Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neresi hain? Fener veya BJK'a gidene kadar Fatih Terim'e hain demek yalan olur.

Neresi mi ? güya TFF ile düsmandi bir den kuzu oldu, ve yoldas oldu lar gitsin nereye gidiyorsa cenehneme kadar yolu var. Terim hep bir kuklaydi hala da öyle, güclü birisi yanasinca hemen ilk isi herkesi satmaktir onun onuru. Onurlu düzgün olsa zaten Emre b ile filan okadar yakin olmazlardi, emre b onun üvey evladi bunu herkes biliyor, kizini bile emre nin kuzenine verdi

Neresi mi ? güya TFF ile düsmandi bir den kuzu oldu, ve yoldas oldu lar gitsin nereye gidiyorsa cenehneme kadar yolu var. Terim hep bir kuklaydi hala da öyle, güclü birisi yanasinca hemen ilk isi herkesi satmaktir onun onuru. Onurlu düzgün olsa zaten Emre b ile filan okadar yakin olmazlardi, emre b onun üvey evladi bunu herkes biliyor, kizini bile emre nin kuzenine verdi

Yakin olursa kendisi bilir, RTE ve Ak parti'yi tutursa kendisi bilir, adamin özel hayatini ve seçtigi yollarini neden bu kadar abartiyorsunuz? Taraftar alinan sonuçlar dolayi yavas yavas Terimi istemedi ve Aysalda, sonuçta ikisi ayrildilar Terim milli takim teknik direktörlük yapmaya karar verdi bizde yeni hoca alinmasina karar verdik. Neden gelecege bakmaya yerine sürekli bu türlü küçük olaylar için Terimi neredeyse Fenerden daha çok nefret etmek lazim?

Efsanemizdir tamam. Ama arkadaş bugün dün sana nereden nasıl ceza versem de şu adamı ekarde etsem diyen adamın yanında hiçbirşey yokmuş gibi davranman inandığımız değerlerinden soğutuyor bizi. Nerede mersin maçından sonra ki fatih hoca nerede hasan şaş ın sana yapılanlardan sonra futbol konuşmayan fatih hoca. O hoca bugün seni oraya atayanın arkasında kaldı hoca. Cidden seni bizzat oraya atamış büyük ustan ! Eeee senide anlıyorum Emir büyük yerden. İmparatorun üstünde bir padişah var bir sultan!

Kapatın şu başlığını karakter fukarası herifin. Ha bire gözümüzün önüne getirmeyin şu imPARAtoru....

Bu kebapçının müridlerine sesleniyorum fatih terim bu kulübün efsanesi değildir kulüpte görev almış MAAŞLI BİR ELEMANDIR.

GALATASARAY'IN TEK VE GERÇEK EFSANESİ TAÇSIZ KRAL METİN OKTAY'DIR.

Vay be,bir insan kendini kısa sürede nasıl bitiririn kitabını yazmaya devam ediyor.Bundan çok değil 1 yıl önce GS taraftarının %99'u saygı duyup,efsane mertebesine yakıştırırken,şimdi çoğunluk nefret eder hale geldi.Siz istediğiniz kadar bu adam GS'ye hizmet etti,efsanedir deyin,çoğunluk o saygıyı artık göstermiyorsa efsanelikten kestaneliğe geçiş yapmış demektir.Alın tepe tepe kullanın,kendinizi kandırmaya devam edin efsane hede hödö diye.

yahu bı kendınıze gelın gram sevmesem de rte yı ve terımı elestırmek ıcın her yolu denıyorsunuz...kınınızı bu kadar kusmanın bı anlamı yok ki..adam alt tarafı futbol dırektoru ımparator dıye dıye heralde gercekten bı ulkenın fılan basında mı sanıyorsunuz? bırı td dıgerı koskoca turkıyenın basbakanı yapmayın fatıh hocam dedıgınde elbet kosa kosa gelecek...hangı bırınızı cagırdında kosa kosa gıtmeyceksınız? ayagına kapanırsınız emınım..herseyden once rte ye saygu duymuyorsan kı bende duymuyorum mevkısıne saygı duyacaksın..onu da gectım yok yanar donermış terım..terımı ben bıldım bılelı mıllıyetcılıgı one cıkan muhafazakar bı adamdı 10 yıl once sanki devrımcıydı de sımdı boyleymıs gıbı konusmanız yok mu olduruyor adamı..sız adamı severkende boyleydı sevmedıgnızde de boyle sımdı mı tu kaka oldu anlamak guc..

Bu zatın konusunun derhal Şanlı Galatasaray Tarihi forumundan silinmesini talep ediyorum

Ergencikler hadi biraz da gurumsal başkanın bugünkü pozuna yorum yapın da görelim ne kadar ilkeli ve delikanlı olduğunuzu..

Hadi bakem göreyim sizi !

Kebabı cok kacırdın heralde birader

y9adaquh.jpg

Önce buna yorum yap erkek gibi.. Sonra belki muhattap olurum seninle..

okadar baktım fotoya da ali şanı yenı farkedyorum. onun ne işi var orada ya. hadı onuda gectım yanında ece erken var adamın be.

daha ne olacak kebapçı parator başkanımız hükümete ve futbol fedarasyonuna şirinlik yapıyor.dursana söylediklerinin arkasında rüzgar nereye eserse yelkenli gibi.

Cevap yazmaya değmez.. Bunların çoğu paralı asker kardeşim.. Sadece maskelerini bilmem kaçıncı kez düşüreyim dedim.. Utanma falan bekleme bunlardan.. Hele yazdıklarını okuyup canını sıkmaya hiç değmez zaten..

daha ne olacak kebapçı parator başkanımız hükümete ve futbol fedarasyonuna şirinlik yapıyor.dursana söylediklerinin arkasında rüzgar nereye eserse yelkenli gibi.

raporladım başkana hakaret edemezsin iyi forumlar

Cevap yazmaya değmez.. Bunların çoğu paralı asker kardeşim.. Sadece maskelerini bilmem kaçıncı kez düşüreyim dedim.. Utanma falan bekleme bunlardan.. Hele yazdıklarını okuyup canını sıkmaya hiç değmez zaten..

Sevgilinle konus sonra bana yazarsın iyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt