anlaşmış. İnanamadık şaşırdık.
O olay doğru yani. Yönetimin bile haberi yokmuş giderken.
İşde etme bulma dünyası Aynısı başına geldi GS da.
Neyse biz artık geçmişi bırakmalıyız.
fatih terim GS a 1 verdiyse GS Fatih Terime 1000 vermişdir bunu böyle bilmeliyiz.