Burak Özgen
Tecrübeli Üye
- 25 Ekim 2011
- 5.250
- 854
- 1.258
okan-gok yabanci düsmani bu arada.
Sneijder ve Mancini yorumlarina bknz, birde Burak ve Fatih Terim yorumlarina bknz.
manciniyi bende savunmuyorum körü körüne beceremezse oda gider
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sneijder ve Mancini yorumlarina bknz, birde Burak ve Fatih Terim yorumlarina bknz.
ulan her puan kaybında bu herifi uplayıp uplayıp ağlamıyorum ben değişik beli kimin ağlak ve aciz bir zavallı olduğu benim adam olup olmadığını anlaman içinde 1 gramlık beynini 2 grama çıkarman lazım bir yerlerde, amip sizden zeki ama siz sizi satanı yalamaya devam edinde adamlığınızı göreyim zavallı çapsızlar sizi
sistemden bahseden mi var? defansif ofansif bana ne, soylediklerimiz isim ve kalite olarak, yoksa on libero istiyorsan koyarsin birisini mevzu o degil.
yabancı dusmanımı sen sakamısın arkadas muslere yorumlarım dak melo yorumlarıma da bak.ahh kebapçılar sızı..
hala fıkrım degışmedı adam degılsın.msj kalıtene bak aynaya bak sende adam olmadıgını gööreceksın.haa klavye delıkanlılıgı yapmaya devam edeceksın cevap vermeye gerek yok sana
Bir daha bu konuyu upladigini görmiyim. Her hafta ayni hikaye. Amac nedir? Terim'in efsane oldugunu bizde biliyoruz tabi. Ama takimini satan bir adamin 3-4 sene konusulmamasi icin bu konu gerilerde kalsa iyi olur.
Unutma, biz kebapci olabiliriz. Ama Fatih Terim bizden daha fazla kebapci dir.
Milan bu sene takim olarak kötü olmasina ragmen, 10 tane mac oynasak en fazla iki tane kazaniriz. En iyi oyuncularimiz Melo ve Telles onlar bile Milan´da ilk 11 oynayamazlar. Sneijder´in zaten Italya´da oynama imkani olsaydi, bize gelmezdi.
Milan´in her oyuncusu Galatasaray´da banko oynayabilir. Galatasaray´da ise hic bir oyuncunun Milan´da banko oynamasinin garantisi olamaz. Fark bu.
görursen nolur.klavyeden çıkıp kafa mı atarsın.saçmalama ucuz delıkanlılık yapma.haddını bıl satılmış sensın.burdakı 3-5 kışıye yaranıcam dıye 40 yıllık GS lı adama sen satılmış dıyemezsın.
isteyen Fatıh Terımın kıonusuna girer isteyen Hagının.sıze mı sorcaz GS ın efsanelerının konusuna gırıp gırmemeyı.trıbunde sesınız çıksa ya.klavyeden delıkanlılık kolay.bu kadar Fatıh Terım dusmanıydınız neden trıbunlerde ıstıfa dıye bagırırken duymadık seslerınızı.yemedımı.klavyeden delıkanlılık yapmaya benzemedı mı.
Seviye ve zekani belli ettigin icin tsk ederim. Zaten Ad ve soyad arasinda '-' kullandigin icin bunu anlayip üstüne gelmemeliydim ama neyse.
Sneijder > Terim