Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ah be hocam, su tupcunun kayigina binmeseydin, GALATTASARAYIMIZI BIRAKMASAYDIN, simdi bu takim evire cevire sampiyondu, medyanin balonu sikeciler arkamizda nallari topluyordu. Sadece Unal Aysalda hata degil, Fatih hocada dunden raziymis Milli Takima, azize ve tupcunun plani tuttu maalesef. Yoksa bu fb yemin ederim birsey yapamazdi, adamlar siradan anadolu takimlarini bile zar zor hakem desteyle yeniyorlar.

Yazik valla su takima, bu takim son iki sene bu ligi duman etti, ayni kadro ve takviye bile yapildi. Su sikecileri meydani kendi elimizle biraktik, her mac adamlari duman ettik Fatih Terimli takimla.

Bu adam bizi satmıştır . Her puan kaybımızda bu hainin konusunu hortlatmayın . Zaten gitmeden önce Rizespor gibi Antalyaspor gibi takımlarla evimizde berabere kalmıştık . Real Madrid'e yine aynı şekilde bozguna uğramıştık . Yeni bir hava gerekiyordu illa ki . Ama Mancini ile de olmadı . Seneye kurumsal yapımızdan kurtulup Türkiye standartlarında olmalıyız . Oyuncunun halinden anlayan bir hoca gelmeli .

Bu adam bizi satmıştır . Her puan kaybımızda bu hainin konusunu hortlatmayın . Zaten gitmeden önce Rizespor gibi Antalyaspor gibi takımlarla evimizde berabere kalmıştık . Real Madrid'e yine aynı şekilde bozguna uğramıştık . Yeni bir hava gerekiyordu illa ki . Ama Mancini ile de olmadı . Seneye kurumsal yapımızdan kurtulup Türkiye standartlarında olmalıyız . Oyuncunun halinden anlayan bir hoca gelmeli .

O Antalya ve Rize maclarinda GS gumbur gumbur top oynadi, eger oyuncular basarili olsaydi o maclarin ilk yarisinda 4-5 gol bulmustuk. En azindan top oynuyorduk, Mancini daha siradan anadolu kuluplerine karsi zar zor pozisyona giriyor. Gercekci olalim, bu takimi Fatih Terim oynatiyordu. Hem kendini yakti hem bizi yakti, buna baskanda dahil. Kendi kendimizi yaktik, fb'nin istedigi oldu maalesef. Yoksa onlarda biliyor bu GS 5 sene ambargo koyardi sampiyonluklara

O Antalya ve Rize maclarinda GS gumbur gumbur top oynadi, eger oyuncular basarili olsaydi o maclarin ilk yarisinda 4-5 gol bulmustuk. En azindan top oynuyorduk, Mancini daha siradan anadolu kuluplerine karsi zar zor pozisyona giriyor. Gercekci olalim, bu takimi Fatih Terim oynatiyordu. Hem kendini yakti hem bizi yakti, buna baskanda dahil. Kendi kendimizi yaktik, fb'nin istedigi oldu maalesef. Yoksa onlarda biliyor bu GS 5 sene ambargo koyardi sampiyonluklara

Dünkü Kayseri maçında da sayısız gol pozisyonu bulduk . Sneijder , Burak kazmaları atamadı . Suç o zaman Mancini'de mi ?

Eskişehir , Bursa deplasmanlarında pozisyon bile bulamadık . Sorun demek ki o zaman başlamış .

"6 tane yerken bile bu kadarr ezik duruma düşmedik yhaa" savunma mekanizmasına bak 6 tane yemişsin evinde terim'i böyle savunuyorsun

Fatih Terim kalsa bu sene şampiyonlar liginde rezil olacağını ligde de şampiyon falan olamayacağını gördü ve kaçtı. Bu işin başka açıklaması yok.

Adam geleceği erkenden görüp kaçtı.Üstüne üstlük düşmanımızla iş birliği yaptı.Zerre özlemedim bu adamı.

adam kovuldu.

işinize göre birbirinize yaranmanıza göre kaçtığı ve kovulduğu durum değişkenlik gösteriyor.

mancini iyi gidiyorsa kovuldu iyiki kovduk,mancini kötü gidiyor sıçıpbatırıyorsa FT kaçtı.

bir karar verin onun peşinden gidin derim. ama siizde haklısınız böylesi duruma göre değişkenlik göstermek işinize gelyor haklısınız ülke böyle yönetilirken sizinde böyle davranmanız hakkınız.

edit.birde sanki kalmasını çok istiyormussunuz gibi,zamanında çok destek çıkmış gibi davranmıyormusunuz nekadar samimi olduğunuzu çıkartıyorsunuz ortaya. adam takımın başındayken gitsin diye denmeyen söz kalmadı sizler tarafından. istediğiniz oldu kovuldu yine demediğinizi bırakmıyor üstüne birde çamur atmak için yalana baş vurusuyorsunuz. maksat bi kaç büyük baş trolün dikkatini çekmek işte.

yakışmıyor. özellikle birkaç isme gerçekten yakıştıramıyorum.

Ahh, ne güzel yildi be, takim ruhu vardi o sene, ne kadar sevinmistim o golden sonra resmen havaya ucmustum :)

sahanızda kupa kaldırdığımız sezon panpa

unutamazsın sen bunu şimdi geberene kadar :D

bir diğer kadıkoy kupa kaldırma şenliği ve bayrak dikme töreni için

[media]https://www.youtube.com/watch?v=Q2HL4aNGsj0[/media]

Terimin milli takımla anlaştığını ilk duyduğum an, yani henüz başkandan izin falan alınma safhasındayken, şampiyonluğun gittiğini söyledim. Buraya da yazdım....

Olan bize oldu.

adam kovuldu.

işinize göre birbirinize yaranmanıza göre kaçtığı ve kovulduğu durum değişkenlik gösteriyor.

mancini iyi gidiyorsa kovuldu iyiki kovduk,mancini kötü gidiyor sıçıpbatırıyorsa FT kaçtı.

bir karar verin onun peşinden gidin derim. ama siizde haklısınız böylesi duruma göre değişkenlik göstermek işinize gelyor haklısınız ülke böyle yönetilirken sizinde böyle davranmanız hakkınız.

edit.birde sanki kalmasını çok istiyormussunuz gibi,zamanında çok destek çıkmış gibi davranmıyormusunuz nekadar samimi olduğunuzu çıkartıyorsunuz ortaya. adam takımın başındayken gitsin diye denmeyen söz kalmadı sizler tarafından. istediğiniz oldu kovuldu yine demediğinizi bırakmıyor üstüne birde çamur atmak için yalana baş vurusuyorsunuz. maksat bi kaç büyük baş trolün dikkatini çekmek işte.

yakışmıyor. özellikle birkaç isme gerçekten yakıştıramıyorum.

Kovuldu çünkü görevden kaçtı, kaçmasaydı kovulmazdı bu kadar basit.

sen bile ne dediğini bilmiyorsun,inanmıyorsun mertcan.

Yoo gayet ne dediğimi biliyorum. Fatih Terim Galatasaray'da başarısız olacağını anlayınca kaçtı diyorum. Kaçınca da kovuldu bu kadar basit. Anlaşılmayacak birşey yok.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt