Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bence istisna abi Candan Erçetinin yaptığı

yani bunun çok fazla örneği yoktur.

ha bu demek değildir ki terimin keloğlan filmlerindeki vezir gibi eğilip bükülmesi doğrudur

bende herşeyde sallamak için neden aramayalım

bende soğudum iyice zaten görünce başlığı iyice insan sinir oluyo

nerdeyse terim fbli diyecek insanlar ama ayrıldığında göbek atan fbli yöneticileri unutmamak da lazım

Katılmıyorum ama demek istediğini anladım.

Ama Fatih Terim bu ülkede güçlü bir isim, kolayca şakaya vurup öğrencisini o rencide anında uzaklaştırabilirdi. Görüntü hoş değil yani.

Herşey Terim in istediği gibi gidiyor...O gitti takım şampiyon olamadı. Şimdi yeni bir hoca geldi. Alışma süreci falan derken bu senede geçip gidier. Derken panik başlar. 7. 8. falan bitirdiğimiz bir sezon olursa ergenler yine başlar İmparator diye. Bu arada Terim milli takımdan henüz kovulmuştur. Yeni başkan kurtarıcı diye onu getirir.... Başarılı olursa yine teklifler gelir. Terim ilk teklifte arkasına bakmadan uçar gider... :)

Galatasaray bundan ibaret hale geldi.

Yanlış bir düşünce.

Başkan yardımcımız Candan Erçetin zamanında katılacağı bir gecede söz konusu kişinin de bulunacağını öğrenince ben ona şarkı söylemem diyerek daveti reddetmişti sadece aklıma gelen bir örnek.

Karakter ve duruş meselesi bir yerde.

Ha zaten Milli takim teknik direktörü, müzik artistle kiyaslabilirsin.

Yav he he.

Herşey Terim in istediği gibi gidiyor...O gitti takım şampiyon olamadı. Şimdi yeni bir hoca geldi. Alışma süreci falan derken bu senede geçip gidier. Derken panik başlar. 7. 8. falan bitirdiğimiz bir sezon olursa ergenler yine başlar İmparator diye. Bu arada Terim milli takımdan henüz kovulmuştur. Yeni başkan kurtarıcı diye onu getirir.... Başarılı olursa yine teklifler gelir. Terim ilk teklifte arkasına bakmadan uçar gider... :)

Galatasaray bundan ibaret hale geldi.

güzel hikaye ama öyle bişey olmayacak

Sirf bir törende kendi ülkesinin basbakanin yaninda oturdugu için nefret eden zihniyet var burada, bunca basari ve mutlulugu unutup Terim'e ''kebapçi'' veya herhangi bir aşağılayıcı kelime diyen nankörler Terim'i neredeyse Fenerden daha çok nefret ediyor.

Sirf bir törende kendi ülkesinin basbakanin yaninda oturdugu için nefret eden zihniyet var burada, bunca basari ve mutlulugu unutup Terim'e ''kebapçi'' veya herhangi bir aşağılayıcı kelime diyen nankörler Terim'i neredeyse Fenerden daha çok nefret ediyor.

Terim'le Albayrak'ın hükümetle arasının iyi olduğunu bizdeyken de biliyordum ama o zaman seviyordum.Ona olan sevgim 5-6 ay önce salladığı tüpçünün yanında sırıtarak imza attığı gün bitti.

Başbaknın yanında olmasını hadi anladık da duruş şekli burada asıl sorun.

Nefret ettirirsen insanların da nefret etmesi normaldir.

Başbakanın yanında durduğu için fenerden bile fazla nefret etmekten bahsetmiş birileri lakin o başbakanım dediğin vatandaş şu an şikecileri aklamakla meşgul! Ha yok pardon onlar kendi kendilerine aklanıyorlar biricik başbakanınızın bu konuda en ufak bir dahli yok püüüürrüüü pak öyle değil mi? Hahahahah yersen :2aloh1:

Sanki eski kiz arkadasiniz'i baska birisiyle görüp sinirleyen gençler gibi yorum yapiyorsunuz. :D

Adam gitti. Biz baska birisini tuttuk

End of story.

en çok fatih terim'e üzüldüm.seni milyonlar imparator diye çağırsın ama Rte nin önünde soytarı durumuna düş yazık Rte çağırınca nasıl iki büklüm koşuyor 70 milyon tl adama neler yaptırıyor Rte bizim bilal'i bi forvette dene dese kadroya alacak işte türk futbolu kimlere emanet.

tam alo fatih olmuş!! :asd:

kebap sat onurlu yaşa fatih!!

Helal olsun kardasim.

Helal olsun kardasim.

Bu arkadas hergun duzenli Fatih terim hakkinda ileri geri konusan bi insan en sonunda bi yerde patlarim bu elemana modlarim soyleyeyim.O zamanda kalkip bana ihrac vermeyin.Parator ne oglum? Kebapci ne ? Kimsin ki sen boyle konusabiliyosun.Diyende cikmiyor ya daha ne diyeyim.Sevgili murat kara lutfen su konuya girme sevmiyorsan kendinde sakla.

Bu arkadas hergun duzenli Fatih terim hakkinda ileri geri konusan bi insan en sonunda bi yerde patlarim bu elemana modlarim soyleyeyim.O zamanda kalkip bana ihrac vermeyin.Parator ne oglum? Kebapci ne ? Kimsin ki sen boyle konusabiliyosun.Diyende cikmiyor ya daha ne diyeyim.Sevgili murat kara lutfen su konuya girme sevmiyorsan kendinde sakla.

Rte misin kardas konuya girmemi yasaklasiyorsun? Engellersin beni olur biter. Her devrin adamı yalaka hain bir zırtarapator için birbirimizi uzmeye gerek var mı?

Rte misin kardas konuya girmemi yasaklasiyorsun? Engellersin beni olur biter. Her devrin adamı yalaka hain bir zırtarapator için birbirimizi uzmeye gerek var mı?

Sen bunlari yazdiginda ben mutlu olmuyorum.Eminim benden baskada cok insan var bundan mutlu olmayan.Lutfen kulube emek vermis insanlara biraz daha saygili olurmusun.Sende dahil hepimiz Galatasarayin basarisina sevindik.İcinde sampiyonluklar avrupa kupalarida var.Bu kadar fazla saygisiz kelimeyi haketmedigini dusunuyorum.

Sen bunlari yazdiginda ben mutlu olmuyorum.Eminim benden baskada cok insan var bundan mutlu olmayan.Lutfen kulube emek vermis insanlara biraz daha saygili olurmusun.Sende dahil hepimiz Galatasarayin basarisina sevindik.İcinde sampiyonluklar avrupa kupalarida var.Bu kadar fazla saygisiz kelimeyi haketmedigini dusunuyorum.

Uzulmeni istemem dostum. Adıma tıkla sonra da göz ardı et'e tıkla.

Gideli 1 sene olacak başlığı hala up'lanıyor. Neyse bunu geçelim artık alıştık.

Ama sanki Fatih Terim'in siyasal ve kültür yatkınlığını bilmezmiş gibi yorumlar görmek, ve bu işten dolayı da onun hakkında olumsuz görüş bildirmek büyük bir gereksizlik abidesi sadece.

Ülke de ki siyasi irade, baskı,adalet yoksunluğundan, güçlünün hukukundan her daim rahatsız olmuş, ve hatta nefret eden biri olarak söyleyebileceğim tek şey nefreti körükleyip aynı şeyin bütünleyeni olmak yerine, klavye başından öfke belirtip tribünlere oynayıp, like ve ortam kasmak yerine, bu duruma nasıl çözüm getirebileceğimizi tartışarak, çözüm üreterek geçirsek zamanımızı çok daha hayırlı bir iş yapmış oluruz.

Konuya geri dönecek olursak

Fatih Terim başarılı bir teknik direktör müdür? Bence evet

Fatih Terim'in siyasi kimliği hangi görüşe yatkındır, Ağar, Recep Tayyip ve sağ ideoloji'ye.

Bu gerçekler gün gibi ortada iken sırf bu sebepler ile kebapçı, zırtarapator dersek HER FIRSATTA ELEŞTİRDİĞİMİZ ''HÜLOOGGG'' ZİHNİYETİNDEN NE FARKIMIZ KALIYOR?

Milli takımdan artan zamanının bir kısmında gündüz yemek programlarına konuk olarak katılacağını düşündüğüm futbol adamı , taktisyersen.

Ayrıca sağlık programlarına da katılacaktır sinyör.

Bölücülük yaparak Galatasaray'dan ayrilmis olmasi kendisine olan saygiyi epey azallti. Taraftari birlestirerek ayrilmasi gayet mümkündü.

Ne hikmetse Süren, Canaydin,Aysal, Cecchi Gori ve Gallianiyele anlasamayan Terim tüpçü bozuntusunun önünde el pençe divan duruyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt