- 26 Ağustos 2009
- 13.149
- 229
- 1.388
Ama Muslera'nın yerine Lauro'yu istememesine bahane değil bu . Muslera yerine Lauro tercihini yaptı mı ? Yaptı . Konu kilit .
Terim'in İtalya'daki ilişkileri kuvvetliydi de bir zahmet stoperi de İtalya'dan alsaydı ..
Terim o zaman bütün şampiyonlukları kendi almış gibiydi . İlk sene öyle değildi tabii sonradan bozuldu . Başkan da Aziz Yıldırım misali gururuna yediremedi gönderdi de diyebiliriz .
Evet Ünal Aysal zor zamanlardan geçiyor . TFF-Hükümet-Medya-Kendi içindeki köstebekler-Fenerbahçe-Sınırlamalar vb..
Başkanın iyi durumda odluğunu da söylemiyorum . Ocak ayından önce gayet iyi işler yapıyordu sonra çark kötü işlemeye başladı .
Louro tercihini yaptığını bilmiyorum açıkçası fakat Muslera'ya hayır demediği ve geldiğinde "elleri küçük diye dalga geçtiğiniz Muslera dünyanın en iyi kalecilerinden biridir" diyebilmiştir...Bu yüzden sırf asıp kesmeye gerek olmadığını düşünüyorum.Yani konuyu anahtarla açtım...Ben sevmem pek kilitleri öyle
İtalya'daki stoperlerin ne kadarı kendi ülkesi dışında oynuyor ? Oynayacaksa maliyetleri nedir,bizim bütçemiz nedir ? Bununla ilgili bir analiz var... Mancini ve şu an Prandelli bile getiremedi kendi ülkesinde var olan görece daha iyi kartvizitleri ile.. Ujfa zaten yıllardır italya'da oynamış bir stoperdi..Ki burada oyun yapısındaki sertlik ve liderlik önemli diye düşünüyorum.
Bizim de söylemek istediğimiz bu. Fatih Terim hatasız demiyoruz, fakat sırf kişisel egolarından "ego"ya vurgu yapanları da anlayamıyorum. Süper Kupa finalinde Fatih Terim'in o adamlarla birlikte oturması beni de rahatsız etti,lakin biraz daha geniş açıdan bakarsak, beğenmediğimiz Demirören'e oy verenlerden biri de bizim yönetim..Ha TFF,siyaset vb. baskıların farkında olduğumdan dolayı da "Ünal Aysal gitsin" diyenlerden değilim. Bilakis yanılmayı istediğimi önceki mesajlarımdan birinde ifade etmiştim.
Fatih Terim olayı kapanmıştır, zira dönmesi mümkün değil.Önemli olan yapılan hataları görebilmek.