Fatih Terim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ama Muslera'nın yerine Lauro'yu istememesine bahane değil bu . Muslera yerine Lauro tercihini yaptı mı ? Yaptı . Konu kilit .

Terim'in İtalya'daki ilişkileri kuvvetliydi de bir zahmet stoperi de İtalya'dan alsaydı ..

Terim o zaman bütün şampiyonlukları kendi almış gibiydi . İlk sene öyle değildi tabii sonradan bozuldu . Başkan da Aziz Yıldırım misali gururuna yediremedi gönderdi de diyebiliriz .

Evet Ünal Aysal zor zamanlardan geçiyor . TFF-Hükümet-Medya-Kendi içindeki köstebekler-Fenerbahçe-Sınırlamalar vb..

Başkanın iyi durumda odluğunu da söylemiyorum . Ocak ayından önce gayet iyi işler yapıyordu sonra çark kötü işlemeye başladı .

Louro tercihini yaptığını bilmiyorum açıkçası fakat Muslera'ya hayır demediği ve geldiğinde "elleri küçük diye dalga geçtiğiniz Muslera dünyanın en iyi kalecilerinden biridir" diyebilmiştir...Bu yüzden sırf asıp kesmeye gerek olmadığını düşünüyorum.Yani konuyu anahtarla açtım...Ben sevmem pek kilitleri öyle ;)

İtalya'daki stoperlerin ne kadarı kendi ülkesi dışında oynuyor ? Oynayacaksa maliyetleri nedir,bizim bütçemiz nedir ? Bununla ilgili bir analiz var... Mancini ve şu an Prandelli bile getiremedi kendi ülkesinde var olan görece daha iyi kartvizitleri ile.. Ujfa zaten yıllardır italya'da oynamış bir stoperdi..Ki burada oyun yapısındaki sertlik ve liderlik önemli diye düşünüyorum.

Bizim de söylemek istediğimiz bu. Fatih Terim hatasız demiyoruz, fakat sırf kişisel egolarından "ego"ya vurgu yapanları da anlayamıyorum. Süper Kupa finalinde Fatih Terim'in o adamlarla birlikte oturması beni de rahatsız etti,lakin biraz daha geniş açıdan bakarsak, beğenmediğimiz Demirören'e oy verenlerden biri de bizim yönetim..Ha TFF,siyaset vb. baskıların farkında olduğumdan dolayı da "Ünal Aysal gitsin" diyenlerden değilim. Bilakis yanılmayı istediğimi önceki mesajlarımdan birinde ifade etmiştim.

Fatih Terim olayı kapanmıştır, zira dönmesi mümkün değil.Önemli olan yapılan hataları görebilmek.

Bazıları gerçekten ftci olmasına rağmen seviyeli konuşabiliyor . Ve tartışmaktan da zevk alıyorum ama bazı 13-18 yaş arasında bile olmayan belki şu an kreş terk çocuklar da var onlar da aklı sıra ft'yi korumaya çalışıyor bir tanesi de üşenmemiş Kasım'da bir mesajımı almış ahahahaha :D

yani birisi tutturmus Prandelli b.ktan hoca diye ilk mactan... adam mi ögretsin penaltilari ?

Yazdıklarına bakılırsa kreş terk bir kişinin cevap verme gerekliliği olmayan bir çocuğun yazdıklarına cevap vermeyeceğim . Şimdi kapak , hahahaha konuşamadı , falan diyebilir çocukluğuna bırakacağım ama gerçekten gereksiz bir kişi . Büyüse de adam olmayacak tiplerden .

Böyle kişilere ne desem boş .. Bundan sonra FT Topicinde boşuna post kasmayacağım . Boşuna zaman da kaybetmeyeceğim .

Aklı sıra 1-2 tane ftciyle dalga geçmelerine şaşırmaktan ziyade sadece gülüyorum .

Çok sevdiğiniz , baba olarak gördüğünüz ft ile size hayatınızda başarılar demeden önce ;

NASIL DA KOVDU ÜNAL BAŞGAN diyerek sözlerimi kapatıyorum .

Louro tercihini yaptığını bilmiyorum açıkçası fakat Muslera'ya hayır demediği ve geldiğinde "elleri küçük diye dalga geçtiğiniz Muslera dünyanın en iyi kalecilerinden biridir" diyebilmiştir...Bu yüzden sırf asıp kesmeye gerek olmadığını düşünüyorum.Yani konuyu anahtarla açtım...Ben sevmem pek kilitleri öyle ;)

İtalya'daki stoperlerin ne kadarı kendi ülkesi dışında oynuyor ? Oynayacaksa maliyetleri nedir,bizim bütçemiz nedir ? Bununla ilgili bir analiz var... Mancini ve şu an Prandelli bile getiremedi kendi ülkesinde var olan görece daha iyi kartvizitleri ile.. Ujfa zaten yıllardır italya'da oynamış bir stoperdi..Ki burada oyun yapısındaki sertlik ve liderlik önemli diye düşünüyorum.

Bizim de söylemek istediğimiz bu. Fatih Terim hatasız demiyoruz, fakat sırf kişisel egolarından "ego"ya vurgu yapanları da anlayamıyorum. Süper Kupa finalinde Fatih Terim'in o adamlarla birlikte oturması beni de rahatsız etti,lakin biraz daha geniş açıdan bakarsak, beğenmediğimiz Demirören'e oy verenlerden biri de bizim yönetim..Ha TFF,siyaset vb. baskıların farkında olduğumdan dolayı da "Ünal Aysal gitsin" diyenlerden değilim. Bilakis yanılmayı istediğimi önceki mesajlarımdan birinde ifade etmiştim.

Fatih Terim olayı kapanmıştır, zira dönmesi mümkün değil.Önemli olan yapılan hataları görebilmek.

yok yahu bakma sen ona Ayberk biz önce buffon ıcın cok uğrastık olmadı ardından van der sar ıcın uğrastık olmadı ardından muslera. muslerayı ıstemeyen yoktu yönetım teknık heyet muthıs bı uyum vardı o dönem. şimdiki gibi bölücü ergenlerin sakızı değildi hiç biri.

lazio ya cana ve muslera takası ve para teklıfımızı sunmustuk. ama lazio asla kabul etmıyordu bir yerde görüşmeler tıkandı. 1 hafta 10 gun bu böyle gıttı. sonra o lora mı ne bu adamla tafinin resimlerı servıs edıldı. olay cok akıllıca bu adamı gösterıp lazıonun dırencını kırmak. kuluptekı herkes cok akıllıca davranıyordu. ve bu muthıs uyum bıze muslerayı kazandırdıda .

yok o nu o ıstemedı yok bu bunu aldıracaktı yok öyle bı hikaye. şimdi insanların taptığı melo twitter uzerınden baskan bonservısını almıyor dıye neler demıstı.

geçmişi kendı egosu uğruna çarpıtanlara doğruyu anlatmak lazım küsmemek lazım ama işte anlayabıldıklerı kadar

Terimci olmamıza rağmen seviyeli konuşabiliyormuşuz.He ya biz zaten kahvaltıda bile kebap yiyen, hayatı mangal başında geçen, hiç bir tahsil almamış kıronun tekiyiz.Bütün bunlar Terim'i haklı olduğu tarafları savunduğumuz için.

is güc iste yuvarlanip gidiyoruz..son yarismada yapilan sike,tesvik mevzusundan sonra sogudum foruma..:D

★☆★

ya benımde adım gecmıs reis onda ama benim bi sucum olmadı bukez :D ikidir tek puanla dereceyı kacırıyorum birdahakı yarısmaya yıne gel sen menşınlarım ben senı :D

Yazdıklarına bakılırsa kreş terk bir kişinin cevap verme gerekliliği olmayan bir çocuğun yazdıklarına cevap vermeyeceğim . Şimdi kapak , hahahaha konuşamadı , falan diyebilir çocukluğuna bırakacağım ama gerçekten gereksiz bir kişi . Büyüse de adam olmayacak tiplerden .

Böyle kişilere ne desem boş .. Bundan sonra FT Topicinde boşuna post kasmayacağım . Boşuna zaman da kaybetmeyeceğim .

Aklı sıra 1-2 tane ftciyle dalga geçmelerine şaşırmaktan ziyade sadece gülüyorum .

Çok sevdiğiniz , baba olarak gördüğünüz ft ile size hayatınızda başarılar demeden önce ;

hacı allah aşkına söyle dün ak dediğine bugün kara diyen mi kreş çocuğu oluyor, onu ortaya çıkaran mı? daha hala yazıyorsun ya ayıptır.insan özür diler hiç olmazsa şu düştüğünden daha kötü duruma düşmezsin.

hadi hadi fazla boş yapma baban aysalın adını kullanarak orda burda prim yap.

ağzını doldurduk hala konusuyor vırvır vır.

yok yalansızda konusamıyor.

Sen geçenlerde "Fatih Terim' i seven herkes AKP' lidir" yazan arkadaş mıydın?

Haydi bakalım birbirinizi kırmadan tartışın. Baki olan Galatasaray'dır,isimler değil...Burada ne FT'cilik, ne Aysal'cılık bize fayda sağlar..

Güzel tartışmalar..

ya benımde adım gecmıs reis onda ama benim bi sucum olmadı bukez :D ikidir tek puanla dereceyı kacırıyorum birdahakı yarısmaya yıne gel sen menşınlarım ben senı :D

gec o isleri hacim insan en azindan ayip olmasin diye 1 puan falan verir...modlar birbirine pinpon yapmaktan bir hal oldu..

★☆★

Ben diyeceğimi dedim daha da Davos'a gelmem . Davos benim için bitmiştir . Buradan arkamdan sallayanlara alıntı yapmayacağım , ettikleri hakaret üzerinde raporlamam gerekirdi . Geçen ay da sırf ft'yi koruyacağım diye ağza alınmadık bir küfürü vardır bana bu uzdu adlı çocuğun . Ceza alsa da 1 hafta sonra yine çocukca konuşacak .

Bana alıntılayanlara da cevap vermeyeceğim . Kendi halinizle takılın işte .

Fatih Terim üzerine birbirinize girme enerjinizi takım bu saatten sonra nasıl toparlanır sorusuna yöneltseniz belki yönetime bir ışık tutardınız valla.. Takım başarılı olmadığı sürece bu tartışmalar sürekli devam edecek anlaşılan..

Çocuk gibi birbirinize laf atmayarak tartişin beyler, forumu antu seviyesine getirmeyelim lütfen...

gec o isleri hacim insan en azindan ayip olmasin diye 1 puan falan verir...modlar birbirine pinpon yapmaktan bir hal oldu..

★☆★

reis bu ikimizin ne kadar temiz yarıstığını gösterir. yaşasın şerefli sıralamalrımız

ama birdahaki yarısma acısını cıkartırız pinponları benımde dikkatımı cektı

ağlama melis ahahahahahaahahha xd

keyf

307497-keyif-sigarasi.jpg

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt