Yunus Tanır
Sarı Üye
- 8 Haziran 2012
- 555
- 0
- 836
Bu konuyu kitleyelim morelimi bozuyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gönderilmesine çok kızmıştım. Ama tüpçü ile basın toplantısı yaparken ve tüpçünün Galatasaray başkanı ile ilgili alaycı konuşmalarına tebessüm ile yaklaşınca gözümden düştü.
Ama gönderiliş şekli çok yanlıştı ve bize yakışmadı.
![]()
Vedat İnceefe'nin milli takımda u19'un başına geçtiğini yeni öğrendim.Sanırım Ünal Aysal'a sallamasının mükafatı olarak Fatih Terim tarafından göreve getirilmiş.Her gün daha çok nefret ediyorum Fatih Terim'den.
![]()
Vedat İnceefe'nin milli takımda u19'un başına geçtiğini yeni öğrendim.Sanırım Ünal Aysal'a sallamasının mükafatı olarak Fatih Terim tarafından göreve getirilmiş.Her gün daha çok nefret ediyorum Fatih Terim'den.
Milli takim teknik direktörü öyle bir yetkisi varmi da?
o tek Teknik Direktör degil ki, o yol yandasi Demirören in, ve Galatasarayi kücümsemek icin herseyi yaptilar. Fatih Terim denen ego adam sustu sustu fener maci önce konusmayi akil edebildi... evet sözde asolan galatasaray, ama gercek baska bisey para ve ego onu öne süren bir kisi dir Paratör
Avatardaki adam gibi becereksiz degil ya? Galatasarayda son 18 deki en basarili TD Fatih Terim, ne kadar hakaret etseniz bile bu gerçegi degistirmiyor ve degistirmeyecek.
Milli takim teknik direktörü öyle bir yetkisi varmi da?
Avatardaki adam gibi becereksiz degil ya? Galatasarayda son 18 deki en basarili TD Fatih Terim, ne kadar hakaret etseniz bile bu gerçegi degistirmiyor ve degistirmeyecek.
Bizde basarisiz oldu evet hakli sin, ama Futbolcu olarak 2 ve TD olarak bir sampionlar ligi kupasi var adamin, o kupa herseye bedel bana göre
Niye olmasın?Eski öğrencim diye rica etmiştir sevgili başkanı Demirören'e,o da kabul etmiştir.
Birçok insanın nefretide bu yüzden zaten , O'na olan tüm sevgi ve bağlılık nefrete döndü , kalplerdeki tüm sarayları yıktı geçti ,
şu yukarıdaki fotoğraf benim üzüntümü daha da arttırdı vedat denen canlının ay yıldız altında işi nedir ?
bırıncısı hortlatmayın su konuyu ikincisi bazı ınsanların yazdıklarına cevap vermeye bıle degmıcek terım nefretı var..bunların nefretı fenerlılerle aynı boyutta...cıkıp terım hakkında azız yıldırım kotu bısey soylese buyuk baskan dıyecek adam tanıyorum.oyuzden o ınsanları gecınız..son olarak yabancı sınırını da mı bu adam getırdı onun mu oldu bu suc sımdı? 2 yıl once sen kabul etmıssın yabancı sınırnı ustune ya kural degısır yada degıstıren degısır demıssın arkana 16 klubu almıssın degıstırememıssın bu adam mı suclu oldu yanı? tupcu basın acıklamasında hocamızla da konustuk sınırsız olmasını ıstıyordu demedı mı? daha ne yalan soyleyıp sırf arkasından atmak ıcın bahaneler uretıyorsunuz?
Birçok insanın nefretide bu yüzden zaten , O'na olan tüm sevgi ve bağlılık nefrete döndü , kalplerdeki tüm sarayları yıktı geçti ,
şu yukarıdaki fotoğraf benim üzüntümü daha da arttırdı vedat denen canlının ay yıldız altında işi nedir ?