Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu baslikta olmasa kil tüyler kaçacak yer bulamayacak

Sıkıştı mi terim e saldiriyor

Ne oldu efsanenize city taraftarinin beste yaptigi adama

GT-I9190 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ya millet takmış bi madridden yenilen 6 gole bu sezon madridin ne seviyede olduğu belli. 2. maçta daha 20.dk 10 kişi kalıp 4 attılar biraz kassalar 6 olurdu oda. ama mancini cok iyi hoca yaa 4 yedi cünkü.

Bunu diyen kişi de aynı şeyleri Mancini başlığında yapıyor.

Taptap

ya millet takmış bi madridden yenilen 6 gole bu sezon madridin ne seviyede olduğu belli. 2. maçta daha 20.dk 10 kişi kalıp 4 attılar biraz kassalar 6 olurdu oda. ama mancini cok iyi hoca yaa 4 yedi cünkü.

kurban olayim ben o 6 yedigimiz maca... abartmiyorum Real Madrid'e karsi hele bu seneki madride karsi icerde ilk 30dakka oyle bi oyun koyan takim yok .. lan yok... 3-4 sene basarili olursun 1 mac gelir 6 yersin...

oyle oynasin yiyelim 6 gol yiyelim.... manchester kac atio kac yiyo arsenal kac atio kac yiyo skor cok onemli degil beyler asin kendinizi artik

onemli olan pozitif oyun. bugun kim sampiyon olabiliriz diyor? kimse .. neden ? o isik yok cunku o takimda... o isigin olmasi icin ne lazim ? istek hirs azim .. bunlar mevcutmu ? nayir

Unal Aysal, Yildirim Demiroren, Recep Tayyip Erdogan ve Fatih Hoca[bazi konularda] bitirdi bizi.

Hadi destek olun mancinize simdi.

Benim icin GS 1-6 Real > Chelsea 2-0 gs

İsteyen istediği kadar konuşsun, bu adam 6 yerken bile top oynatıyordu, 5-0 ken bile yandan bağırıyordu, ayaklarını uzatıp gülmüyordu..

Galatasaray varsa umut vardır diyorsak katkısı belki herkesten fazlaydı.

Çok ararız bu adamı, bunlar daha iyi günlerimiz..

Takimin kotu gitmesi ve Mancini'nin hatalar yapmasi Terim'i nasil hakli cikardi merak ettim

tapatalk

Tabii ya adam bize her maç 6 yediriyordu sonuçta. Hatta Fatih Terim'in sisteminde 1 tane gol atmak bile mucizeydi Avrupa'da. Niye savunalım ki onun oyun anlayışını.

Fatih Terim bu sene hoş görülmeyecek haltlar yaptı, sevilir sevilmez o başka. Lâkin bu onun Mancini'den daha efektif bir futbol görüşüne sahip olduğu gerçeğini hiçbir zaman değiştirmeyecek. Ayrıca çoğu taraftar için dünkü maçın, 6-1'lik maçtan daha fazla içine oturması işin özetidir.

terimle alakası yok konunun kafasında bitirmişti bizi yoksa ünal aysal göndermezdi .. takım rezalet mancinin yanlışları çok ama futbolcularda büyük bok yedi onu da bilin

6 gol mevzusu şikecilerin 6-0'ını da geçecek yakında. Antrenörlüğü döneminde kazandığımız kupaların, yaşadığımız sevinç ve heyecanın yanında o 6lık maçların esamesi okunmaz okunmamalı ama...

Evet demiroren'in ve tayyip'in pesinden iyi gidiyordu.Saha icini soyluyorsan begenmediginiz Mancini'den daha kotuydu.Her basin toplantisinda baskana laf carpmasina ragmen kovmakta gec kaldilar

tapatalk

Burda biseyin altini cizelim demirorenin arkasindan besiktasa gitmedi.MİLLİ takimin basina gecti en ihtiyac duyuldugu donemde.Ayrica Fatih Terim Demirorene baskanim izin verirse gorusurum demedi mi ? Baskan izin vermedi mi ? Hatta ustune ocaktan sonra tapusunuda alin demedi mi ? Senin o kotu dedigin takim kac mac cevirdi,kac gurur yasatti hicbirisindede ayaklarini uzatip oturmadan futbolcularla bir terleyerek.Ama baskan o kadar hatalar yaptiki ali durust,adnan ozturk,abdurrahim albayrak gibi kulubu ruhu olan isimleri profesyonellesme adi altinda saf disi birakti ama ise bakki ayni baskan candan ercetinle calisiyor ve yine ayni baskan secimlerde adnan ozturk ve ali durust gibi isimlerin gucunu kullanmistir.

Bam, bam, bam, bam, bam. İmparatorumuz olsa 5 atar geçerdik. Şu an kura heyecanı sarmıştı hepimizi. :)

Bam, bam, bam, bam, bam. İmparatorumuz olsa 5 atar geçerdik. Şu an kura heyecanı sarmıştı hepimizi. :)

5 atip gecmek degil derdimiz Galatasaray gibi oynamak,korkmadan cunku ciddi anlamda iyi kadromuz var.Real,Barca,Bayern duzeyindeki kadrolarla basa bas oynayamasada diger her kadroyla oynayabilir

Acikcasi arayacagimizi biliyodum.

Ya bi gecmise gidin fazla degil gecen seneye. Anamizin ligine donun. İlk yarisini yenik kapattigimiz hangi macta umutsuzduk ? Demiyormuyduk ulan icerde biseyler olur hoca sover sayar takim ikinci yari oynar diye. Nitekim hepte oyle oluyo istedigimizi aliyoduk. En azindan bi umudumuz vardi la

Mancini geldiginden beri ilk yarisini kotu oynadigimiz yada yenik kapattigimiz hangi maci cevirdik. Hangisinde ikinci yarilarda umut vaad eden bir oyun oynadik. Ya yemisim taktigini maktigini italyanligini karizmasini.

Beni anamin liginde sampiyon yapacak fatih hoca gibi bu isin kurdu adamlara ihtiyacimiz var. Hadi bu sezon ucuncu falan olalimda allah korusun. Sampiyonlar ligine gidemeyelimde o zaman gorurum ben sizi.

real 6-1 lik maç arenadaydı iyi başladık doğru chelsea maçı arenadaydı 2.yarı müthiştik bunu niye kimse konuşmuyor real 3-0 deplasmandada döküldük kaleye şutumuz yoktu hemen terim terim diye ağlamayın

Mancini sene sonu acilen gitmeli ama dün FT olsaydı maç 5-6 olurdu.

Gitmesi cok dogruydu yerine gelen kisi yanlisti . Isterse 50 senelik kontrat yapsinlar FT'ye her seyin sahibi kral muamelesi yapilmadikca egosu yuzunden hic bir yerde uzun sure sorunsuz calisamaz .

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt